reampage Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 http://www.twitch.tv/blusewilly_retry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 play-asia'dan preorder alanlar hangi kargo seçeneğini seçtiklerini söyleyebilir mi lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 registerd baloncuklu zarf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Ben, Air Economy Box Registered seçtim.Yarım saat önce yola çıkmış hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Bende baktım şimdi benimde çıkmış yola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Herkes ps3 us versiyona mı bastı simdi?Ben vitaya alayim diyorum psn de eu, dlcler patates olur muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 oyunum geldi my hype level is through the roof bekle beni amazon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 senin hesap us mi knox? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 um.ne demek istedigini anlamadim ama bana gelen physical copy ps3 icin. us psn'de 5-6(yaklasik) saat sonra store update gelince alabileceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 ben ay sonuna doğru alıcam pöf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 knox said: um.ne demek istedigini anlamadim ama bana gelen physical copy ps3 icin. us psn'de 5-6(yaklasik) saat sonra store update gelince alabileceksiniz. Demek istedigim suydu: eu sitelerde shopto vs oyun preorder , sadece play-asiada var o da us versiyon gozukuyor. Us versiyon oyunlar bildigim kadari ile eu psn accountlarinda patch ve dlc gibi konularda sikinti cikartiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 o yüzden patch ve dlc için aktif accountu değiştiriyorsun ps3de, işlemler bitince de geri çeviriyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 memeler dlc'ymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 hesaplar arasi gecis yapmak max 1dk'ini alir. oyunun eu cikis tarihi daha kesinlesmis degil, zaten bundan 2 hafta onceye kadar eu gelme olasiligi bile yoktu. sanirim ekim sonu gibi cikacak eu'da. suan sadece iki versiyon var jpn ve us. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Vitaya alacaktim, hesaplar arasi gecis sıkıntı yani. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 vita icinse mecbursun zaten us psn uzerinden oynamaya oyunu tabi bu digital alcaksan gecerli, yoksa physical alacaksan istedigin hesap uzerinden oynarsin. vita'niz varsa tavsiyem, main acc US yapin. eu tek avantaji ps+ free oyunlari daha iyi oluyor genelde. vita'da hesap degisimide kolay aslinda, o demoyu vita'yi kapatip ve tekrar acarak skipleme imkani mevcut.demo'yu izleseniz bile topu topu 5dk alacak bir islem. hele ki ekstra mem cardiniz varsa daha da kisa. ben 3 ayri hesap kullaniyorum, degistirme islemi bana hic koymuyor acikcasi ama bende 3 ayri mem card var her bir hesap icin, yedekleme ile vs hic ugrasmiyorum euhehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 nintendo bu işin çözümünü bulmuş temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 psn store update geldi, oyunu alabilirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 ara ara frame dususleri ile karsilasiyorum, canimi skti bu olay. ps3 versiyonu bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 fairy, tam bir slut ya lel frame dusmesi haricinde oyun harika, patch gelicekmis yakinda zaten, based vanillaware. online muthis zevkli, online unlock olana kadar ki kisim tutorial gibin, online acilinca oyun direk kademe atliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 kac kayme oyun US store da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/588/643/94b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Bugun geliyor sonunda oyun çıkmadan 9 sayfa, çıkınca bitti direk topik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 ağustos sonunda gelicek benim oyun ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Aynen benim de yarın geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar