nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 arkadaş havadan 1000$ kim istemez?? sequo bile biri ona havadan 1000$ verse sevinir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 1 tur verse hayır demem f458 i, orası ciddi . fakat herkesin şu xunn un durumuna düşürülme çabası da ayrı bir eziklik. gururlu fakirler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 200sx i bile kimseye 1 tur vermem lan :) para isteyin araba istemeyin:) http://www.youtube.com/watch?v=1a_drCBElAQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Sequo said: dsici said: Ya forumun geneli ogrenci yada yeni mezun olunca boyle tiplere mekan bos kaliyor dabiii Hayırda genel müdür yada ceo olsan ne değişcek hangisinde 458 var pis fakir :) Ben ceoyum ama 458im yok doğru diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 ben ceo degilim, benim de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 nordlydian said: sequo steam walletime 1000$ ateşlesene. haftasonu geldi gene benim para gitmesin... asdfadfa senin 1 ayda oyunlara harcadığın para ile aile geçiniyor dendi mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Dworgian said: Senko o lig sequo ya bile büyük gelio sanırım, daha önce de bahsetmiştik ama dodge luo o mevzuyu Sanırımı yok abi adamların özel jetleri şatoları falan var. Sequo 4k burberryde harcayıp foruma koşuyor fiş koymak için adamlar 3k euro bahşiş bırakıyor falan. Tabiki dodge atıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 cunku sizin gib turkiyede dogmu buyumus bi adam sequo, sizden farki calisip para kazanmis olmasi. tabi ki gelip size cakicak. gidip 10 kusaktir milyarder olan bebeyle neyi yaristirsin adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 3k bahşiş mi bırakıyor ıyy ezik. ben yolda giderken mendilcı çocuklar abi bozuk paranız varmı diince veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Kendisi diyor abi "söyleyin bir yer gidip oraya koyayım" diye. Ondan dedim ben. Ayrıca gerçek zenginlik bu değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 a.k.a yarıştıramadı yetemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Wolas said: 3k bahşiş mi bırakıyor ıyy ezik. ben yolda giderken mendilcı çocuklar abi bozuk paranız varmı diince veriyorum Lordum atınız çok güzel bir necro shire teymler misiniz lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 necro shirea tamingim yetmiyor dostum ama parası neyse vereyim sen olan birinden al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Ha ayrıca, parasını kendi çalışıp didinip elde ettiyse o konuda takdir etmek gerek elbette hiç şüphesiz. Ama bu kadar ego tatmini çabası saçma. Belki gerçek hayatta insanların yüzüne söylemek isteyip içinde tutuyor gelip burada laf ediyordur. Ya da zamanında üzerine gidildiğinden beri "siz kimsiniz ben sizle dalga geçerim esas" modundadır, ya da harbi harbi gerçek hayatta da böyle davranmaktan zevk alıyordur. Ama ne olursa olsun bana ters geliyor abi böyle bir tavır. Bu arada, şu bana da vsvs alsana/versene lafları da yanlış. Dalga da geçsen, Xaenin'in dedigi gibi de anlasılıyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 xaenin örneği çok komik olmuş ya ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Olm oturdunuz piskolojimi falan tartışıyorsunuz helal olsun adamın dibisiniz... ama fakirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 aynen adam napsın zaten fakirliğinde gocunmayan ignore eder hayatına bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Şurada sadece konu mankeni x bir adamsın abi. Hani çok da önemli degil. Maksat muhabbet =) Challenge accepted demeni beklerdik RKoI Konusunda, ama lafi gectimi kafani ceviriyorsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 abi bence genclik dönemine inmek gerek, böyle cok parasi olan insanlarin arasında ezilmiş hayatı boyunca simdi bunun dısa vurumunu falan yasıyor, böyle parasi yok diye sevgilisin kaybetmiş arkadaslarini falan öyle bir ergenlik gecirmiş simdi eline para gecince patlamiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Dworgian said: Şurada sadece konu mankeni x bir adamsın abi. Hani çok da önemli degil. Maksat muhabbet =) Challenge accepted demeni beklerdik RKoI Konusunda, ama lafi gectimi kafani ceviriyorsun =) rkoi kim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 zengin picleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Abi şey işte"", "rich kids of instagram" Yabanci zenginlerin ufakliklari. Gecen sayfada link onceki sayfada da ornek resimler var. Senin onlarla aşık atman gerek challenge ariyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Dworgian said: Abi şey işte"", "rich kids of instagram" Yabanci zenginlerin ufakliklari. Gecen sayfada link onceki sayfada da ornek resimler var. Senin onlarla aşık atman gerek challenge ariyorsan Benim oğlan kapişsin onlarla ne işim olur bebelerle benim. Hadi anahtarına yarışalım desem bi dakka babamı çağırmam lazım notere derler lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Abi ne olduklarını falan biliyor zaten lol Sidik yarıştıramıcağını da biliyor onlarla. BUT... BUT.. HAHAHA PATICIK POORS diye geziyor zaar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar