Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

21 Mart İmralı Mesajı

Suark

Öne çıkan mesajlar

KuddusiMavra said:

Law said:

benjani said:

bebek katilinin meclise girmesini sindirceksiniz galiba

Evet adam bebek katili, ama seninde savunduğun değerler için yani ülken için bir çok adam devletin bekası adı altında senelerce işkenceler yaptılar, cinayet işlediler. (Herhalde onlarıda sindiremiyorsunuzdur gibime geliyor, yoksa bunu sindiren apo yuda hayli hayli sindirir.)

Ve onlar halen devletin bir çok kademesinde görev yapıyorlar. Apodan pek bir farkları yok rahat ol. Sadece senin takımın yapınca görmemezlikden gelebiliyorsun.

Kısaca al birini vur ötekine.

ya olm, bu forumda ne kadar çok apo sempatizanı varmış anasını satayım!şu viktor ve türevleri yanarlı dönerli perinçek-apo fotoları yapıştıracaklarına ara da forumda ki bu apo sempatizanları için de bir şeyler yapsınlar.

Kafa karıştırmaya gerek yok.
Apo = Bu ülke tarihinin gelmiş geçmiş en büyük namussuzu,haini,şerefsizi, katili...

İşkenceci=kötü,aşağılık insan.

Ama hiçbir şekilde Apo= İşkenceci insan şeklinde bir denklem uzayda yoktur.Olsa olsa senin gibi sempatizanların (hadi yumuşatayım biraz)ya da en iyi ihtimalle kafası karışıkların kafalarında vardır o denklem...

Çok çabuk gaza gelen ve bundan dolayı çam devirmekden ortada yeşil alan bırakmayan, ilginç bir adamsın, sürekli aynı hataları yapıyorsun (çetiştaş sın galiba). Daha öncede yazmıştım okudğunu anlamadan yine beni birşey olmakla itham ediyorsun . Bu sefer pkk sempatizanı oldum ! Pkk sempatizanı, üyesi, taraftarı vs değilim. Bu terör örgütünü hiçbir şekidle savunmuyorum. Ama cevap yazmak için beni aldın kafanda koydun bir yere ve oradan savunmaya geçiyorsun. Ama işte boşa yazmış oldun kendini yordun.

Ama o kadar çabuk gaza gelen bir insansın ki, daha önce de sana aynısını yazmıştım tekrar yazayım sen her zaman haklısın böyle devam et.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

çocuklar...coşmayın. TSK'da "milli politikalar izleyelim,amerika'dan-nato'dan bağısmsız politika izleyelim"diyen general ve amirallerin hepsi ergenekon-balyoz davalarından içerideler. şu an ki hükümet 100% amerikan imalatı olan bir hükümet.bunu artık en akepe yandaşı adamlar bile görmeli. amerikanın imal ettiği bir hükümet amerikan çıkarlarına aykırı adım atamaz.

bu "musula dalalım,kerkükü alalım,filistinde çay içelim..."muhabbetlerini unutun gençler...
biz Atatürk'ün kurduğu devletimizin sınırlarına sahip çıkamıyoruz,ne musulu-kerkükü-filistini allah aşkına?

E iyi de bu ergenekon hikayesi cikmadan önce de herkese amerikanin usagi diyordunuz, e girenler usak, disardakiler usak herkes usak anasini satiyim.
Sosyal ağlarda paylaş

ben sana iki ihtimal biçtim: ya apo sempatizanı veya kafası karışık olduğunu düşündüğüm bir insandın...ama kafası karışık adam olmaktansa apo sempatizanlığını tercih etmişsin.paşa gönlün bilir.

heee...evet, gaza kolay gelen bir adamım. ancak doğruya doğru, yanlışa yanlış diyebilen; gerektiği zaman özür dilemeyi bilen bir insanım. gaza gelmem ile diğer mevzular karışmasın lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

DeathLord said:

KuddusiMavra said:

çocuklar...coşmayın. TSK'da "milli politikalar izleyelim,amerika'dan-nato'dan bağısmsız politika izleyelim"diyen general ve amirallerin hepsi ergenekon-balyoz davalarından içerideler. şu an ki hükümet 100% amerikan imalatı olan bir hükümet.bunu artık en akepe yandaşı adamlar bile görmeli. amerikanın imal ettiği bir hükümet amerikan çıkarlarına aykırı adım atamaz.

bu "musula dalalım,kerkükü alalım,filistinde çay içelim..."muhabbetlerini unutun gençler...
biz Atatürk'ün kurduğu devletimizin sınırlarına sahip çıkamıyoruz,ne musulu-kerkükü-filistini allah aşkına?

E iyi de bu ergenekon hikayesi cikmadan önce de herkese amerikanin usagi diyordunuz, e girenler usak, disardakiler usak herkes usak anasini satiyim.

içeri girenler neden amerikan uşağı olsun? bana muhalefet olsun diye apar topar klavyeye davranmaktan vazgeç adam. içeri girenler uzun yıllardır amerikan politikalarına karşı duran insanlar. hepsinin ortak özelliği budur...
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

DeathLord said:

KuddusiMavra said:

içeri girenler neden amerikan uşağı olsun? bana muhalefet olsun diye apar topar klavyeye davranmaktan vazgeç adam. içeri girenler uzun yıllardır amerikan politikalarına karşı duran insanlar. hepsinin ortak özelliği budur...

Sen hakikaten hicbisey bilmiyorsun okumuyorsun anlasilan. Gerci okuyosundur da tek tarafli yanli yayinlar dimi sadece?
Sosyal ağlarda paylaş

ben haklımıyım ? (soru işaretini ayırdım şimdi ? )

EDİT:death çetintaş abiye niye kızdın anlayamadım ama soruna cevap veriyim kendi çapımca..

evet kritik noktalarda ki çoğu insanın amerikanın güdümünde olduğunu düşünüyorum ve herkesin rolü farklı ama kimse birbirinin rolünden habersiz.örnek olarak bahçeli ve kılıçdaroğlu nun muhalefet yapması(yapamaması) yada arkasındaki gücü bir şekilde bloke etmesi/pasifize etmesi yada başka saflara kaydırmayı sağlaması buna örnek verilebilir...
Sosyal ağlarda paylaş

DeathLord said:

KuddusiMavra said:

DeathLord said:

KuddusiMavra said:

Sen hakikaten hicbisey bilmiyorsun okumuyorsun anlasilan. Gerci okuyosundur da tek tarafli yanli yayinlar dimi sadece?

ne oldu? yazdığım ağırına mı giti?yazdıklarımdan içeridekilerin amerikan uşağı olduğuna dair bir anlam çıkmadığını geç de olsa fark ettin,"pardon,yanlış anlamışım" diyeceğine saldırı yolunu seçtin anlaşılan.

evime giren gazeteler: sözcü,cumhuriyet,AYDINLIK,hürriyet,vatan,yeniçağ,yurt,sabah,star,milliyet....zaman,akit ve diğerlerini almıyorum çünkü zaten hürriyet,milliyet,sabah,star,vatan gazetelerinin aynı şeyleri yazdıklarını biliyorum...

izlediğim tvlar: çoğunlukla ULUSAL KANAL...sıklıkla fenerbahçe tv ve ntv spor....
diziler için arada KANAL D ve STAR.
Kesinlikle izlemem gerektiğini düşündüğüm haber program olduğunda cnn türk,habertürk,skytürk,ntv...
iyi filmler olduğunda d-smart sinema kanallarından film izliyorum...

sanırım gündemi senden ve pekçoklarından daha fazla takip ediyorum.değil mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Ben şaka bir yana 2 yol görüyorum;

1- Akıllıca bölünmek, federasyon çözümünü de içeriyor bu yol.

2-Daha çok zarar görerek, daha çok can vererek, daha büyük sıkıntılarla bölünmek.

Şuanki manzara budur.

Neden mi? Çetin Abi'nin haklı olduğu bir nokta var; Amerika tarafından yönetiliyoruz, dünyadaki bir çok ülke gibi. Garipseyecek bir şey yok. Amerika ne istiyorsa onu yapacağız veya savaşı, açlığı, ambargoyu, yitip giden nesilleri göze alacağız.

Ben Amerika'nın köpeği olmaya devam etme taraftarıyım, böyle bir gücün karşısında durmaya çalışmak bence aptallık.

Kurtuluş savaşı yıllarındaki mandacılara benzetebilirsiniz beni, aynen öyleyim. Ben kurtuluş savaşı gibi bir mücadeleyi, milyonlarca insan kaybetmeyi bağımsızlık uğruna göze almam, ki o zamanın teknolojisiyle şuanı karşılaştırırsak emperyalizm ile mücadele eden hangi ülke karlı çıkmış son 50-60 yılda bir bakmak lazım.

Kızanlar olabilir, hain diyenler olabilir vs.

Benim öncelikli amacım insan gibi yaşamak, biz bağımsızız oley deyip iran gibi, k. kore gibi sürünmek değil.

Ürdün'deyim bilenler biliyordur. Emin olun 5 milyonluk ülke bizden daha insan gibi yaşıyor. Neden? Amerika'nın 1 numaralı dostu da ondan.

Bükemediğin bileği öpeceksin arkadaş, yoksa bükmeye çalışan paşalar gibi içeride ömrün geçip gider. Ya da yazılım geliştiren aselsan mühendisleri gibi bir anda canına kıyıverirsin.

Benim canım kıymetli arkadaş, belki 1 kere geliyoruz hayata. Ben yanımda sevdiğim insanlarla rahat, mutlu bir hayat yaşamak istiyorum, idealistlik yapıp hayatımın baharında göçüp gitmek, bir ihtimal ismimin hatırlanması bana göre değil.

edit: İçeridekileri de 2'ye ayırmak lazım, gerçek özgürlükçüler ve kendine derin devlet diyen eşkiyalar olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

@ÇetinTaş
Yazdıklarında ağıra gidecek bişey yok, ama sen ve senin gibilerde genel olarak var olan hastalığı unutmuşsun geçmişi unutmak ve istediği gibi hatırlamak gibi.

Ergenekon soruşturması başlamadan önce, sen bu generallerin albayların hiçbirinin ismini dahi bilmezken seni bilemem tabi ama genel olarak senin kafa yapına sahip, senin okumaktan zevk aldığın yayın organları, yazarlar,gazeteciler ordunun amerika'nın kontrolü altında olduğu, hükümetlerin amerika yandaşı olduğu hikayelerini anlatırlardı sürekli. Bugün Ergenekondan içeri alınanlar ile dün Amerika yandaşı olmakla suçladığınız insanlar aynı insanlar.

Yazdıklarının yarısını okuyor olduğuna bile inanmıyorum bu arada.

edit: Sayfa başı, araya girilmiş vs.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

DeathLord said:

KuddusiMavra said:

Veli Küçük,Sedat Peker,Semih Tufan Gülaltay,Tuncay Özkan,Levent Ersöz,Yalçın Küçük,İbrahim Şahin vs vs hepsi melek abd karsiti.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...