keldron Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Sparkcaster said: dizi kitapla alakası olmayan 5/10 luk bir vasat yapım. Kitapları gibi olmayınca yapıtları eleştirme furyası bitmeyecek mi abi? Kitapları okumadım ama dizinin kendisine vasat demen cok mantıksız.Bir sonraki adımı popüler oldugu icin kalitesiz olduguna içerlemek zat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 dizi kitaplardan bağımsız da vasat, nedenlerini sıralamıştım uzun uzun hurrr durrr stronk woman character diye orospuların dizinin ana karakterlerinden daha fazla screen time sahibi olmalarından rahatsız olmuyorsanız baya baya zevksizsiniz üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 ben kitapları okudum dizi'yi izliyorum hala keyifle. TV'de ki en iyi dizilerden biri açık ara. Ama sezon 1 en güzeliydi çünkü kitaba en sağdık sezondu. Ayrıca zevkim bozuldu işte ne güzel izliyordum kitabı okuyup sizin gibi beğenmeyeyim mi? diyen arkadaşlar saçma bi mantık yürütüyorlar çünkü diziden aldıkları keyif evet azalacak ama kitaplardan kazandıkları çok daha fazla buna kıyasla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 ilk sezon iyi zaten ya, sorun 2. sezonda başlıyor bazı yerler tamamen değişik çünkü alakası yok o derece uydurmuşlar :p bir sürü şeyin olduğu önemli savaşları falande işte black screen and some battle noises ile geçiyorlar, ben zeyna izler gibi izliyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 tek haklı olduğunuz nokta savaş sahnelerinin geçiştirilmesi, yoksa yönetmen kitabın sayfalarıyla kıçını da silebilir hiç önemli değil. nasıl olsa izledikten sonra okuyorum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 işte dizinin target audience ı, böyle devam arka sokakları da tavsiye ederim arkadaşlar o da baya güzel gelir size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 hayır işin kötüsü adamlara ciddi argümanlar sunarak tartışmakta imkansız anca "leş gibi dizi malsınız" falan demeni bekliyorlar ondan anlıyorlar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 çok yazan bir savaş sahnesi yok geçiştirilen zaten öyle aman aman, hani kitaptada çok yok, gidip çok iyi bu çok iyi deyip ama kötü yanıda var demek için şu argümanı kullanıp durmayın. Hayatında dizi izlememiş insanlar gibi bu ne lan, kalpler falan. Gereksiz kötü baya bildiğin, hani hikayenin ana hatlarından saptıkları yerler var, ama bu yönetmenin gerizekalılığı büyük ihtimalle. oyuncularıda seviyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 spark çok büyütüyosun hacı gözünde diziyi izle geç sakin ol biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 abi iki sezondur kitap kitap diye zırlıyorsunuz, salsanıza biraz? anlamadınız mı hala, kitaba sadık kalınarak çekilmiyor işte dizi. ilk yazdığınızda anladık, 1000. kez baydı artık. ben bu tribe girmemek için izledikten sonra okuyorum, hep kitap hem diziden keyif alıyorum bu sayede. bu kadar beğenmiyorsanız izlemeyin yani yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 emanet said: abi iki sezondur kitap kitap diye zırlıyorsunuz, salsanıza biraz? anlamadınız mı hala, kitaba sadık kalınarak çekilmiyor işte dizi. ilk yazdığınızda anladık, 1000. kez baydı artık. ben bu tribe girmemek için izledikten sonra okuyorum, hep kitap hem diziden keyif alıyorum bu sayede. bu kadar beğenmiyorsanız izlemeyin yani yeter ilk sezon nasıl çekildi o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 işte sizin gibiler beğendiği için sürekli boktan boktan senaryo yazıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 kitaptan bağımsız düşününce de hikaye pek oturaklı gitmiyor bence. kitaptan detay fln verilen bu tarz forumlarda tartışınca diziyi millet anlıyor biraz daha. ama sadece diziyi izleyen adamlara 1-2 şey sorduğumda anlıyorum ki hiçbir şeyi düzgün aktaramıyor dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 s3e1 değişik olan yerler: http://m.ign.com/wikis/game-of-thrones/Season_3_Differences Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 oha strong belwas yokmus, ilerde de eklenmezse ayip olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 brave companions (mummers) falanda yoksa orda dediği gibi, bir sürü şey havada kalıyor bildiğin komedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 ilerisini iyice dusunerek yapmislardir isallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 olm bunlar çok minör şeyler lan adamlar 1. ve 2. sezondan koskoca riverrun ı çıkarmayı başardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 burasi kasti, diger konuya gecelim. cocuklar duymasin kitaptakileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 gobeklinin yoklugu buyuk kayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Dustu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Kitaplardan spiler yasak diyor başlıkta niye kitap konuşuluyor burda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 kitaplardan spoiler yasak diyor, kitaptan herhangi bisey yazmak yasak demiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 dizi içinde olmayan kitapta bulunan herşey spoiler ? konusulan olay dizide yoksa spoilerdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar