Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

21 Mart İmralı Mesajı

Suark

Öne çıkan mesajlar

Dworgian said:

SNA1L said:

Dworgian said:

yav said:

sindirilmeyecek hiç bişey yok arkadaşım
coğrafyamıza ve insanlığa hayırlı uğurlu olsun

hiç şehit akraban var mı?

benim var napiyim silahlanıp kürt avınamı çıkiyim.
kafaya gel.
hayırlı olsun herkese

hayır. kürt düşmanı olmak değil olay. ama o akrabanın ölmesine sebep olan adamın mecliste yer alabilecek olması normal mi geliyor sana?

girsin abi şuan yönetenlerin ondan ne farkı var?çözüm olucaksa benim için np.
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

adamlar masa başında kazanmadı bu arada, terör faaliyeti yaparak cebren kazandı

senin aileni kaçırıp fidye istemişler, kanıt olarak da çocuğunun parmağını kesip yollamışlar şimdi de bu fidye ödeniyor

sen teröre karşı kaybettin ve "daha fazla insan ölmeyecek en sonunda" diye züğürt avuntusu yapıyorsun demek ki sen her silaha sarılana başka haklar vereceksin sen insan aklarına saygılı cumhuriyeti bıraktın feodalizmin vahşetine, kaba kuvvetine kucak açtın, zarar görmemek için fidye ödeyeceksin demek.

1- silahlarını fiziksel olarak teslim etsinler
2- ele başları hakettikleri cezaya çarptırılsın
3- öldürdükleri gencecik çocuklar, bebekler, anneler, kardeşler için özür dilesinler

bular olmadan samimiyet de olmaz

yukarıda saydığım 3 madde olmadan bu bir barış süreci değil bu terörü meşrulaştırma sürecidir.

2. madde zor zira onlar yönetiyorlar, bireysel kazanç olmadan barışa yönelmezler.
3. ü yaparlar
1. yapıcaklar sanırım.

1924 anayasası falan demiş apo.

Bi zaferden çok kutlama olarak kutluyorlar aslında, barışın zaferi gibi bişey.
Bitek biz ölmüyoruz abi, onlarında kaybı çok hem maddi hem manevi. Adam istemez mi çoluğu çocuğu daha rahat yaşasın.
Bölünmek falan da dememiş apo, birleşmek demiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Ekmek said:

Daha fazla insan ölmemesinden daha öncelikli bir hedef olamaz.
Yazık değil mi tek suçu türkiyede doğmak olan insanlara.

bu tabii ki doğru. ama o zaman bize her saldırana "tamam gel kardeşim al ne istiosan yeter ki insanımı öldürme" mi demek gerek?

Hem domine edip hem sorunu çözebiliyorsan ne güzel.
Olmuyor ama işte keşke olsa. Bence napalm yağdırsak pırıl pırıl olur. Ama sadece bloodthirst için birilerinin ölmesi güzel değil. Gerçekten sorun çözülcekse gelsin evimde kalsın.
Sosyal ağlarda paylaş

yani yalanın bini bir para derler

eğer yeteri kadar samimilerse 2. maddeyi de yapacaklar yoksa ne anlamı kalır? madem bu adamlar halkı galeyana getirip isyana teşvik etiler madem halkın tabanının bir suçu yok o zaman bu adamları da alacaksın içeri yoksa gerisi yalan, "bu halkı biz fiştikledik" diyemeyeceklerine göre şu anda söylenilenler hiç samimi gelmiyor yoksa bölgeye barış gelmesini hepimiz istiyoruz ama bu göstermelik bir süreç olmamalı
Sosyal ağlarda paylaş

terör nihayet amacına ulaşmıştır.

bu zaferde kazanan taraf ne türk milleti nede kürt milletidir.kazanan tek taraf akp yönetimi daha doğrusu tayyip tir.

silah bırakma felanda yoktur,zora düştüklerinde yeniden silaha sarılcaktır bu kansızlar.

acaba bu laflar içinde ne vaadlerde bulundu tayyip bey çok merak ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Ekmek said:

Hem domine edip hem sorunu çözebiliyorsan ne güzel.
Olmuyor ama işte keşke olsa. Bence napalm yağdırsak pırıl pırıl olur. Ama sadece bloodthirst için birilerinin ölmesi güzel değil. Gerçekten sorun çözülcekse gelsin evimde kalsın.

zaten gidip bombalamak fln da çözüm değil ki. ölen adam zaten bir şekilde gaz verilmiş piyon. ayrıca tmm tabii ki barış olsun ama ben bu adamların barış lafına güvenmiyorum. kim veriyor garantisini tekrar silahlanmayacaklarının?

tabii umarım herşey güzel gelişir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...