Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dominos pizza

pnoise

Öne çıkan mesajlar

sarımsaklı kenarının aldatmaca olduğunu düşündüğüm firma. şu zamana kadar bütün sarımsaklı kenar siparişlerim normal kenar geldi. tamam farkı ödemiyorum ama ben sarımsaklı kenar yemek istiyorum. işin ilginç yani bu sadece kabataşa özel de değil. diğer adresimdeki dominos’da bütün sarımsaklı kenarları normal göndermekte israr ediyor. çok merak ediyorum amaçlarını! bileniniz var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

pnoise said:

sarımsaklı kenarının aldatmaca olduğunu düşündüğüm firma. şu zamana kadar bütün sarımsaklı kenar siparişlerim normal kenar geldi. tamam farkı ödemiyorum ama ben sarımsaklı kenar yemek istiyorum. işin ilginç yani bu sadece kabataşa özel de değil. diğer adresimdeki dominos’da bütün sarımsaklı kenarları normal göndermekte israr ediyor. çok merak ediyorum amaçlarını! bileniniz var mı?

geri yollasana farklı sipariş geldiğinde
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

pnoise said:

geri yollasana farklı sipariş geldiğinde

onun yerine sarımsaklı kenar farkının düşürüp alıyorum bir de onu beklemeyim diye sinirleniyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

"Cin Ruhi" said:

sakin cep numarani verme. her gun spam atiyolar..

abi şu konuda ne kadar haklısın varya yeter ya günde 4 kere dominos 2 farklı numaradan msg atıyo ama sanırsam aramızdaki bağlantı gitgide kuvvetlenio sevgilimden ayrıldım ilk dominos msg attı açmısın açıktamısın diye akşam eve gidiyorum msg atıyo aksam sana bunu yapayımmı diye super duper best friends olmamaıza az kaldı çanakkaledeki dominos müdürüyle
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...