Saeros Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 3-4 yıl önce gelseniz hepinizi döverdim diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Escape in mücadelesi nedense atari salonlarında jeton alamayıp demoları oynamaya çalışan çocukları andırıyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 raporlu komigim ben, avrupa birligi belgem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Bir yandan da gitse falan üzülürüm ya. Bonec i çok özledim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 tamam dalga geçmeyin çocukla artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 kanki bosver ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 olur öyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 escape said: Theridone said: Asteroth said: Teridon diye okuyordum senin nick'i ben, The Rıdvan olduğunu çok sonraları farkettim, kahroldum. ilkokulluydum, liseliydim. adeta bir escape'tim. rahat ol hala öylesin dfs şu adam burda hiç bişey yapmadan bana sallıyor escape said: Theridone said: Asteroth said: Teridon diye okuyordum senin nick'i ben, The Rıdvan olduğunu çok sonraları farkettim, kahroldum. ilkokulluydum, liseliydim. adeta bir escape'tim. rahat ol hala öylesin dfs, ben cevap veriyorum doğal olarak arkasından şuan gördüğünüz gibi onun gibi tipler üzerime geliyor. diyorumki bana liseli liseli diyorsunuz ama şu yaptıklarınız sizi adeta bir liseli yapıyor. ing bilmiyorum diye dalga geçmeler ve her postumda bir kusur aramak sizi liseli yapıyor. ha bunlarla makara yapmışsnz ha arkadaşınızın altından sırayı çekip yere düşüşüne gülmüşsünz. aynı kafa hala yani.. ve diyorum ki bu tipler(bana liseyi hatırlattınız dfs) lisedeyken benden it gibi korkardı şimdi gelip burda benimle dalga geçmeleri koyuyor dedim. bi nevi kendimle konuştum aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 oksijen israfı adam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 escape said: bi nevi kendimle konuştum aslında slms ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Asteroth said: Theridone said: isim vermeyin beyler Teridon diye okuyordum senin nick'i ben, The Rıdvan olduğunu çok sonraları farkettim, kahroldum. o 2 3 sefer okudum anlamadım muhabbeti meğer beynim uzaklaşmam için süre tanımış bana, bunu görmemem için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Yazık adam hala açıklama yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Ekmek said: Escape in mücadelesi nedense atari salonlarında jeton alamayıp demoları oynamaya çalışan çocukları andırıyor bana. al mesela bak. bu adamın böyle gerçekten başarısız tespitlerine canak tutarak burnunu kaldırırsanız, bu da o normal olmayan karakterini(daha önce söylemiştim ekmek) gider başkalarının dalga geçilmemesi gereken şeyleriyle dalga geçmek için kullanır. bu adamın sizin düşmanınız olduğunu düşünün. yani düşman derken antiniz fds benim gibi. neyse, bu adamın size de böyle davrandığını düşünün başarısızca.. ne demek istediğimi anlayacaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 sipeyskeyk said: Yazık adam hala açıklama yapıyor. ve sonuc suna dogru gidiyor http://i.imgur.com/ZNv2yJg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 ne demek istedigini anladigimiz zaman sana da anlatmamizi ister misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 escape said: Ekmek said: Escape in mücadelesi nedense atari salonlarında jeton alamayıp demoları oynamaya çalışan çocukları andırıyor bana. al mesela bak. bu adamın böyle gerçekten başarısız tespitlerine canak tutarak burnunu kaldırırsanız, bu da o normal olmayan karakterini(daha önce söylemiştim ekmek) gider başkalarının dalga geçilmemesi gereken şeyleriyle dalga geçmek için kullanır. bu adamın sizin düşmanınız olduğunu düşünün. yani düşman derken antiniz fds benim gibi. neyse, bu adamın size de böyle davrandığını düşünün başarısızca.. ne demek istediğimi anlayacaksınız abi şu post bile komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 sipeyskeyk said: Yazık adam hala açıklama yapıyor. canım sıkılıyor ya başka bişi yok yani dfs yoksa postaci bilir hiç "uğraşamam" çeker giderim .d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Ortada bir düşmanlık veya psikolojik bir tramva olması bir ihtimal tabi. Ama sen saçma sapan konuştuğun için senle dalga geçiyor olmamız da bir ihtimal. İkinci ihtimali asla görememenin bir adı yoksa onescpae sendromu ismini öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 * çanak tutar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 0nescape olarak düzeltsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 he senin hiç saçma sapan konuşmadığını ve başarısızca tespitler postlar laf atmalar vs yapmadığını düşünüyosun yani öyle mi? çünkü şartlamışlar burdakiler kendini dfs al bak mesela buralarda bi kıvırcık var dünyanın en gereksiz ve saçma sapan postlarını atıyor ama adama tek kelime yok. çünkü şartlanmışsnz dfs he buralarda uzun saçlı dandik bir rocker var onu da unutmamam gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 http://www.mememaker.net/static/images/memes/1528346.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 iyiki bi foto koyduk. saçları unutamıyorsun galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 hahaha hadi len :D çağırdığımda niye gelmedin dorocka? dfsfg hatırlamazsın şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 sonra adama "algılayamıyorsun, kutu kafa olmuşsun" dediğimde adam şikayet ediyor escape bildiğin at gözlüğüyle yaşıyorsun biraz iğne çuvaldız işine gir sen sonra gel bi konuşalım, bira var leblebi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar