Killer Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 OYUN TASARIMI VE UNITY ILE OYUN GELISTIRME- 1. SEVIYE Egitimin Amaci: Bu egitimde oyun tasarimi ve günümüzün en popüler ve gelismis oyun motorlarindan biri olan Unity ile oyun gelistirme hakkinda temel bilgi ve becerilerin kursiyerlere kazandirilmasi amaçlanmaktadir. Egitimde kursiyerler bilgisayar üzerinde uygulama yapabileceklerdir. Ögretilenlerin uygulamali örnekleri katilimcilarla paylasilacaktir, her ders islenen konular gelistirilen bir oyun üzerinde uygulanacak, kurs sonunda tüm katilimcilarin islenen konulari içeren çalisan bir örnek oyun projesi olacaktir. Egitim: Programi: Pazartesi – Persembe 18:00 – 21:00 Içerik: indirmek için tiklayiniz Basvuru Formu: indirmek için tiklayiniz Egitimin Süresi: 5 Hafta (toplam 30 saat) Egitim Baslama Tarihi: 1 Nisan 2013 Son Basvuru Tarihi: 28 Mart 2013 Saat 17:00 Ücret: 850 TL (KDV dahil) Not: ODTÜ ögrencisi olmayan 10 kisi kayit yaptirdigi takdirde ODTÜ ögrencilerine %50 indirim yapilacaktir. Ön Kosul: Egitime oyun gelistirmeye merakli ve bu konuda kendini gelistirmek isteyen, üniversite ögrencisi veya mezunu herkes katilabilir. Egitim Türkçe verilecektir ancak program arayüzü ve ek kaynaklar Ingilizce oldugu için temel Ingilizce bilgisi egitim için yararli olacaktir. Adres: Orta Dogu Teknik Üniversitesi, Sürekli Egitim Merkezi, Üniversiteler Mah. Dumlupinar Blv. No:1 06800 Cankaya Ankara/TURKIYE Telefon: 0312 210 3540 Faks: 0312 210 7961 E-Posta: [email protected] Not: Kesin kayit için kurs ücretini ilgili hesaba yatirip dekontu basvuru formu ile birlikte bize en geç son basvuru tarhine kadar ulastirmaniz gerekmektedir. http://sem.metu.edu.tr/events_view.aspx?eventid=188 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 said: Not: ODTÜ ögrencisi olmayan 10 kisi kayit yaptirdigi takdirde ODTÜ ögrencilerine %50 indirim yapilacaktir. asfasd nasıl ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 ahahah, heralde odu ogrencilerini disardan adam araklamak icin te$vik gibin hibne gibin bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 o cümlede benim beynim yandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 oha ne güzelmiş diyordum, fiyatı ve tanımı görünce bi soğudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 aynen. amatörü mü eğlendirir ki bu unity. benim programlama ile alakam yok, gidip yazılabilir miydim misal bu kursa? gerekliliklerde hevesli olsun, cabbar cevval atakan olsun demiş de sadece o bakımdan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 3dbuzz dersleriyle başlasın başlayacak olan. bedava + eğlenceli. ingilizceniz yoksa zaten community desteğinden mahrum kalacağınız için kendinizi geliştirmeniz de zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Unity bu kadar zor program mıydı ki? 5 hafta ders süresi 850tl gibi ücret. Oturup unity kasayım ben o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 pro featurelar girerse baya birşey var anlatıcak. navimesh olsun, lightbake olsun, unity 4 ile gelen mecanim olsun, fizik sistemi olsun (joint, rigidbody vs. ayarlamak, fizik materyali kullanmak), audio kısmı olsun, terrain tool olsun vs... uzar gider liste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 limbo of the lost yapacak seviyeye getirip birakacaklar abi iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 istanbula da gelsin bu.. temel kodlama fln bilmek gerekiyor mu b uarada.. format atma bilgimizle gireibliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 unityle çalışmak kolay ya incelemitşim bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 javascript degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 c#, unityscript (js-vari) ve boo-script. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 son 2 senedir duymaktan bıktığım 2 kelime : python ve unity. yeter da yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 fiyat sıkıntıysa unity için dünya kadar bedava kaynak var. çok daha ucuza paralı kaynaklar da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Suna giden kerizdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar