Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

21 Mart İmralı Mesajı

Suark

Öne çıkan mesajlar

sipeyskeyk said:

Beğensen de beğenmesen de silahlı güçleri var ama.

İsyancı ordusu gibi düşünebilirsin, isyancılarla pazarlık eden ilk ülke değiliz.

ben ruhsatlı/ruhsatsız silahımla sokağa çıkıp adam vursam katil oluyorum,
ama on binden tane benden yan yana gelince silahlı güç mü oluyor.
bence on bin tane katil oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

paspatur said:

sipeyskeyk said:

Beğensen de beğenmesen de silahlı güçleri var ama.

İsyancı ordusu gibi düşünebilirsin, isyancılarla pazarlık eden ilk ülke değiliz.

ben ruhsatlı/ruhsatsız silahımla sokağa çıkıp adam vursam katil oluyorum,
ama on binden tane benden yan yana gelince silahlı güç mü oluyor.
bence on bin tane katil oluyor.

e evet silahlı güç oluyor, hatta 1 milyon falan insan da öldürürsen, bize kazanırsan kahraman oluosun.

Şöle bi durum da var,
kervanlar geçiyor vurmuyoruz denmişte.
Abi sen adamların kuyruğuna bassan, patlayıvericek AVM lerde taksimin ortasında canlı bombalar.

Olayı o boyuta getirdiğin an sivil tehtid başlıyor ki terör o demek zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

paspatur said:

savaş bitsin.
Ama suçlular cezasını çekmeli.
Suç ve ceza.

bu kadar basit

daha apo isteklerini belirtmedi, siz sanıyormusunuz , barış olsunda ben ömür boyu hapis yatayım diyeceğini, yada dağdakilere silah bırakın gelin teslim olun hapiste suçunuzun cezasını çekin diyeceğini?

bir kere genel af istenecek, içerde ve dağlarda ki pkklılar için af isteyecekler, dağdakiler silah bırakıp ailelerinin yanına geri gidebilecek, içerdekilerde afla şartlı olarak dışarı salınması istenecek.

en başta apo kendiside dışarı çıkmak isteyecek, şimdi düşünün, apo ben barışı getirdim ama olsun ömür boyu hapiste çüreyim suçluyum ben der mi? demez... Apo ben barışı getirdim, barış sürecinin sağlıklı ve sağlam kalması için benim dışarda olmam ve partinin başına geçmem lazım diyecek.

Çıkartmazsanız genel af olmazsa, barış süreci iptal olur çok daha büyük bir savaş başlar diyecek ki zaten bunu benzer kelimeler kurmuştu.

asıl soru , apo bunları istediğinde akp ne cevap verecek :) sonrasında neler olacak! nesil olarak gerçekten çok tarihi olaylara tanıklık edebiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

normalde apo serbest kalırsa , türkiye'de yer yerinden oynar derdim ama artık hiç bir şeye şaşırmıyorum.

Akp öyle bir oyun oynuyor ki, ya tamamen kaybedecek, ya tamamen ele geçirecek.

Dün apo 'nun miting yapmasından sonra, artık geri dönüş kalmadı, şimdi apo nun isteklerine hayır denirse, ve apo madem öyle barış süreci bitmiştir ben çekiliyorum dediği an çok büyük çatışmalar çıkar, bütün bunlardan sonra hala akp bu ülkede iktidar olarak kalırsa, çoluk çocuk hangi ülkeye gitmeli diye araştırmaya başlamak lazım.

akp seve seve apo'nun isteklerini kabul ederse, apo serbest veya ev hapsine çıkarsa, o zamanda türkler arasında iç savaş çıkma olasılığı yüksek.

iki durumda da hangi ülkede yaşasak bakmaya başlıyım ben :)
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

normalde apo serbest kalırsa , türkiye'de yer yerinden oynar derdim ama artık hiç bir şeye şaşırmıyorum.

ne oynıcak ya, millet artık nasıl kabullendiyse nevruz göstelerinde ki apo, pkk bayraklarına bile ses çıkmıyor. hatta o ortamdan çıkan barışı gerçek falan sanıyorlar. tek itirazları neden türk bayrağı yoktu aralarında :(
Sosyal ağlarda paylaş

Millet türküyle kürdüyle lazıyla çerkeziyle okumuşuyla okumamışıyla politikacısından gazetecisine ezelden beri aptaldı beyler zaten. Bunu yeni farketmiş olmakta sizin cehaletinizdir. Şu aptal bu aptal millet böyle sanıyor falan gibi forumlarda konuşarak ölenleri kurtaramıyorsunuz.

Zaten şu sorun çözülsün merak ediyorum çetintaş gibi abiler ne yapacaklar. İş dışında kalan zamanlarında ne yapacaklar.

Gerçekten baymıştı artık bu kürt mürt sorunu. Ben birinci gözden görmüş biri olarak diyorum ki kürtler milliyetçiliği türklerden öğrendi. Kimse kimseden de daha fazla akıllı değil. Okuyarakta cahillik çözülmüyor vs vs vs... Ölen her insanın suçlusu siyasetçiler, PKK, milliyetçiler, işi gücü olmayan insanlar ve 80 milyon aptaldır. Yada 5 milkyar aptal diyeyim, tarihin neresinden bakarsan bak küçük bir pipetin ucundan bak yine apttalığı göreceksiniz.

Bir kere dünyaya geliyorsunuz, böyle işlerle uraşacağınıza biraz çıkın oksijen alın hayatın tadını çıkarın diyip bende başlıkta nasihat ederek artistliğimi yapıp yavaş yavaş uzaklaşıyorum bu başlıktan.

Kolay gelsin.
Sosyal ağlarda paylaş

sorundaki şey çözülürken ülkede çözülüyor onu kimse fark etmiyor.

Bundan 25 yıl önce ben cocukken babama pazarda pazarcı kürtlerden biri biz devletimizi kurucaz yunanlılarda sizi öldürecek bu olacak demişti.

Hep saçmalık diye bakmıştım ama artık inanasım geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

Akp öyle bir oyun oynuyor ki, ya tamamen kaybedecek, ya tamamen ele geçirecek.

Dün apo 'nun miting yapmasından sonra, artık geri dönüş kalmadı, şimdi apo nun isteklerine hayır denirse, ve apo madem öyle barış süreci bitmiştir ben çekiliyorum dediği an çok büyük çatışmalar çıkar, bütün bunlardan sonra hala akp bu ülkede iktidar olarak kalırsa, çoluk çocuk hangi ülkeye gitmeli diye araştırmaya başlamak lazım.

akp seve seve apo'nun isteklerini kabul ederse, apo serbest veya ev hapsine çıkarsa, o zamanda türkler arasında iç savaş çıkma olasılığı yüksek.

iki durumda da hangi ülkede yaşasak bakmaya başlıyım ben :)

3. bi ihtimal var daha önce akp nin yaptığı ve yapmayı iyi becerdiği.
Öcalan bişi ister bunlar yaygarayı koparırlar, bizle anlaşmayı bozdu falan, yalandan bişiler uydurulur bi komplolar hazırlanır; al sana casus belli ondan sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben öyle teröristler bir şey yaptı, o yüzden akp kaybetti gibi bir olay olacağını sanmıyorum. İlerde pkk devam ederse "tayyip elinden geleni yaptı, yüzüne tükürdüler" diyecek kesim apo akp'den milletvekili çıkması halinde "tayyip efendimiz terörü bitirdi" diyecek kesimle aynıdır. Şu saatten sonra ülkenin başına çok daha organize tarikatçı bir illet gelmesi lazım ki akp kaybetsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...