Feamer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 bu daggerlı ranger bm den daha fazla hasar veriyor, enteresan olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Nasıl oluyormuş o? gm dagger + gm dw + carnage varken nasıl bd'dan fazla damage veriyormuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 master dager+master dual, master sword+master dual, çoğunu mis atıyor vuramıyor hasarı az, yuh hepsini farklı yazmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Hmm ben end game karşılaştırma sandım şuan için birşey diyemem tabi ama bd dagger gitmek lazım melee yi +x dmg bufflayan itemlarla canavar oluyor carnage ilede whirlwind tarzı bütün dibindeki moblara vuruyor acımasızca.Ayrıca miss işi için poi cloud aç attack öncesi.Zaten supporta acid splash,poi cloud alınca gerisini bd hallediyor denilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Şu threadde karakter editörü mevcut altta biri wiki adresi koymuş orada da teleporter nightmare 2nd run(diablo tipi) ve unofficial patch var (bilindik hataları gideren) göz atın işte. http://forums.ubi.com/showthread.php/833577-MOD-Character-Editor?s=f37e79c750602d656fca6329043e7d35 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Tank almıyor stream yapanlar. Tank almak çok gerekli mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Bence çok gereksizmiş, bayağı ilerlediğim için söylüyorum. Değiştirebilme imkanım olsa yapardım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 warrior modunda nasıl bilmiyorum da normal zorlukta gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Warfare gm yapınca taunt geliyor lakin undeadler falan hep immune olduğu için çok bir olayı yok. Kesin gerekli ya da gereksiz denilemez isteğe bağlı diyelim.Şayet ben yerine dps alırdım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Oyunu zaten warrior oynayın diğer mode faceroll zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Bladedancer Rune Priest Freemage Bu üçlünün yanına ne koysam karar veremedim. :)Bladedancer dagger çok iyi diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 scout =p Ben farkında olmadan introdaki partiye yakın bişi yapmışım ya dwarf defender orc barbarian human freemage elf druid (bir bu değişik, ranger olsaymış tam resimdeki parti) Eye of the beholder mantığı var bende, tek suçlu o oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 barbarian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Barbarian ım 2h mace bu arada ama bir daha alacak olsam spear alırdım. Acaip fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Hunter da çok iyi promote bonusu hook geliyor.Ve buglı şuan miss yada dodgelanmıyor.Bir turn move için kasmıyorsun çogyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 ad3m said: Hunter da çok iyi promote bonusu hook geliyor.Ve buglı şuan miss yada dodgelanmıyor.Bir turn move için kasmıyorsun çogyi. oha yanına mı çekio mobu? çok iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 "Zaten bazı yerlere belli sınıflar olmadan giremiyorsun veya görevi alamıyorsun. Sende dwarf ve ork yok, 2 zindana giremiyeceksin." said: Yazılmış bir forum sitesinde oyun için. Böyle bir durum var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Başıma henüz öyle birşey gelmedi lakin bazı yerler promote questleri için tasarlanmış belki onunla alakalı bir durum olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Mortis said: ad3m said: Hunter da çok iyi promote bonusu hook geliyor.Ve buglı şuan miss yada dodgelanmıyor.Bir turn move için kasmıyorsun çogyi. oha yanına mı çekio mobu? çok iyimiş. Aynen bildiğin butcher,scorpion ability işte melee range'e alıyor mobu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Ranger ın dual ı iyi diyorlardı 1 bd 1 ranger 1 free mage 1 rune priest nası olur o zaman? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Bd varken ne yapacaksın rangera? En ezik class şuan oyunda. 2. bd ya da hunter ekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 rangeri eski oyunlardaki gibi yardımcı caster olsun diye aldım eart ile biraz iş yaptı ama o kadarda gerekli değilmiş yardımcı caster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 2 tane bd bayık olur ya, biraz çeşit lazım hatta race olarak da çeşit olsa fena olmazdı. Orc dan alınabilecek birşey var mı mesela, mother earth father sky desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Hunter? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Spear mı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar