Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekmek

Asteroth

Öne çıkan mesajlar

escape said:

Theridone said:

Asteroth said:

Teridon diye okuyordum senin nick'i ben, The Rıdvan olduğunu çok sonraları farkettim, kahroldum.

ilkokulluydum, liseliydim. adeta bir escape'tim.

rahat ol hala öylesin dfs

şu adam burda hiç bişey yapmadan bana sallıyor

escape said:

Theridone said:

Asteroth said:

Teridon diye okuyordum senin nick'i ben, The Rıdvan olduğunu çok sonraları farkettim, kahroldum.

ilkokulluydum, liseliydim. adeta bir escape'tim.

rahat ol hala öylesin dfs
,

ben cevap veriyorum doğal olarak

arkasından şuan gördüğünüz gibi onun gibi tipler üzerime geliyor.

diyorumki bana liseli liseli diyorsunuz ama şu yaptıklarınız sizi adeta bir liseli yapıyor. ing bilmiyorum diye dalga geçmeler ve her postumda bir kusur aramak sizi liseli yapıyor.

ha bunlarla makara yapmışsnz ha arkadaşınızın altından sırayı çekip yere düşüşüne gülmüşsünz.

aynı kafa hala yani..
ve diyorum ki bu tipler(bana liseyi hatırlattınız dfs) lisedeyken benden it gibi korkardı şimdi gelip burda benimle dalga geçmeleri koyuyor dedim. bi nevi kendimle konuştum aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

Ekmek said:

Escape in mücadelesi nedense atari salonlarında jeton alamayıp demoları oynamaya çalışan çocukları andırıyor bana.

al mesela bak. bu adamın böyle gerçekten başarısız tespitlerine canak tutarak burnunu kaldırırsanız, bu da o normal olmayan karakterini(daha önce söylemiştim ekmek) gider başkalarının dalga geçilmemesi gereken şeyleriyle dalga geçmek için kullanır.

bu adamın sizin düşmanınız olduğunu düşünün. yani düşman derken antiniz fds benim gibi.
neyse, bu adamın size de böyle davrandığını düşünün başarısızca..
ne demek istediğimi anlayacaksınız
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

Ekmek said:

Escape in mücadelesi nedense atari salonlarında jeton alamayıp demoları oynamaya çalışan çocukları andırıyor bana.

al mesela bak. bu adamın böyle gerçekten başarısız tespitlerine canak tutarak burnunu kaldırırsanız, bu da o normal olmayan karakterini(daha önce söylemiştim ekmek) gider başkalarının dalga geçilmemesi gereken şeyleriyle dalga geçmek için kullanır.

bu adamın sizin düşmanınız olduğunu düşünün. yani düşman derken antiniz fds benim gibi.
neyse, bu adamın size de böyle davrandığını düşünün başarısızca..
ne demek istediğimi anlayacaksınız

abi şu post bile komik
Sosyal ağlarda paylaş

he senin hiç saçma sapan konuşmadığını ve başarısızca tespitler postlar laf atmalar vs yapmadığını düşünüyosun yani öyle mi? çünkü şartlamışlar burdakiler kendini dfs al bak mesela buralarda bi kıvırcık var dünyanın en gereksiz ve saçma sapan postlarını atıyor ama adama tek kelime yok. çünkü şartlanmışsnz dfs

he buralarda uzun saçlı dandik bir rocker var onu da unutmamam gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...