Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ODTÜ Unity İle Oyun Geliştirme

Killer

Öne çıkan mesajlar

OYUN TASARIMI VE UNITY ILE OYUN GELISTIRME- 1. SEVIYE
Egitimin Amaci: Bu egitimde oyun tasarimi ve günümüzün en popüler ve gelismis oyun motorlarindan biri olan Unity ile oyun gelistirme hakkinda temel bilgi ve becerilerin kursiyerlere kazandirilmasi amaçlanmaktadir. Egitimde kursiyerler bilgisayar üzerinde uygulama yapabileceklerdir. Ögretilenlerin uygulamali örnekleri katilimcilarla paylasilacaktir, her ders islenen konular gelistirilen bir oyun üzerinde uygulanacak, kurs sonunda tüm katilimcilarin islenen konulari içeren çalisan bir örnek oyun projesi olacaktir.
Egitim: Programi: Pazartesi – Persembe 18:00 – 21:00
Içerik: indirmek için tiklayiniz
Basvuru Formu: indirmek için tiklayiniz
Egitimin Süresi: 5 Hafta (toplam 30 saat)
Egitim Baslama Tarihi: 1 Nisan 2013
Son Basvuru Tarihi: 28 Mart 2013 Saat 17:00
Ücret: 850 TL (KDV dahil)
Not: ODTÜ ögrencisi olmayan 10 kisi kayit yaptirdigi takdirde ODTÜ ögrencilerine %50 indirim yapilacaktir.
Ön Kosul: Egitime oyun gelistirmeye merakli ve bu konuda kendini gelistirmek isteyen, üniversite ögrencisi veya mezunu herkes katilabilir. Egitim Türkçe verilecektir ancak program arayüzü ve ek kaynaklar Ingilizce oldugu için temel Ingilizce bilgisi egitim için yararli olacaktir.
Adres: Orta Dogu Teknik Üniversitesi, Sürekli Egitim Merkezi, Üniversiteler Mah. Dumlupinar Blv. No:1 06800 Cankaya Ankara/TURKIYE
Telefon: 0312 210 3540
Faks: 0312 210 7961
E-Posta: [email protected]
Not: Kesin kayit için kurs ücretini ilgili hesaba yatirip dekontu basvuru formu ile birlikte bize en geç son basvuru tarhine kadar ulastirmaniz gerekmektedir.

http://sem.metu.edu.tr/events_view.aspx?eventid=188
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...