Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hearthstone [Beta Key Giveaway]

Wyand

Öne çıkan mesajlar

baya var daha ya çıkmasına da card gamingle ilgili önceden tecrübem yoktu geçen ay iosta Order&chaos duels'i oynadım 2 ayrı championla bitirdim pvp falan yaptım eğlenceliydi. Magic the gathering'i falanda oynadımda oynanışı çok yavaş geldi 5-6 maç dayanabildim. PC için gameplayi hızlı ve kaliteli bir kart oyunu önerebilecek var mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

eyw saolasın, forumlarına falan öyle bir göz gezdirdim birazdan başlıycamda campaign falanda var sanırım önce bir alışayım aşina olayım. Deck'i zamanla geliştiriyoruzdur tabiki bide level sistemi var anladığım kadarıyla. Edrielhammer nickiyle hesap açtım girince eklerim beklediğim gibi çıkarsa sararım 1 haftaya falan baya bişiler toplarım gibime geliyor. Arada ses ederim bişey olursa biraz Haven factionun kartları genelde daha iyimiş falan denilmiş azcık daha araştırayım bakalım :)

yalnız topladığımız kartları championlara dağıtamıyormuşuz galiba birisi flamelemiş forumda o biraz kötü olmuş :/ hangi championla progress yaparsak kartlara ona kalıyor yalnızca anlaşılan :/
Sosyal ağlarda paylaş

evet abi ona kalıyor, deck olarak march to war var öneririm birde dark bilmemne şu vampirli soren'in decki var gerçekten sağlam bir gameplay imkanı sunuyor zevk alıyorsun.

level sistemi var diyemem ama sırayla enemyleri defeat ediyorsun işte campaignde, online direk oynayabiliyorsun ama evet kartları açman gerekiyor biraz.

arcenemy modu var sen + 2 yapay zeka bir archenemye karşı oynanıyor, ilk seriyi defeat edince açılıyor sanırım o pek bi keyifli. online istediğin zaman oynayabiliyorsun orada sıkıntı yok.

hani o qq hakkındada, oynadığın desteye kart veriyor misal bence bu güzel bir şey, yani tamam kullanıcıya bırakılabilirdi ama mantıklı olanda bu sanırım.

o qqların sebebi biraz da şey, bu 2. ek deckler çıktı o march to var dark heavens flm yoktu önceden, ve sorini (soren miydi) sadece kendi deckiyle yenebildim ben mesela, o deckle oynamayan biri olsam bende qqlardım ^^

onun dışında hani ankaradaysan falan oversoulda hala mtg dönüyormuş sanırım, eğlenceli bulabilirsin belki.

mtg her zaman için hearthstonedan iyi olacak, 25 yıllık oyun sonuçta, fakat hani pazarlamadan, bilmemneden, herşeyden kaybettiler gibi duruyor. ama sevenleri çok sağlamdır hani 10-20 yıldır oynayan amcalar var :)

umarım güzel vakit geçirirsin, o ilk deste sahiplerini defeat etmek çok kolay bunu aklında tut, onları geçtikten sonra campaigndende zevk almaya başlarsın + online baya zaman geçirtir :)
Sosyal ağlarda paylaş

hahaha teşekkür ederim genede lectre sırf emek verip yazdığın için mtg ye hakettiği şansı vericemde şuanda biraz ön yargılı kaldım ona ama uygun bi zamanımda uzun uzaya tadıcam onuda kısmetse. Yazdıklarını da not alıyorum saol tekrar :)

Edit: oyunun (mtg) köklü ve card gamingin elle tutulur asıl atası olduğunu biliyorum, bunu es geçmek ayıp olur zaten :)
Sosyal ağlarda paylaş

kthxbye said:

yalnız topladığımız kartları championlara dağıtamıyormuşuz galiba birisi flamelemiş forumda o biraz kötü olmuş :/ hangi championla progress yaparsak kartlara ona kalıyor yalnızca anlaşılan :/

yok abi öle bişi, flame eden saçmalamış. sadece şu var bi kartı bi deckde kullanırsan 4 tane mesela, diger deckde bi 4 tane daha ihtiyacın varsa o karttan 8 tane olması gerekıyor elınde.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...