Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO (Kitaplardan sıpouylır yasak)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Komutan said:

axedice said:

GoT'la karşılaştırma yapabileceğimiz başka bi kitap serisi uyarlaması var mı? Dizi sonuçta, görsel bi medyan olarak tabii ki hayat kadınlarının muhabbetine çok zaman ayıracak. Senaryoda ve karakterlerde doğrudan değişiklikler haricinde yapılan bu tür eleştiriler eşyanın tabiatına aykırı eleştiriler gibi geliyor bana.

Aslında var. Walking Dead çizgi roman uyarlaması ve GOT'da diğelim %1 fark varsa, WD'de bu fark %90 oranında. Mesela en basit örnek olarak çizgi romanda Daryl ve Merle yok.

Bunu kötü bir şey olarak da söylemiyorum. Uyarlamanın orijinalden farklı olması, kötü olduğu anlamına gelmez. Fakat GOT romanlara son derece sadık bir uyarlama.

abi romanlara sadık olması sadece genel çerçevede, hani 2km geriye bir adım at sonra bak dersen eyvallah. kötü demiyorum zatende, romanları okuduğunda o kadar zevk alıyorsun ki, tabi adamlar bizim istediğimiz gibi çekse her bölüm 5 saat olur orası ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

SNA1L said:

yine ağlamış kitapçılar izlemeyin abi ozaman.adamlar hayvan gibi dizi yapıyo burda iki tip yek yea olmamış kitaptan çok farklı diye ağlıyo lol.kitap uyarlamalarının zorluğu hakkında en ufak bilginiz yok konuşuyonuz.

SİZDAHAİYİSİNİ ÇEKEBİLİR MİSİNİZ???

köylü köylü yorum yapmayın şuraya gelip allah aşkına ya
Sosyal ağlarda paylaş

SNA1L said:

yine ağlamış kitapçılar izlemeyin abi ozaman.adamlar hayvan gibi dizi yapıyo burda iki tip yek yea olmamış kitaptan çok farklı diye ağlıyo lol.kitap uyarlamalarının zorluğu hakkında en ufak bilginiz yok konuşuyonuz.

okuma lan o zaman aynı mantıkla?

yürügit.
Sosyal ağlarda paylaş

dsici said:

SNA1L said:

lan siz köylü köylü yorum yapıyonuz 3 sezondur aynı bok abi olmamış yea.
Sosyal ağlarda paylaş

SNA1L said:

dsici said:

SNA1L said:

lan siz köylü köylü yorum yapıyonuz 3 sezondur aynı bok abi olmamış yea.

yoo ilk sezon şahane
Sosyal ağlarda paylaş

Lectre said:

SNA1L said:

okuma lan o zaman aynı mantıkla?

yürügit.

sen ne diyon ya
Sosyal ağlarda paylaş

dizinin ismini rahatlıkla değiştirip buz adamların intikamı falan yapabilirler

büyük ihtimal geri kalan sezon boyunca kitapla alakasız uydurulmuş sahneler görmeye devam edicez,

hobbitte gandalfın 3 trollü shire a davet edip treebearddan yaktıkları ateşle tüm hobbitleri kızartıp yemesi gibi birşey şu anki hali ile dfgs
Sosyal ağlarda paylaş

kitapları okumadım bilerek ve isteyerek. ilk sezonu bitirdikten sonra ilk kitabı okumustum mesela. okumayan biri icin dizi baya 9/10 luk bi yapım 1 puanı da savas sahnelerini kotu gecmelerinden kırıyorum. yoksa geri kalan seyleri iyi baglayarak ilerliyolar sonucta.

dizi bitince acar kitapları okurum ondan sonra yargılarım yoksa spark gibi hic biseyden memnuniyeti olmayan bi adam olup ckıyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...