Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 draft yapıyosun random kartlar herkeste, 3 hero seçeneğin var, başta kere kaybedince çıkıyosun arenadan ve 9 win maksimum. 150 gold giriş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 150g arena yada 1.99 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 şöyle sorular sorayım ben en iyisi 1) oyuna ilk girdim kaç booster ve kaç gold veriyor? 2) arena'ya 150 golda girdim, hiç kazanamadım diyelim, gold kazanıyor muyum yine de oynadığım için? sanmıyorum bunu pek gerçi :D 3) arena dışında ne oyunlar oynayabiliyorum? hepsi giriş ücretli mi? oralarda gold kazanabiliyor muyum? 4) gold'u blizzard store'dan mı satın alıyoruz, 100 gold kaç para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 3. soruyu biliyorum parasız giriş var play diyosun. level atlanıyo falan level atladıkca da kart geliyor galibiyete de verdiği bir gold var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 priestte çok kötü değil gibi ya? yeni başladım ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 priest mage rog bunlar iyi bence. warrda iyide meh. rogue kullanıyorum ben aslen ama arada mage işte hoş oluyor. poly + hero spell çok datlu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 hele priestte shadow form kartı başta gelirse yıpratıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 herkese key geldi mi ya? bana gelmedi. büyün oyunlar var acc'ta halbuki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 demin 25 healthli tankımı tırt 2 mana spelle kaybettim gdfghdfgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 sabonis said: mtgo'da her şeyi ok'liyorsun araya instant sokabildiğin için. Baya yavaşlatıyor aslında oyunu. haklı. Yapacak bir şeyin yoksa F6 tuşuna basarak direk priority verebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 kripp baya kötü diyodu priest ve paladine, gayet sağlam sinerjiler çıkardım ai a karşı 10 olup normal deneyecem bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 elime aldım ilk arenada, mage decke 1 tane spell power geldi topu topu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 sabonis said: şöyle sorular sorayım ben en iyisi 1) oyuna ilk girdim kaç booster ve kaç gold veriyor? 2) arena'ya 150 golda girdim, hiç kazanamadım diyelim, gold kazanıyor muyum yine de oynadığım için? sanmıyorum bunu pek gerçi :D 3) arena dışında ne oyunlar oynayabiliyorum? hepsi giriş ücretli mi? oralarda gold kazanabiliyor muyum? 4) gold'u blizzard store'dan mı satın alıyoruz, 100 gold kaç para 0-3 arena yaptım 35 gold ve 1 pack geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 qq tabi acemiliğime de geldi ama çok saçmaydı draftım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 vakit varsa pack alınıcak gold paraya arena yapılrı zaten daha verimli, ki oyunun olayı bariz arena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 bide constructed da yanı normal playde 5 wine 5 gold geliyo ama questler vaar işte lockla 3 mac kazan hunterla su kadar yaratık patlat falan gibi onlardada gold geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 bide acıkcası 10 attack yaratıkla gömcürdüğümde ekranın sallanması, low 1-2 manada yaratıkda pff diye toz cıkarken 6-7 manada yerlerin catlaması, legandarylerde arkadan sahane sesler falan gelmesi, arkadas ben bunları seviyom. loot hoarder, when this creature dies draw 1 card kartının summonlandığında "mind if I roll need" demesi, raid leaderın bu onxyia videosundan alıntı yapması falan zaten sahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Normal play ile win basi bir gold yani? Booster ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 arena gerçekten her oyuna istediğim ve ilk kez burda bu kadar efektif yapılmış birşey, releasede oynarsam cidden bunun için oynayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 5 win 5 gold, booster 100 gold, arenada 150 giriş fee, kaç maç kazanırsan ona göre ödül geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 100, abi inatla işi tersinden alıyosun gibi geliyo bana. arenanın boosterla ilgisi yok cünkü direk draft, ve baya kendi kendini döndürüyo günde 1 iyi giderse arena 2 arena atıcak goldla bu arada fluff textlerde iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Anladim ama draft herkesin sevdigi bir sey degil. Magic'de de constructed'i draft'a tercih ederim ben. Arena eger constructed'i p2w'likten kurtariyorsa ne ala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 abi işte 3 class cıkıyo basta onlardan birini seciyosun sonra belli oranlarla ayrılmıs raritylerde cardlar geliyo 3 tane 3 tane, birini seciyosun. ha mesela bana bi seferinde legadary geldi ama her seferinde aynı miktarda sabit rare'da geldi. tabi ilgicn durumlar oluyo, böle ilk iki sefer murlock geliyo seivcyoun muclok deck kurcam diye gerekli kartları secmiyosun sonra hiç gelmiyo falan, klasik draft dramaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 e constructed magicde de pay to win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar