Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 abi tamam da ,yani bahsettiklerimden haksız oldğum konuları yazın da tartışalım şurada,yani öyle bir oyun oynandıki Türkiye de,tazıya tut tavşana kaç denildi resmen,benim itirazım buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 haklı oludugun yerleri yazsak daha az sürer ama onu bulmakta haksız olduğun yerleri yazmakla eşdeğet süre alacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 fin,olm irc de az away yazıp,buraya gelip bana cevap yazıyorsun zındık,ya orada yaz ya burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 irc girmedim bugün daha be yeto musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Önce şu linki koyayım... http://webtv.hurriyet.com.tr/2/46881/22867070/1/iste-tutuklu-amiralin-kucuk-oglu-ile-ak-partili-kadinin-o-diyalogu.aspx Şu çocuklardaki bilinç kazık kadar adamlarda yok. Bugün Apo haininin yaptığı açıklama ve ona verilen tepkilerden sonra olanı anlatayım... Aslında bugünden önce 18 Mart'ta ki kararla zaten bugün verilecek mesaj selamlandı benim düşünceme göre. Her biri istisnasız bu memlekette teröre karşı üstün başarı ile mücadele etmiş komutanlara Çanakkale Zaferi'nin yıldönümünde apar topar istenen cezalar birileri istediği kadar yiyebilir,tesadüf diyebilir ama kesinlikle bilinçli yapılan bir işin sonucudur diye düşünüyorum. Cezalar savunmanın tanıklarını dinlemeden, onbinlerce sahte belge,bilgi,cd,vs. dikkate alınarak istendi. İddia makamının dinlediği tanıklar ise yüzlerce askerin katili olan,PEKAKA hainler sürüsünün 2 numaralı ismi; pekaka itirafçısı şerefsizler ve tecavüzcüler... En saçma ve trajikomik olanı ise bugünlere gelinen süreci borçlu olduğumuz kişi Tuncay Güney isimli bir zamanlar Samanyolu TV'de ve Zaman gazetesinde çalışmış, fethullah gülen ile çok yakın çalışmış bir homoseksüel,burada ergenekon iddialarını polise anlatırken müslüman, ortadan kaybolup kanada'da ortaya çıktığında haham ve daha sonra da papaz olan bir adam. Bu adam adına ergenekon denen davanın yaratıcısı olan adam. Bugüne geldiğimizde... İsteyen istediği kadar Öcalan diyerek onun ne kadar şerefsiz, ne kadar aşağılık, ne kadar devlet ve millet düşmanı, ne kadar cani, ne kadar bebek katili,ne kadar 1000lerce Mehmedin kanları ellerinde bir insan kılığında yaratık olduğunu unutturmaya çalışsalarda Apo hainidir o ve işte o Apo haini nezdinde pekakalı namussuzlar ne yazık ki zafer kazanmışlardır diye düşünüyorum. Apo kim? Yıllar önce Amerikalıların bilgisi dahilinde yapıldığı iddia edilen bir özel kuvvetler operasyonu ile(özel kuvvetlerin bu operasyonu gerçekleştirilen komutanları da adına ergenekon ismi verien davada sanık olarak yargılanıyorlar, tesadüf mü? yerseniz öyle :) )Kenya'da ele geçirilen, yolda getirilirken ve geldikten sonra sürekli yalvaran; "ben baştan beri hata yaptım, devletimin emrindeyim" şeklinde mesajlar veren bir yaratık. Bu Apo ile aylardır <> görüşmeleri yapılıyor. Bu süreç ilk ortaya çıktığında başbakan ne demişti? "İspat etmeyen şerefsizdir, yok öyle bir şey"demişti...Daha sonra MİT Müsteşarının bizzat pekakalılarla İsveç'te görüşmeler yaptığı ortaya çıkınca,"emri ben verdim" demişti...(sırf şu olay bile batıdaki herhangi bir ülkede istifa nedeni ya, neyse...burası batıda değil, ortanın da doğusunda bir ülke tabi...)Aradan geçen zamanda Apo'nun zırt pırt İmralı'dan alınıp Bursa'da MİT misafirhanesinde kaldığı,burada birçok kişi ile görüştüğü iddia edilmişti. Şimdi ben bu iddiaların doğru olduğuna inanıyorum.Uzun süredir pişirilen bir yemeği bize bugün yediriyorlar. Bugün Apo, 2013 yılı NOBEL BARIŞ ÖDÜLÜ'ne muhtemelen başbakan ile birlikte aday gösterilecek bir performansa imza attı. Bugün hayatını kaybeden binlerce şehidin boşuna hayatlarını kaybettikleri anlaşıldı. Bugün çok yakında ilan edileceğine emin olduğum GENEL AF üzerinde de birileri son rötuşları yapmaya başlamışlardır. Bu genel af ile Apo haini serbest kalacak. Lideri olduğu katiller sürüsü de. Adına Balyoz,Ergenekon,Poyrazköy denilen davalardan ceza alan ve yargılanmalarına devam edilen insanlar da yine bu GENEL AF ile serbest bırakılacak. İçine sinene afiyet olsun. Ama benim içime sinmiyor. Bu şekilde barış geleceğine inanan zavallıdır. Bu şekilde yoktan yaratılan bir Kürt Milleti'ne en kısa zamanda Türkiye Cumhuriyeti topraklarından da koparılacak topraklar ile bağımsız bir devlet kurulacaktır. İşte tüm bunlar benim bugün ile ilgili düşüncelerimdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mhmd Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Cipetpet said: abi tamam da ,yani bahsettiklerimden haksız oldğum konuları yazın da tartışalım şurada,yani öyle bir oyun oynandıki Türkiye de,tazıya tut tavşana kaç denildi resmen,benim itirazım buna seni çipetpet sesleri eşliğinde sikerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 öyle ya da böyle bi şekilde barış gelecekse gitsin toprak abi yani bütün ülke geriliyor boku bokuna insan ölüyor altı üstü 3-5 karış toprak hani bugüne kadar kontrol ettikte ne oldu 815k km² ülkeyi.ne kadar geniş coğrafya kalabalık refah o kadar düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Off off :D Herşey bir yana üniversitedeki entellektüel gençlerimiz ne yapacak. Milliyetçi insanlar artık neyi tartışacak kahvelerde. Çok üzülüyorum gerçekten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 contortiyum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Fin said: irc girmedim bugün daha be yeto musun budamı gol değil? mesajdan 1 dk sonra kaçtın çıktın,yittin yiğidim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 az daha kaldırsan scrollu christmas carol çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Fin said: öyle ya da böyle bi şekilde barış gelecekse gitsin toprak abi yani bütün ülke geriliyor boku bokuna insan ölüyor altı üstü 3-5 karış toprak hani bugüne kadar kontrol ettikte ne oldu 815k km² ülkeyi.ne kadar geniş coğrafya kalabalık refah o kadar düşüyor söyleyince ne kadar kolay,ne kadar rahat da fin kardeşim; İzmir'i, Tekirdağ'ı,Edirne'yi istiyor Yunanlılar. Ne yapalım,altı üstü 3-5 karış toprak parçası,verelim gitsin mi diyelim? Yada Ermeniler'e de halen istedikleri Ağrı Dağı dahil doğuyu verelim,toprak parçası,ne olacak,daha az toprak,daha zengin Türkiye mi diyelim? Ya da İsraillilerin büyük İsrail hayali var malum,bayraklarındaki iki mavi çizgi, Fırat ve Dicle arasındaki toprakları; arada kalan altı köşeli yıldız ise büyük İsrail'i simgelemekte. Verelim Kürtler'den geriye kalan toprağı da İsrail'e. Trabzon-Rize'ye de Pontuslu Rumları geri getirip yerleştirelim. Böylece 350-400 bin kilometrelik ve sanırım 50 milyonluk bir ülke oluruz(kürtlerin tamamnı göndeririz herhalde kurulacak kürt devletine. pontusda,israilde,yunanistan'da,ermenistan'da da yaşamayız herhalde; hepimiz YENİ TÜRKİYE'ye yerleşiriz.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 neyse çetintaşmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 KuddusiMavra said: Fin said: öyle ya da böyle bi şekilde barış gelecekse gitsin toprak abi yani bütün ülke geriliyor boku bokuna insan ölüyor altı üstü 3-5 karış toprak hani bugüne kadar kontrol ettikte ne oldu 815k km² ülkeyi.ne kadar geniş coğrafya kalabalık refah o kadar düşüyor söyleyince ne kadar kolay,ne kadar rahat da fin kardeşim; İzmir'i, Tekirdağ'ı,Edirne'yi istiyor Yunanlılar. Ne yapalım,altı üstü 3-5 karış toprak parçası,verelim gitsin mi diyelim? Yada Ermeniler'e de halen istedikleri Ağrı Dağı dahil doğuyu verelim,toprak parçası,ne olacak,daha az toprak,daha zengin Türkiye mi diyelim? Ya da İsraillilerin büyük İsrail hayali var malum,bayraklarındaki iki mavi çizgi, Fırat ve Dicle arasındaki toprakları; arada kalan altı köşeli yıldız ise büyük İsrail'i simgelemekte. Verelim Kürtler'den geriye kalan toprağı da İsrail'e. Trabzon-Rize'ye de Pontuslu Rumları geri getirip yerleştirelim. Böylece 350-400 bin kilometrelik ve sanırım 50 milyonluk bir ülke oluruz(kürtlerin tamamnı göndeririz herhalde kurulacak kürt devletine. pontusda,israilde,yunanistan'da,ermenistan'da da yaşamayız herhalde; hepimiz YENİ TÜRKİYE'ye yerleşiriz.) diyarbakır'ı devlet mi kontrol ediyor nasıl bi himayen yaptırımın var orda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 adamların uluslarası siyasetten anladığı şey toprak verip almak derebeyimisiniz hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 yok onuda söyleyen çetintaş gene bence toprak gidecek demiş ben de gitsin ne olacak dedim onun üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 ulusalcılara diyorum zaten banu avar izliyip izliyip coşuyolar ki banu avar'ın hakikaten söylediği çoğu şey doğru ama müritleri emperyalizm karşıtlığı ile faşoluğun arasındaki ince çizgide kayboluyor şekil 1a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Fin said: yok onuda söyleyen çetintaş gene bence toprak gidecek demiş ben de gitsin ne olacak dedim onun üstüne. kontrol etsin devlet. 2001 yılında kontrol ediyordu devlet. 2007 yılında da kontrol ediyordu. İşçi Partisi 10 bin kişilik miting yaptı Diyarbakır İstasyon Meydanı'nda. Şimdi değil İşçi Partisi eğer bdpliler izin vermesin akepe bile yapamaz. eğer bugün yapılmıyorsa suçlusu ampül partisi hükümetidir. heee...burada şu psikolojik savaş da başarılı oldu. diyarbakırı onlar kontrol ediyorlar...e sen kasten yönetimi onlara bırakırsan tabi onlar kontrol eder. seçim sandıklarında nasıl al gülüm,ver gülüm olduysa doğu ve güneydoğuda işte diyarbakırda,mardinde,şırnakta,batmanda olan da o fin kardeşim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Cipetpet said: bak 15.yy kafası,bugün ülkeni teslim almış durumda,sen hala bonlor böylö işte diyerek,elinde kristal kadehler,şatondan izlemeye devam et avam kalabalığı,bir gün gelir,o bardağın içinde kürt b.ku görürsen bakırköyemi yatarsın,ülkeyimi terkedersin,yalınayak başıkabak bilemiyorum artık şu çok iyi ya gülmekten yarıldım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 çipet atatürk düşmanıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 goldbären said: çipet atatürk düşmanıymış o rasyonalizm ve mantığa tepki olarak doğdu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 bardağın içindeki türk boku da olsa rahatsız olunur sanki? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 eskiden,80'li yılların sonu 90'lı yılların ortalarına kadar diyeyim size,böyle izbe köşelerde,çocuk parklarının kenarlarında,köyden yeni gelip,kalacak yer bulamayan ve umumi tuvalete dahi parası olmayan tipler olurdu,genellikle de kürttü,bu bir gerçek dostum,ve o kaka bütün mahalleyi kokuturmuydu? evet... hatırlayanlar için kara bir sahne... olmak ya da olmamak,veyahut sıçmak ya da sıçmamak işte bütün mesele bu.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 çipet amma kürt boku hatıran varmış senin :D* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar