kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 o değilde kraliçe: -> !!! Sibel kekili olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Finklorpeyniri said: izlemeyen topiğine girmesin argümanının mantıklı bazı tarafları olduğunu kabul etmeden edemeyeceğim fakat alın abicim spoilera. yani HERYERDE spoiler alert ibareleri konulur. mantıklı birşey çünkü. seni alirim spoilera cocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 asıl robb'un kralice... hatunun soyu sağlam tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 oha 20 sayfa tartısmısınız. bide hem suclu hem güclü. aptalmısınız arkadaslar. konu sizin konunuz değil. daha 1 bile olmamıs bölümün cıkması. bin türlü sebepten girebilir insan sormak için. torrent bulamamıstır gelir sorar, dl olmuyodur gelir sorar, alakasız bişi sorucaktır gelir sorar bakar vs vs vs. bu kadarmı ökküzsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 bölümü izleyip 'ŞÖYLE OLDU BÖYLE OLDU' diye yazmaya girmeyi anlamıyorum. hakkaten hani bazıları safça soru soruyor bilmemne ama gelip baya şöle mesajlar atılıyor 'bilmemne öldü' bak sonuna 'yaaaa' koysa üzüldü yazdı dicem. bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Jim_E_Rustler said: Sen bölümleri geriden izleyeceksin, biz senin spoil olma ihtimaline karsılık herşeyi sansüre alıcaz. Oldu canım, internetin paşaları. İzlemedin, topigin içinde izleyenler konusuyor. Ha o zaman girmeyeyim, izleyip muhabbete katılayım. Şu internet etiketinden bir habersiniz, forum demek birşeylerin parçası olmak demek. Birşey paylaşmadan muhabbete katılmaya calısan masadaki garip heriften farkın yok, kusura bakma. O aptal lafı da çok yakıştı. Anüsten kalitesizlik sızıyor, agzında konusamıyorsun bariz. Get rekt. ay baslıycam senınde etiğine. haytr internet etiği diye bişi o kadar yokki, o derece yok. o yüzden var. hayrı arkadas, internet bağımsız bir ortamdır, her mekanını her node'un, her komunitenin kendi etiği vardır. konun bırseylerin parcası olmaksa, sen öküzlük etmeyip sağdan bir mouse tıkıyla yazdığını spoiler'a alırsın, daha bölümü okuyamamıs ama bilgi almak istiyen insanların parcası olursun. O kadar abzürdki yazdığın su seyler, anusuyle yazmasında napsın. üstüne sıcsa anca pişti olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 KARI beyler bu robb'un hatunu lannisterların ajanı değil miydi yanlış mı hatırlıyorum. taa ne zaman konusu geçmişti, sonra gittiler evlendiler şimdi de çocuk var diyorlar, vaz mı geçti hatun ajanlıktan yoksa ben mi çok yanlış anladım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Diziden bunu çıkarman imkansız, kitaptan belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 askeri kampları seks için kuruyorlar gibi bir izlenim oluştu bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 çok manasız o sahneler ya direk geçiveriyorum oraları. altyazı başladımı durduruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 hayatın acı bir yönü kendisini dizide çok iyi gösteriyor. ned stark gibi bir adam ne yazık ki adam gibi çocuk yetiştirememiş. büyük adamların asla çocukları olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 arya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 arya fazla isyankar, krallık yönetecek bilgeliğe sahip olmadığı aşikar. bu bilgelik bir tek tywin'de var. gücünün yetmeyeceği yerde kaleye kapanıp bekliyor. stark veletleri gibi her istediğini elde edemeyeceğini bilen gerçek bir kral. umarım dizinin sonunda herkesi tek tek eliyle boğazlar tywin reis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 o reis canım da arada kaç yaş var, tecrübe vs. aryanın dedesi sayılır olsun o kadar. arya direk karakter basıo ya. danny de gittikçe gönüllerde taht kurmaya başladı, westerosun hakimi o olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Attack attack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 sıpa bu kralkatili heralde sezon finalinde kanatlanıp göğe yükselecek. nedir bu aklama çabaları anlamadım ben. yok yarım milyon insan kurtarömışta falan da filan. adam ensestin dibine vurmuş hala bıdı bıdı... asf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar