Flassh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 dota2nın sevilcek bi yanı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 2.sezondan sonra okudum kitaplari. okumadan once, izledigim en iyi dizilerden biri diyodum. simdi herbisey batiyo. s3e1 mance niye muzik calmiyodu, barristanin sopasi niye yok diye seyler batti direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 marty +1 rezil etmişler böyle promo olmaz olsun arkadaş diye girişesim var ama. biz o kadar detayını falan okumadık, kitapları okumamış gibi değerlendirirsem iyi yine dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Komutan said: axedice said: GoT'la karşılaştırma yapabileceğimiz başka bi kitap serisi uyarlaması var mı? Dizi sonuçta, görsel bi medyan olarak tabii ki hayat kadınlarının muhabbetine çok zaman ayıracak. Senaryoda ve karakterlerde doğrudan değişiklikler haricinde yapılan bu tür eleştiriler eşyanın tabiatına aykırı eleştiriler gibi geliyor bana. Aslında var. Walking Dead çizgi roman uyarlaması ve GOT'da diğelim %1 fark varsa, WD'de bu fark %90 oranında. Mesela en basit örnek olarak çizgi romanda Daryl ve Merle yok. Bunu kötü bir şey olarak da söylemiyorum. Uyarlamanın orijinalden farklı olması, kötü olduğu anlamına gelmez. Fakat GOT romanlara son derece sadık bir uyarlama. abi romanlara sadık olması sadece genel çerçevede, hani 2km geriye bir adım at sonra bak dersen eyvallah. kötü demiyorum zatende, romanları okuduğunda o kadar zevk alıyorsun ki, tabi adamlar bizim istediğimiz gibi çekse her bölüm 5 saat olur orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 kitaba daha uygun olmasi icin her yemekli sahnede masadaki yemekleri ceksin kamera bi 10 dakka falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 beğenmedim bölümü. ilk sezon kitap ile yüzde 98 falan aynı o ayarda gitmeleri lazım saptıkça salaklaşıyor. birde cliffhangerla sezonu bitirip fist of the first man savaşını blackscreen vermek. dahice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 abi orda mance in müzik çalması sopa felan bunlar minör ayrıntılar, benle dalga geçmek için yazdıysanız komik değil ama benim bahsettiğim şey çok farklı, 3. kitaptaki dany bölümlerinin tek gimmickini adamlar ilk bölümden sildi attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 yine ağlamış kitapçılar izlemeyin abi ozaman.adamlar hayvan gibi dizi yapıyo burda iki tip yek yea olmamış kitaptan çok farklı diye ağlıyo lol.kitap uyarlamalarının zorluğu hakkında en ufak bilginiz yok konuşuyonuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 o kadar fikriniz yok ki neyden bahsettiğinize dair, aynı imkanlar olsa şu diziden daha çok izlenecek daha kaliteli bir yapım üretirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 SNA1L said: yine ağlamış kitapçılar izlemeyin abi ozaman.adamlar hayvan gibi dizi yapıyo burda iki tip yek yea olmamış kitaptan çok farklı diye ağlıyo lol.kitap uyarlamalarının zorluğu hakkında en ufak bilginiz yok konuşuyonuz. SİZDAHAİYİSİNİ ÇEKEBİLİR MİSİNİZ??? köylü köylü yorum yapmayın şuraya gelip allah aşkına ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Sparkcaster said: aynı imkanlar olsa şu diziden daha çok izlenecek daha kaliteli bir yapım üretirim. Ahahahaha adam daha iyisini yapın hadi argümanına yeni bi boyut kattı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 SNA1L said: yine ağlamış kitapçılar izlemeyin abi ozaman.adamlar hayvan gibi dizi yapıyo burda iki tip yek yea olmamış kitaptan çok farklı diye ağlıyo lol.kitap uyarlamalarının zorluğu hakkında en ufak bilginiz yok konuşuyonuz. okuma lan o zaman aynı mantıkla? yürügit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 dsici said: SNA1L said: yine ağlamış kitapçılar izlemeyin abi ozaman.adamlar hayvan gibi dizi yapıyo burda iki tip yek yea olmamış kitaptan çok farklı diye ağlıyo lol.kitap uyarlamalarının zorluğu hakkında en ufak bilginiz yok konuşuyonuz. SİZDAHAİYİSİNİ ÇEKEBİLİR MİSİNİZ??? köylü köylü yorum yapmayın şuraya gelip allah aşkına ya lan siz köylü köylü yorum yapıyonuz 3 sezondur aynı bok abi olmamış yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 SNA1L said: dsici said: SNA1L said: yine ağlamış kitapçılar izlemeyin abi ozaman.adamlar hayvan gibi dizi yapıyo burda iki tip yek yea olmamış kitaptan çok farklı diye ağlıyo lol.kitap uyarlamalarının zorluğu hakkında en ufak bilginiz yok konuşuyonuz. SİZDAHAİYİSİNİ ÇEKEBİLİR MİSİNİZ??? köylü köylü yorum yapmayın şuraya gelip allah aşkına ya lan siz köylü köylü yorum yapıyonuz 3 sezondur aynı bok abi olmamış yea. yoo ilk sezon şahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Lectre said: SNA1L said: yine ağlamış kitapçılar izlemeyin abi ozaman.adamlar hayvan gibi dizi yapıyo burda iki tip yek yea olmamış kitaptan çok farklı diye ağlıyo lol.kitap uyarlamalarının zorluğu hakkında en ufak bilginiz yok konuşuyonuz. okuma lan o zaman aynı mantıkla? yürügit. sen ne diyon ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 ozaman 2 sezondur aynı bok.çokmu değişti lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Cidden ne diyom ben ya ne biçim konuşuyom ben ya. Napiyym böyle oluo. Yazmasını bile bile bilmiyom bak gelip yorum yapıyom herşeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 SNA1L said: ozaman 2 sezondur aynı bok.çokmu değişti lol e evet. eleştirme hakkımızı boş konuşarak engelleme hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 dizinin ismini rahatlıkla değiştirip buz adamların intikamı falan yapabilirler büyük ihtimal geri kalan sezon boyunca kitapla alakasız uydurulmuş sahneler görmeye devam edicez, hobbitte gandalfın 3 trollü shire a davet edip treebearddan yaktıkları ateşle tüm hobbitleri kızartıp yemesi gibi birşey şu anki hali ile dfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 snail çok boş konuşuyorsun. uyarlama çok zorrrr diyorsun falan 3 sezondur ağlıyorsunuz diyorsun yoo ilk sezon gayet iyiydi kitapla nerdeyse yüzde yüz aynıydı şahane uyarlamaydı diyince E NE FARK ETTİ diyorsun. ilginç kafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 bende sizi eleştiriyorum hakkım ake @dsici 3 sezondur diyince ilk sezon iyi diyosun bende diyorum özür dilerim 2 sezondur aynı şey diyorum çok fark yok cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 sus az oku. al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 ya sen anlamadın ben kitapla birebir gidiyo gitmeli demiyorum ztn illaki farklılıklar olucaktır diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 dizi kitapla alakası olmayan 5/10 luk bir vasat yapım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 kitapları okumadım bilerek ve isteyerek. ilk sezonu bitirdikten sonra ilk kitabı okumustum mesela. okumayan biri icin dizi baya 9/10 luk bi yapım 1 puanı da savas sahnelerini kotu gecmelerinden kırıyorum. yoksa geri kalan seyleri iyi baglayarak ilerliyolar sonucta. dizi bitince acar kitapları okurum ondan sonra yargılarım yoksa spark gibi hic biseyden memnuniyeti olmayan bi adam olup ckıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar