PATA Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Yurt dışından hediye telefon geldi.Fakat bunun kaydını yapacak pasaport filan yok. Ben direk vergisini ödeyip kullanamıyor muyum bunu?Yoksa illa Türkiye'den mi satın almak zorundayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 kayit yaptirmadan kullanamazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Kayıt yaptırmadan 1 hafta 10 gün kullanırsın sonra kayıt ettirene kadar turkiye sınırlarında kullanamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 IMEI kayıt işinden çok bu kaydı pasaport ile yurtdışından yeni geldim, ordan getirdim demek yerine vergisini vererek kayıt yaptırmak mümkün mü diye sormuş anladım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 mümkün değil işte. illa pasaport kaydı istiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 oyle olsa herkes vergisini veririm yapar sagda solda pasaport aramaz zaten kim cikardiysa moda oldu vergisini veririm OLMA MI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 vergisini vereyim ne vergisini vericen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 ithal eden firmanın verdiği vergiyi + bizim ondan alırken verdiğimiz vergiyi vermesi gerekir ki bir anlamı kalmaz o zaman. gerçi yine saçma. arada o firmanın kar marjı vs var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 İnsan haklarının 19 maddesine aykırı bu olay bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 telefoncular 20-50 liraya hallediyor diye duymuştum http://imgs.elookat.com/ilan/foto/2/IMG-4890-JPG-12-8554.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 pasaportumu vereyim 500tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 o vergiyi verirse daha pahalı olmaz mı yaw, ithalatçı toptan getirdiği için daha ucuza satın alıyordur avrupa fiyatınında altında alıyordur. Zaten burda vergiler yüzünden artmıyor mu fiyat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 tmm işte. o yüzden "vergi vereyim alayım" saçma =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 iphone 5 hesaplaması yalan mı yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 pasaport varsa değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 kayıt işi sıçtı abi, pasaport bulunmuyo artık malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 benim sorunumda vergisini geçen hafta ödememe rağmen bugun itibariyle ülkeye girişim bir ayı geçtiği için kayıt yaptıramazsın dediler ne kadar doğrudur bilen var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar