Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Az önce annemi boğmak üzereydim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
su forumda sex lafi gecince nedense herkezin bi rengi degisio abi nedir bu yokluk ya hala buyumedimi kimse 2001 deki gibimi yani? ibreler yesile gecmedimi aga? zehirler atilmadimi hala?
Mesaj tarihi:
ılıklığı öyle reklam ediyorsunuz ki bende mi ılık olsam diye düşünüyor herkes. Yeni moda ılıklık, out erkeklik. Kız yok erkek çok ılık mı olsak diyorsunuz lan yoksa
Mesaj tarihi:
Genel bir demklem sanki bu, sen kıyamazsın baş tacı yaparsın sonra o gider züppe,saygısız, kıza küfür ,hakaret eden, hatta el şakaları yapan birine yanar tutuşur.Sonra beni aldattı diye bütün erkekleri geneller de geneller.

Boşuna dememişler deveyi diken insanı.............
Mesaj tarihi:
papaya said:

genelde gizlilik hakim olduğundan annem tarafından benim adıma şüphe uyanmaya başladı. önceleri şakayla karışık söylendi bugün ise açık açık söylemenin bir alt versiyonu çıktı ortaya.

bunu tam anlamadım ben, neyden şüphelenmiş?
Mesaj tarihi:
Joker said:

papaya said:

genelde gizlilik hakim olduğundan annem tarafından benim adıma şüphe uyanmaya başladı. önceleri şakayla karışık söylendi bugün ise açık açık söylemenin bir alt versiyonu çıktı ortaya.

adam kaçırır mı hazır müşteriyi
Mesaj tarihi:
Joker said:

papaya said:

ılık demiş.
Mesaj tarihi:
fenn said:

Genel bir demklem sanki bu, sen kıyamazsın baş tacı yaparsın sonra o gider züppe,saygısız, kıza küfür ,hakaret eden, hatta el şakaları yapan birine yanar tutuşur.Sonra beni aldattı diye bütün erkekleri geneller de geneller.

Boşuna dememişler deveyi diken insanı.............

aa kız dedim okuyan olmamış
Mesaj tarihi:
Joker said:

papaya said:

genc sabri sert vurdu.
Mesaj tarihi:
SekerPembe said:

erkek arkadaşıma makyaj yapıp, kurdeleli tokalar takmışlığım var, bir laftan dolayı evi yıkıyorsan sorunun sende olabileceğini düşünüyorum. psikoloğa gitmende yarar var.

sırf seks için şu duruma düşen sevgilin gitmeli asıl haha
  • Yeni Oluştur...