Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone [Beta Key Giveaway]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aslında deck builder fln şahaneymiş ama tekrar up'lansa bile yeterli olmaz mı diyorsun, fansite submit 6 aydan fln derken?

Bir de Sam bakıyordu bir şey çıktı mı? =)
Mesaj tarihi:
Güzelmiş ya.. asp'ydi sanırım ?

anladığım kadarıyla pek girişesin yok işlere ama düşünürsen bişeyler çıkarabiliriz bunu türkçeleştirip. zubadamda hevesli gibi
Mesaj tarihi:
abiler site zaten blizzard'ın veritabanında ve fansite olarak geçiyor, deckspot.net'di domain'ide, sorun şu ki bu curse network'un hearthpwn'ı patlattı.

bidaha pek uğraşasım yok hearthpwn ortalıkta iken. sam topici ayarlasın katakulli en kolayı.

ps. ipboard üzerine custom coded php idi.
Mesaj tarihi:
yok ben keylerden bağımsız olarak demiştim. Türk oyuncularının bi çoğu türkçe guidelardan yararlanmaya çalıştığı için tutturabilirdik. Ama psikolojini gayet anlıyorum ondan kasmicam =)
Mesaj tarihi:
Nays @Sam,
Site yapmak kod yazmak vs hiç anladığım şeyler olmasa da bi süredir hearthstone'la yatıp kalkıyorum, fansite için çeviri yaparım, elimden geleni ardıma komam :D
Mesaj tarihi:
Şu an için yalnızca f5 yapıyoruz galiba :D, ne yapçağımız bi kesinleşseydi, çalışamıyorum öyle kaldım. Bir de arkadaş sağolsun bana verdiler çoktan key, sen foruma mı bakıosun fln gibi tease lerde bulunuyor :S
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...