Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 escape benden çok kitap okumuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 can matematik 1 can matematik 2 can matematik 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 nereye açsak escape lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Bence boş zamanını buraya harcıyor. http://forum.paticik.com/read.php?62,5977145 escape said: böle bi imkansız aşk benimkisi abi.. aşık olduysak suçmu hee!! suçmu ulann???? http://www.youtube.com/watch?v=IhZkqUj0hRM&hd=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Asteroth said: En son "Daha önemli işlerim var, tartışmayacağım" dediğinde kediye mama vermeye gitmişti diye hatırlıyorum ama, doğrudur boş zamanı olmadığı. ordaki ironiyi anlamanız için ortalama bir liseyi bitirmiş olmanız yetiyordu ya. ne bilim mahalle kahvesinde takılsanız bile anlardınız, "düşünün burada size laf yetiştirmek o kadar önemsiz bir iş ki benim için, ondan daha önemli olan birşey "kedilere mama vermek" tir" diye güzelce bi aşağılamıştım ama. sanırım anlamammışlar. vay SÜPER ZEKA ekmek vayyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 bosver orcan bunlar seni cekemiyor zaten senden az kitap okumuslar skypeta soylediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 yaptığın aşağılamayı açıklamasan iyiydi esko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 oww lisaaa... ne var bunda dalga geçilcek onu anlamadım. evet boş zamanımı ona da harcıyorum. sen harcamıyor musun? abi gerçekten bazen o kadar başarısızca saldırıyosun ki arada kaynıyor bişi sanıyor millet sonra dfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Adam stone to bonec cast etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 küheylan said: yaptığın aşağılamayı açıklamasan iyiydi esko. ya töbe yaraabi yaaa aaa sinirleniyorum ama lan olm sizle burda tartışmaktan yapacak daha önemli işlerim var mesela kedilere mama vermek okeee??!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 EKMEK KES LAN SENDE ÇIBANIN BAŞI ALLAHIN YETOSU YA DFSDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 abi tamam sakin ol sinirlendigin adamlara bak her biri birbirinden kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 ben sana nerenin yeto olduğunu söylemiştim sanjırım 2 3 hafta önce. dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 esko twitter adresin falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Aramızdaki pekekeliler eskeypi vurucak birazdan, ilgiyi üzerine çekti diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 kesin lan dağılın şımardınız iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 SeaGle said: Aramızdaki pekekeliler eskeypi vurucak birazdan, ilgiyi üzerine çekti diye. abi beni AKP gönderdi, suni gündem yaratıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 küheylan said: esko twitter adresin falan var mı? sana yok sana da sana da hepinize yok hiç insanlık yok sizde apo kitap istiyor devlet istiyor bağımsıozlık istiyor ama siz burda onu aşağılyor birbirnzle dalga gçiyor beni küçük görüyosunuz aslında yüzünü---- hahaha yok artık tamam susuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 abi okudugnu anlamayanlar var zaten en azından az ve oz okuyup okdugunu anlamak daha onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 escape said: oww lisaaa... ne var bunda dalga geçilcek onu anlamadım. evet boş zamanımı ona da harcıyorum. sen harcamıyor musun? abi gerçekten bazen o kadar başarısızca saldırıyosun ki arada kaynıyor bişi sanıyor millet sonra dfsdf 2011 yılını çok verimli geçirmişsin canım, başarılarının devamını dilerim. http://i.imgur.com/Q9z0ztq.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Umarım kaybettiğin kilolarını bulursun orcan cım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 hhhahahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Ahmet Buhan lisesi; http://www.kitapkirtasiyem.com/images/products/01/71/80/17180_buyuk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Ne saldırıcam. Lisa Ann izlemesen sende okurdun demek istemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 arkadaş yasak yalnız böyle şeyler. senin buraya inciğini cinciğini dökerim rezil olursun, facebook konusunda üzerime yürüme istersen :) siler misin onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar