tom Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 ad3m said: Oynanır mı bu oyun deli gibi eleştiriyorlar genjler? Eski might and magic leri severmiydin(1-5 arası), eye of beholder vs gibi oyunları oynama şansın oldumu ? Günümüze daha light olarak uyarlanmış hali, ben bu tiplerin hastası olduğum için aldım ve bayıldım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Oyunun tahmini gameplay süresi ne kadardır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 tom said: ad3m said: Oynanır mı bu oyun deli gibi eleştiriyorlar genjler? Eski might and magic leri severmiydin(1-5 arası), eye of beholder vs gibi oyunları oynama şansın oldumu ? Günümüze daha light olarak uyarlanmış hali, ben bu tiplerin hastası olduğum için aldım ve bayıldım... Yeterli bir açıklama teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 DadashNik0F said: Oyunun tahmini gameplay süresi ne kadardır ? Ben ilk act i 5 saatte bitirdim, 4 act var, ıvır zıvır derken 20+ olur kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 abi hireling merchant buldum herif %25 istiyor yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 tüm spell school ları aldığın bi party zor gibi görünüyor. bana mı öyle geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 tanksız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 bilmem. tank olarak crusader filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 options da "retro pixelation" seçeneği var be sdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Denedim de çok zor, fazla okul var, çok medicore oluyor parti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 human mage de fire gm olmuyormuş şit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 ya büyü okullarını kötü dağıtmışlar be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 yaaaaaaaaaa çok özendim muhabbetinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 şöyle bir demosu falan yokmu beleşten bir denesem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Dwarf defender tank Orc barbarian 2h axe Elf ranger bow ve dual dagger + air magic Elf druid healbot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Feamer said: şöyle bir demosu falan yokmu beleşten bir denesem fan made sürüm var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 dreagloth said: DadashNik0F said: Oyunun tahmini gameplay süresi ne kadardır ? Ben ilk act i 5 saatte bitirdim, 4 act var, ıvır zıvır derken 20+ olur kesin. act bitince ne oluyo? cinematic falan var mı? oyunda respawn muhabbeti hiç yok di mi? brit mezara gidip skill kasarmış gibi öyle kenarda bi yerde xp farmlayasım var sdfsd uyuz oldum shadow dragon'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 ach alıyosun o kadar, birşey yok. ben shadow u rahat aldım, relic crossbow çıktı chest ten de, lvl 14-15 ti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 ben lvl9um. shadow dragonı gördüm işte, vurdum falan 1-2 turn. baktım HPsi bildiğin güzel güzel iniyo. dedim ben bunu keserim. sonra protection spell bitti ve o bana vurdu. quick load. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 bladedancer la ranger arasında kaldım. party şöyle bişe düşündüm: defender crusader (cleric misali healer olarak) bladedancer veya archer druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 2 healer ımsı olmuş, ikisi de healer değil ama, bir pure healer ın olsun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 işte cru pure healer düşündüm light ta grandmaster. druid de earth tü expertte bırakıp prim ve water alır dedim. biraz baktım da millet full mage party filan yapmaya başlamış. uzaktan halledelim herşeyi diye sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Arkadaşlar, i7 4 GB RAM HD4000 ekran kartlı iş bilgisayarımda çalışır mı, yoksa Martta eve dönmeyi mi bekleyeyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 ozlemisimmm bende basladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 bu oyun nasil ya hic m&m oynamadigim icin soruyorum. rp var mi yoksa skyrim tarzi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar