pnoise Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 sarımsaklı kenarının aldatmaca olduğunu düşündüğüm firma. şu zamana kadar bütün sarımsaklı kenar siparişlerim normal kenar geldi. tamam farkı ödemiyorum ama ben sarımsaklı kenar yemek istiyorum. işin ilginç yani bu sadece kabataşa özel de değil. diğer adresimdeki dominos’da bütün sarımsaklı kenarları normal göndermekte israr ediyor. çok merak ediyorum amaçlarını! bileniniz var mı?
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 sarimsagin kilosu ne kadar biliyor musun sen ?
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Afrikadaki aç çocuklar aklıma geldi.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 kabataş dominosa laf yok! sarımsaklı kenar getirmeselerde bizi hiç bir mesaide aç komayan emekçi kardeşlerimizin yanındayız aksigorta
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 pnoise said: sarımsaklı kenarının aldatmaca olduğunu düşündüğüm firma. şu zamana kadar bütün sarımsaklı kenar siparişlerim normal kenar geldi. tamam farkı ödemiyorum ama ben sarımsaklı kenar yemek istiyorum. işin ilginç yani bu sadece kabataşa özel de değil. diğer adresimdeki dominos’da bütün sarımsaklı kenarları normal göndermekte israr ediyor. çok merak ediyorum amaçlarını! bileniniz var mı? geri yollasana farklı sipariş geldiğinde
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Anlamsız 1 2 küfür etseydin çok iyi bir di topici olabilirdi.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 "dominos sikim kenar" nasıl oldu mu?
pnoise Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Aluriel said: pnoise said: sarımsaklı kenarının aldatmaca olduğunu düşündüğüm firma. şu zamana kadar bütün sarımsaklı kenar siparişlerim normal kenar geldi. tamam farkı ödemiyorum ama ben sarımsaklı kenar yemek istiyorum. işin ilginç yani bu sadece kabataşa özel de değil. diğer adresimdeki dominos’da bütün sarımsaklı kenarları normal göndermekte israr ediyor. çok merak ediyorum amaçlarını! bileniniz var mı? geri yollasana farklı sipariş geldiğinde onun yerine sarımsaklı kenar farkının düşürüp alıyorum bir de onu beklemeyim diye sinirleniyorum.
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 ekşi sozlugu andıran bir başlık açılmasına sebep olmuş bir firmamsı
küheylan Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 öegh yeter be http://antik.eksisozluk.com/show.asp?t=domino%27s+pizza
ahmetalttan Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 daha düne kadar 5 liraya eşşek eti döner yiyodun. bugün nooldu da dominos'a burun kıvırıyosun allahın acı?
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Kösebasindan döner yerim dominostan yemem. Dünyanin en kötüsü falan galiba. Kücük sezar iyidir sasmayin.
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 dominosa laf edipte 4 dolara kocaman tahta fakir pizzası veren lc önermek iyiymiş
goldbären Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 hahahah dubleks de bilmiyodur bunlar. tabi özünde eve gelen pizzaların hepsi fakir işi. (pahali gibi olsalar da) hakiki pizza diyarbakırda yenir.
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 sakin cep numarani verme. her gun spam atiyolar..
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 little caesar's ftw. parmesan kenar nefis bişey.
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Viktor said: ekşi sozlugu andıran bir başlık açılmasına sebep olmuş bir firmamsı
HellPatrol_ Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 "Cin Ruhi" said: sakin cep numarani verme. her gun spam atiyolar.. abi şu konuda ne kadar haklısın varya yeter ya günde 4 kere dominos 2 farklı numaradan msg atıyo ama sanırsam aramızdaki bağlantı gitgide kuvvetlenio sevgilimden ayrıldım ilk dominos msg attı açmısın açıktamısın diye akşam eve gidiyorum msg atıyo aksam sana bunu yapayımmı diye super duper best friends olmamaıza az kaldı çanakkaledeki dominos müdürüyle
Öne çıkan mesajlar