zipzip Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 bi arabam bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 yada niye eskisini göndereyim ki sana güzel bir g700 alayım kendime de aldım memnun kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Calisiyorsa is görür ya. :) Seqo da utansin kendisi zengin olsa da babacumun gönlü daha zenginmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 bende g5 de yok lan :/ sequo rp si yapayım dedim nasıl olacak ama helalinde frisby marka mouse gönderebilirim ahahsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Frisbi ne olm. 2 günde dayanmaz ki o, ruslarla dota oynuyorum darbeye dayanikli olmasi lazim bikere :) Sequo rp si yapma ya, adam faturalarla dekontlarla eziyor milleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Olm naapiyorsunuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 işte bunlar hep sex bende de topu azcık sorunlu x7 var istersen, üfleyince düzeliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Garbage? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 applev0dka said: işte bunlar hep sex bende de topu azcık sorunlu x7 var istersen, üfleyince düzeliyor X7 sorunlu olmaz kullandigim en iyi mause du ya, ne varsa gittim bi dünya paraya roccat aldim bozuldu aptal icat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 abi x7'den ben de cok memnunum :D bozuldu gitti 1 tane daha x7 aldım,yine olsa yine alırım :D sadece topunda sorun cıkıyor, böyle mehter takımı gibi 2 ileri 1 geri gidiyor, üfluyorsun duzeliyor :D ne raidler,dotalar kaldirdi bu mause harbi saglam yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Sequo said: Dworgian said: yahu verirsin verirsin de, sen kendi işini kurmuş bir şekilde bu parayı kazanan adamsın. kazanıp verirsin 27k tl. ama bu resimleri koyanların yaşı 16 18. adam gidip 36k eur ederinde içki açtırıo fln. gerçekten RKoI sınırına yaklaşamazsın gibi geliyor bana (ki yaklaşma zaten. ne gerek var.). Olm ben sana bi olay anlatayım. Zengin abilerden biri reinaya girer o zamanlar canlı müzikde yapiliyor demet akalin vardi sanirsam. Sanatçı ile seyirci arasında muhabbet geçiyor bana hala şampanya açtıran olmadı diye. Zengin abimiz bağırıyor 5 şişe şampanya açtırın diye. Orada aralara sızmış dah ayeni 18 ini doldurmuş genç liseli atak yapiyor benden 10 şişe diye. Zengin abimiz duruyor 20 şişe olsun diyor. Liseli babasının gelirinin daha çok olduğunu düşünüp 30 şişe diyor. Zengin abimiz eyvallah diyip çocuğu selamlıyor ve kalkıyor masadan çıkıyor mekandan. Çocuk 3 saat mest bir şekilde takılıyor taki hesabı isteyene kadar. Mekan müdürü gelip cocuğa hesabınız 3 saat önce kalkan X kişi tarafından ödenmiştir beyfendi cevabını veriyor. O tür fişler birazda reklam gibi geliyor. En güzel reklam elden ele fakirlerin sosyal medyada dağıtacağı ve 3. dünya ülkelerine direk bedavadan reklam olacak fişlerdir. Böylelikle bu 3. dünya ülkesi zenginleri hemen oraya gitmem millete hava atmam lazım diye düşünecektir. Ha gerçek olabilir mi tabii ki :) acar yapıyor onu bir mekanda ayrıca demet akalın degil dogum gunu partisi var genclerin ps: yer izmire yakın bir a club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Bu hikaye sequonun "işte hesabı ödeyen o zengin bendim" demesiyle bitmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 insallah öle degildir kdldgdv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 topice gel ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 axedice said: Bu hikaye sequonun "işte hesabı ödeyen o zengin bendim" demesiyle bitmiyor mu? Yok olm bi mause alıp dekontu yapıştıramadı bile. Xunn ile arasında geçenlerin farklı boyutları varmış belli ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Sequo istediğin kadar zengin ol hala paticiğe takılıyorsun abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 bi gömleğe 600 tl veren gerizekalıyla işim olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 ağız kokun avrupaya kadar geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 beyni satarak zengin olma yöntemi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Olmasını istese sana verirdi parayı gömleğe değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 600 tl nin 50 tl kdarını gömleğe verip geri kalan 550 tl ile hayır işleyen bir insanla bir ömür ağız kokusu çekmeye razıyım canım benimmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 tahil urunu sogan ve tezek koktu sekerpembe gelince topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SekerPembe Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 cempostaci said: tahil urunu sogan ve tezek koktu sekerpembe gelince topic ezik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 slm.. nasılsınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=dS75iLbNVYg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar