marksman Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 evet. üç gün önce gördüğüm tatlı kızı bugün yine gördüm keyfim yerindeydi, gidip kızla konuşayım dedim, ne desem derken o anda aklıma çiçek geldi. kıza çiçeği verip adını öğrendikten sonra keratinli saçlarımı savuşturarak gidecektim. sonra ki günlerde nasılsa yine görebilirdim. paçalardan öz güven akıyo öyle yakından bi yerden papatya kır çiçekleri sade ufak bi şey aldım, gittim kızın yanına,arkası bana dönük. tam o anda şimdi bu beni tersler mi ? ya çiçekleri kabul etmezse felan diye aklımdan geçerken kız gördü. çiçekler arkamda niyeyse. kendime güldüm lan. hemen toparlandım adımı söyledim, -sizi 3 gün önce burada görmüştüm, az önce de görünce böyle gitmek istemedim, biraz tuhaf ama bu çiçekler sana, deyip verdim çiçekleri. içimden de şimdi o düşünsün diyorum bi yandan da poker face. kız çok şaşırdı, utandı -papatyaları görünce daha çok sevindim benim de adım bu felan diye sohbet başlayınca, o benim bişey demeden gitme planı suya düştü tabi. kızı bişeyler içmeye davet ettim ama zaten o anda gelemezdi. söz vermiş olmayayım ama olabilir dedi. artık sonra ki günlerde yine görmeye giderim. ha bunları niye anlattım ? eğer benim ki gibi sıkıcı bir hayatınız varsa böyle şöyler biraz renk katıyor. yapın
forgiver Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 tel. no.yu aldıysan mesele yok yoksa gülücüğe odaklan
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 aquila said: albino Keratin supercoiled bir protein yapısı pigment değil. Karoten o havuçta falan var.
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Evet, forumdaki başka bir winner, congratz.
imamizer Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 http://i1336.photobucket.com/albums/o655/nguyenthuyminh/0_002_zps83f01626.gif
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Başarılı bence, kız da terslememiş. Ağırdan almış birazcik, olur öyle. Bu ilişki başlar hacıt.
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 aquila said: 3 bugday bitkisisin sanırım
Masakari Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Her 14 Şubat yapacam diyip yapmadığım şey lan şu.
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Fistan said: aquila said: 3 bugday bitkisisin sanırım buldum soul mateimi.
imamizer Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 ya ben sana çiçek alıcaktım ama şimdi boşuna zarar ziyan, hem belki sevmiyorsundur diye düşündüm. ayrıca çay içersin diyerek para sıkıştırın cebine. mantıklı düşünen herhangi bir kızın daha çok hoşuna gider.
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 siz hayatta renk görmemişsiniz bu mu renk
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 helal. 8 bira içmeden böyle şeyler yapamıyorum. sana çok özendim.
Öne çıkan mesajlar