Norak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Character Creation: https://static14.cdn.ubi.com/udev/prod/img/news/partycreation-mini.png When starting a game of Might & Magic X, you will have two options: either start right away with a default party (more details below), or you can manually choose and customize four different heroes. If you decide to customize each hero, the first feature you will have to pick is the race, which then defines the different classes available for heroes of that race. Each race also has their specials: Humans for example come with additional start skills, Dwarfs have more health points, Elves are more resistant and Orcs have increased critical damage. Also, you can select a portrait and voice for your character (for example cynical or heroic). The choices you have here depend on the class’s race and the character’s gender. CHARACTERS Altogether, if you decide to create new characters instead of using the default ones, you have the following options: - Choose the gender of the character - Choose the class of the character - Choose the default name of the character to a name of your choice - Choose the portrait of the character - Choose the voice of the character - Modify the attributes, health and mana points - Select two additional start skills for the character in addition to the default start skills The class of a character gives you different skill options. Also, each class has a dedicated paragon class. In general, you can unlock the paragon class by finishing an epic quest chain, which will give you access to the Grand Master tiers and improve the character even more. When you start playing the game, each of the characters you created will have certain default skills on level 1, including the two additional skills chosen by you. When your character levels up, you can choose whether you want to improve the already existing skills (and which ones), or if you want your character to learn and improve other skills. By visiting trainers, your characters will even be able to learn expert, master and grandmaster skills. You will get to know more about trainers and skills in another posting that’s currently in the pipeline. :) Each character has the following attributes which can be improved during the game: https://static14.cdn.ubi.com/udev/prod/img/news/default-party-table.png devamı: https://mightandmagicx-legacy.ubi.com/opendev/blog/post/view/51b75568e754b63022000009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Viktor said: Bi rapelemedikleri bu kalmisti, tam oldu, kickstarterda acarlar simdi, efsane drm ve dlclerle le filan gral olur Yeter hatiralarimiz bize kalsin lan bari, onlarida sey etmeyin bole money talks bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 ben sadece 9u oynamıştım rezil bi oyundu ama oynamıştım yoklukta. fakat hatırladığım kadarıyla oyun ne tile turndü ne de turn bazlı combat vardı, önceki mm oyunları böyle miydi? çok eskileri tabi geç ama 99da falan çıkanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 6 7 cok iyidir. turn based gibi ama combat. saldirdiktan sonra recharge tarzi bekliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 iyi gibi duruyor zaman geçirtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 ne bu ya lol, tüketecek bişi kalmadı firmaların elinde. hele o yürüyüş ne ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 zaman geçirtir ama hevesimizi kursağımızda da bırakır yani. Ne vardı oldschool yapsanız şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 o yürüyüş dungeon crawler imzası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 bir ara mm 8.5 mu ne fan projesi vardı 6-7-8in birleşiminden çıkan ne oldu bilmiyorum . Çok saatlerimizi verdik seriye , fallout gibi fail olacak gibi. off 7 nin grafik motoru çok tatlıydı inş canım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 mm7 de TIRİDİyi açınca zavallı ekran kartım nasıl isyan ederdi tabi sonra VUDU ÜÇ aldım geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 mm 6-7 çok güzeldi 8 eh ti sanırım, 9 u alıp 5dk oynayıp be ne be diyip kapatıp silmiştim. Zaten grafikler felan sanki önceki oyunlardan daha kötü gelmişti. Bakalım bunu nasıl çıkaracaklar eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=HT_S9J0fYYU#at=126 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 oha ne güzel lan modern reimagining gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 abiler bu bildiğin olmuş yahu. (tu)(tu) ben daha dungeonda karakter ekranlarını falan görünce fittim sonra open world falan beynim patladı sdf. Uplay sıkıntı ama en azından always online yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Uzun zaman sonra box alacağım sayılı oyundan olacak. Çok güzel umarım detay manyağı oluruzda eskisi gibi topic kovalarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Cute said: Çok güzel umarım detay manyağı oluruzda eskisi gibi topic kovalarız. aynen bu ya bi de mm6daki gibi monster manuala kepçe daldırıp playerların nasıl temizliyeceklerini düşünmeden zoneları doldurdularmı ıslak ıslak oynarım haftalarca mmXi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 grimrock motorunu c/p'lemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HandOfMidas Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Karakterime giydirdiğim kafalıgın pelerinin nasıl gözüküyeceğini görmeden oynamam arkadaş ben bu oyunu. Nerde o 7-8 deki artwork. http://www.celestialheavens.com/images/potd/big/mm8females.jpg[/img] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Might & Magic 6 gibi muhteşem bir oyun varken niye yeni oyunu Legend Of Grimrock gibi yapmışlar anlamakta zorlanıyorum. Ucuz işçilik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Cute said: Uzun zaman sonra box alacağım sayılı oyundan olacak. Çok güzel umarım detay manyağı oluruzda eskisi gibi topic kovalarız. Might and magic 6 limited edition box duruyor yanımda hala =P kardeşide güzel bir box çıkartsın alalım =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 tam video cok tile-/turn-based, real time-turn based degisimi kaldirdilar mi diyecektim, onceki sayfalarda cevabimi aldim eski habermis zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Ubi flashback i de yapıyormuş http://www.ubi.com/UK/Games/Info.aspx?pId=11899 Biride another world u yapsa =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Amiga/PC oyununu da konsol oyununa çevirceklerdi, neyse ki sonradan PC'yi de dahil etmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 ubisoft a guvenemiyorum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 steamde early access var ubi gibi bi firma niye böyle birşey yaptı anlamadım ama herneyse bayılının paraları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar