suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 değişik bir tarzı var dizinin , bildiğimiz Bates Motel işte.. Benim hoşuma gitti paylaşayım dedim. İlk böülmdeki acaip oyunculuklar kötülüğünden mi yoksa altında birşey mi var 2-3 bölüm sonra anlarız..ilgili imdb linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Eklemişim bi ara dizi programına bugün çıktı, evden çıkmadan koydum dl'ye akşam seettiririm bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 abla up in the airdaki gibi asortikmi dizide? diilse hiç başlatmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 dizi iyide günümüzde geçmesi kötü olmuş.psycho havası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sprnrt Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 sik gibi sakın izlemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 modern olması çok kötü olmuş. onu bir kenara koyalım, pilot vasat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2013 abi norman batesin psikolojisi üzerinden akar derken dizi bambaşka oldu tipik bol aksiyonlu amerikan kasaba hayatı doldu ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Dizi güzelleşiyor , tavsiye ederim.. değişik bir havası var :) iş norman üzerine dönmeye başladı baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 ağır patato çıktı bu. izninizle sezonun hayal kırıklığı seçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Ne kasabaymis arkadas.. yok yok yani manyaklik olarak, normal normanin ilerde bolermesi.. Fena degil dizi zaman gecirtiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 pyscho denince aklıma şu sahne geliyor direk. nasıl kazındıysa benliğime 10 yıldır... http://1.bp.blogspot.com/-L5DJ6XKcWIg/US_WNHIE8RI/AAAAAAAADNU/D3xpUjOcKB8/s1600/psycho-patrol-man.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Normanda masallah neymis kiz magnet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 norman baya psiko tip çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Kasabada bu kadar olay döneceğine. Oidipus üzerinden gitseler daha iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 pfff dylan'in adamı hastaneye götürdükten sonra kaçışı beni gerçekten diziden soğuttu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 bu nasıl diziymiş hayattan soğudum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Batesmotelpro ile ilgili sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 joffreyden daha çok nefret ettim çocuktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forseke Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 µh said: bu nasıl diziymiş hayattan soğudum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 bende yeni başladım dün akşam. şu an 5.bölümdeyim, değişik bir dizi. Bir numarası yok gibi ama insanı sürüklüyor peşinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2017 Baslamayin bosuna, bok gibi dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2017 3.sezonu izledim netflixten,hoş bence, insanın izleyesi geliyor açıkcası. ama psycho filmini de izlemek lazım kanımca.h.sonu da onu izlemeyi planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2017 şizofren mi la bu çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar