pnoise Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 sarımsaklı kenarının aldatmaca olduğunu düşündüğüm firma. şu zamana kadar bütün sarımsaklı kenar siparişlerim normal kenar geldi. tamam farkı ödemiyorum ama ben sarımsaklı kenar yemek istiyorum. işin ilginç yani bu sadece kabataşa özel de değil. diğer adresimdeki dominos’da bütün sarımsaklı kenarları normal göndermekte israr ediyor. çok merak ediyorum amaçlarını! bileniniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 sarimsagin kilosu ne kadar biliyor musun sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 böyle postmu atılır dedirten başlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Afrikadaki aç çocuklar aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 kabataş dominosa laf yok! sarımsaklı kenar getirmeselerde bizi hiç bir mesaide aç komayan emekçi kardeşlerimizin yanındayız aksigorta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 pnoise said: sarımsaklı kenarının aldatmaca olduğunu düşündüğüm firma. şu zamana kadar bütün sarımsaklı kenar siparişlerim normal kenar geldi. tamam farkı ödemiyorum ama ben sarımsaklı kenar yemek istiyorum. işin ilginç yani bu sadece kabataşa özel de değil. diğer adresimdeki dominos’da bütün sarımsaklı kenarları normal göndermekte israr ediyor. çok merak ediyorum amaçlarını! bileniniz var mı? geri yollasana farklı sipariş geldiğinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Ekşi sözlüğü anımsatan başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Anlamsız 1 2 küfür etseydin çok iyi bir di topici olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 "dominos sikim kenar" nasıl oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Aluriel said: pnoise said: sarımsaklı kenarının aldatmaca olduğunu düşündüğüm firma. şu zamana kadar bütün sarımsaklı kenar siparişlerim normal kenar geldi. tamam farkı ödemiyorum ama ben sarımsaklı kenar yemek istiyorum. işin ilginç yani bu sadece kabataşa özel de değil. diğer adresimdeki dominos’da bütün sarımsaklı kenarları normal göndermekte israr ediyor. çok merak ediyorum amaçlarını! bileniniz var mı? geri yollasana farklı sipariş geldiğinde onun yerine sarımsaklı kenar farkının düşürüp alıyorum bir de onu beklemeyim diye sinirleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 ekşi sozlugu andıran bir başlık açılmasına sebep olmuş bir firmamsı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 niye gelip ağlıyorsun o zaman burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 leş sözlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 öegh yeter be http://antik.eksisozluk.com/show.asp?t=domino%27s+pizza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetalttan Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 daha düne kadar 5 liraya eşşek eti döner yiyodun. bugün nooldu da dominos'a burun kıvırıyosun allahın acı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Kösebasindan döner yerim dominostan yemem. Dünyanin en kötüsü falan galiba. Kücük sezar iyidir sasmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 dominosa laf edipte 4 dolara kocaman tahta fakir pizzası veren lc önermek iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 hahahah dubleks de bilmiyodur bunlar. tabi özünde eve gelen pizzaların hepsi fakir işi. (pahali gibi olsalar da) hakiki pizza diyarbakırda yenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 adam expert bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 sakin cep numarani verme. her gun spam atiyolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 little caesar's ftw. parmesan kenar nefis bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Viktor said: ekşi sozlugu andıran bir başlık açılmasına sebep olmuş bir firmamsı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellPatrol_ Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 "Cin Ruhi" said: sakin cep numarani verme. her gun spam atiyolar.. abi şu konuda ne kadar haklısın varya yeter ya günde 4 kere dominos 2 farklı numaradan msg atıyo ama sanırsam aramızdaki bağlantı gitgide kuvvetlenio sevgilimden ayrıldım ilk dominos msg attı açmısın açıktamısın diye akşam eve gidiyorum msg atıyo aksam sana bunu yapayımmı diye super duper best friends olmamaıza az kaldı çanakkaledeki dominos müdürüyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar