-Deno- Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 görüştüğün erkek arkadaşlarının karılarına sulanıp dayak ye. sonra da hayata hehehe diye gül.
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 a) fake b) ergen c) tipik türk kızı d) pepsi
kek Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 ANNELERE EL KALKMAZ !!! kendi yetersizliğinizi başkasından çıkarmayın. gidin kendinizi boğun.
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 bulaşmaz dimi lan bize bu gaylık? bu topaçı karantinaya alın.
kavurma Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Black_Hand said: a) fake b) ergen c) tipik türk kızı d) pepsi c mi ? c mi????????
Killer Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 foto koy rate al bizden ona göre birini ayarlarız
HotLine Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 su forumda sex lafi gecince nedense herkezin bi rengi degisio abi nedir bu yokluk ya hala buyumedimi kimse 2001 deki gibimi yani? ibreler yesile gecmedimi aga? zehirler atilmadimi hala?
fenn Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Bu yüzden foruma kız uğramıyor. Eğer forum kıza doyarsa buralar kız dolar Böyle kısır döngü işte
fenn Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 ılıklığı öyle reklam ediyorsunuz ki bende mi ılık olsam diye düşünüyor herkes. Yeni moda ılıklık, out erkeklik. Kız yok erkek çok ılık mı olsak diyorsunuz lan yoksa
fenn Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Genel bir demklem sanki bu, sen kıyamazsın baş tacı yaparsın sonra o gider züppe,saygısız, kıza küfür ,hakaret eden, hatta el şakaları yapan birine yanar tutuşur.Sonra beni aldattı diye bütün erkekleri geneller de geneller. Boşuna dememişler deveyi diken insanı.............
Joker Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 papaya said: genelde gizlilik hakim olduğundan annem tarafından benim adıma şüphe uyanmaya başladı. önceleri şakayla karışık söylendi bugün ise açık açık söylemenin bir alt versiyonu çıktı ortaya. bunu tam anlamadım ben, neyden şüphelenmiş?
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Joker said: papaya said: genelde gizlilik hakim olduğundan annem tarafından benim adıma şüphe uyanmaya başladı. önceleri şakayla karışık söylendi bugün ise açık açık söylemenin bir alt versiyonu çıktı ortaya. bunu tam anlamadım ben, neyden şüphelenmiş? adam kaçırır mı hazır müşteriyi
Therru Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Joker said: papaya said: genelde gizlilik hakim olduğundan annem tarafından benim adıma şüphe uyanmaya başladı. önceleri şakayla karışık söylendi bugün ise açık açık söylemenin bir alt versiyonu çıktı ortaya. bunu tam anlamadım ben, neyden şüphelenmiş? ılık demiş.
fenn Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 fenn said: Genel bir demklem sanki bu, sen kıyamazsın baş tacı yaparsın sonra o gider züppe,saygısız, kıza küfür ,hakaret eden, hatta el şakaları yapan birine yanar tutuşur.Sonra beni aldattı diye bütün erkekleri geneller de geneller. Boşuna dememişler deveyi diken insanı............. aa kız dedim okuyan olmamış
HotLine Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Joker said: papaya said: genelde gizlilik hakim olduğundan annem tarafından benim adıma şüphe uyanmaya başladı. önceleri şakayla karışık söylendi bugün ise açık açık söylemenin bir alt versiyonu çıktı ortaya. bunu tam anlamadım ben, neyden şüphelenmiş? genc sabri sert vurdu.
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 kurslarina gidebilecegin bir hobi edin
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 TeemoMid said: Homofobi tedavi edilebilir. http://24.media.tumblr.com/tumblr_m6rnhnwA0g1r97zh3o1_500.png
Wolas Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 sosyal aktivitelere katıl. faceden tüm kızlara slm sex pls yaz gönder kabul eden ile evlen
SekerPembe Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 erkek arkadaşıma makyaj yapıp, kurdeleli tokalar takmışlığım var, bir laftan dolayı evi yıkıyorsan sorunun sende olabileceğini düşünüyorum. psikoloğa gitmende yarar var.
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 İmzana 70 puntoyla ben kızım yazsana daha rahat olur.
barnacle Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 SekerPembe said: erkek arkadaşıma makyaj yapıp, kurdeleli tokalar takmışlığım var, bir laftan dolayı evi yıkıyorsan sorunun sende olabileceğini düşünüyorum. psikoloğa gitmende yarar var. sırf seks için şu duruma düşen sevgilin gitmeli asıl haha
Öne çıkan mesajlar