Grast Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Yok yabancı bişey değil ya, türkçe olacak herşey. 3-5 kişi olsak güzel bişey çıkar. Host - Domain satın alırım ben isterseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 başkan o iş için bi 6 ay geç kaldın :D sırf blizzarda fansitei submit etmesi 1 ay fln alıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Ben de ing çeviri yaparım, zorlarsam italyanca da çıkar ama yeter ki gelsin o keyler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Seninkinin üstünden gidelim diyorum işte ama neyse pek takan olmadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 benim site ing. idi. hatta şöyle bişi idi deck builderlı filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Senmi yazdın bunu yoksa hazır bişeymi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 ben kodladıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Aslında deck builder fln şahaneymiş ama tekrar up'lansa bile yeterli olmaz mı diyorsun, fansite submit 6 aydan fln derken? Bir de Sam bakıyordu bir şey çıktı mı? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 FanSite olayı güzel olabilir aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 bencede güzel olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Güzelmiş ya.. asp'ydi sanırım ? anladığım kadarıyla pek girişesin yok işlere ama düşünürsen bişeyler çıkarabiliriz bunu türkçeleştirip. zubadamda hevesli gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 abiler site zaten blizzard'ın veritabanında ve fansite olarak geçiyor, deckspot.net'di domain'ide, sorun şu ki bu curse network'un hearthpwn'ı patlattı. bidaha pek uğraşasım yok hearthpwn ortalıkta iken. sam topici ayarlasın katakulli en kolayı. ps. ipboard üzerine custom coded php idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 bu dediğiniz olayı bir danışmam lazım büyük patronlara, olumlu cevap alırsam bombilo'nun dediği şekilde yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 temam haber bekliyorum. zaten geçici bişi olur, keyleri alınca eski haline çevrilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 yok ben keylerden bağımsız olarak demiştim. Türk oyuncularının bi çoğu türkçe guidelardan yararlanmaya çalıştığı için tutturabilirdik. Ama psikolojini gayet anlıyorum ondan kasmicam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Ben izin veriyorim sam buyur, zaten konunun seyri cogunlukla hs key giveaway seklinde gecti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Nays @Sam, Site yapmak kod yazmak vs hiç anladığım şeyler olmasa da bi süredir hearthstone'la yatıp kalkıyorum, fansite için çeviri yaparım, elimden geleni ardıma komam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 BURAYA DA YAZIYORUM ÇOCUĞUMU KESERİM KEY!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 hadi hayırlısı beyler arkanızdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Bombilo sağ olsun bende de key var. Ama yardımcı olmak için elimden geleni yaparım. Napıyoz şimdi? Gerekiyosa spamın allahını da yaparıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zubadam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Şu an için yalnızca f5 yapıyoruz galiba :D, ne yapçağımız bi kesinleşseydi, çalışamıyorum öyle kaldım. Bir de arkadaş sağolsun bana verdiler çoktan key, sen foruma mı bakıosun fln gibi tease lerde bulunuyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 bombilo eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 hadi bakalım bombilo'nun dediği gibi yaptım. koticik zarar ettiği sürece bana hava hoş. :p bol şans. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 key pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar