Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Az kullanılmış sistem, kaçırmayın.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2012 yazı bir heves aldığım ama işim dolayısıyla hiç kullanamadığım, 1 senedir boş yatan bilgisayarımı satmak istiyorum. Oynarım oynarım diye tutmak istemiyorum artık.

Ekran kartının 13-14 ay garantisi, anakartın 1 sene garantisi devam etmekte. Max 15-20 saat kullanmışımdır, tertemiz kasa.

INTEL Core i5-2500K
SAPPHIRE HD7870 GDDR5
GIGABYTE Z77X-D3H
CORSAIR 8GB DDR3 1600MHz (low profile) 2x4GB

Corsair Carbide 400R kasa
Akasa Venom 750w psu
Akasa Venom cpu cooler

1TB HDD
120gb SDD OCZ

Parçaların %90'ını vatan bilgisayardan, kasa cpu cooler ve psu'yu teknobiyotikten aldım. toplamda 1200$ gibi bir para harcadım, 1800tl'ye satılıktır.

Hiçbir sorunu yoktur, tertemiz makina. 1tb hdd halen boş, sdd sadece 30gb dolu. Kaçırmayın.

https://pbs.twimg.com/media/BFlIsM_CUAAc1rz.jpg
Mesaj tarihi:
valla sistemin ederi konusunda haklısındır da, gerçekten 2100 tl ise sıfırı, 12 taksitle ayda 175 175 ödemeyi ve sıfırdan başlayacak garantiyi tercih eder insanlar

edit; bence almışken mezar fiyatına satma, arada oynarsın yahu.

Ya da; tanıdık birine sat taksit taksit al parasını asdasd
Mesaj tarihi:
Sanki parçaları tek tek satarsan daha hızlı olur gibi çünkü parçalar gayet kaliteli ,bide böyle bir sistem alacak adam gidip sıfır alır o kadar parayı verince 200 lira daha ödeyip sıfırını almak daha mantıklı duruyo
Mesaj tarihi:
deady said:

Sanki parçaları tek tek satarsan daha hızlı olur gibi çünkü parçalar gayet kaliteli ,bide böyle bir sistem alacak adam gidip sıfır alır o kadar parayı verince 200 lira daha ödeyip sıfırını almak daha mantıklı duruyo

ben fiyatları indirimli halinden hesaplayıp 1200$ yazmıştım, 200 lira daha ödeyip alabilen varsa zaten 0 alsın. Burada kar etmeye çalışmıyorum ben.

Fiyat 1750 oldu, ay sonuna kadar satılmazsa vazgeçiyorum. Motor alacağım için satıyordum, öderken yardımcı olmayacaksa dursun kenarda:)
  • Yeni Oluştur...