copry Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 forgiver said: aquila said: buzla ates yanyana olmaz arkadaslar. buz ateşi alır Subzero adam sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Subzero değil Subzer0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 dannynin whitewalkerlardan sonra gelmesi çok stratejik olur bence onu beklemeli. acaba bu ateş tanrısı boku danny le ii geçincekmi tüm fokus ejderlere kaydı benim ya ahhah umrumda deil lannistermış ayıcıkmış kurtmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 sancaksız kardeşlik olayı hoş assassin clup gibi. aryanın hikaye kafama takıldı. bunları kurtaran dishonored elemanın memleketine gidip lvl 99 yapcak diye umuyorum. veya yaman bi dövüşçü olcak. intikamını alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 copry said: forgiver said: aquila said: buzla ates yanyana olmaz arkadaslar. buz ateşi alır Subzero adam sanki en sempatik mortal kombat savaşçısı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Suark said: aslında beyliş bana güvenme dediğinde, gerçekten ned onun sözüne güvenmeyip güveniyor. yani güvenmemiş olsaydı sözüne güvenmiş olcaktı. sdsfs abi bi dur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 ejder dediğin ucan mamoth tank işte. içinde cucelerin olmadığı bı settinge ejderler op kalıyo işte. yalnız en sonda el kadar ejderhadanda ne abartı napalm cıktı öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 ejderha dediğinin bir mızraklık işi var kalisiler ağlamasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 tanis, sen misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Xenus said: http://24.media.tumblr.com/tumblr_lqz6zmPo1a1qgw54co1_500.jpg benzer bir foto =) https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/559026_507427039317539_495920670_n.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 forgiver said: ejderha dediğinin bir mızraklık işi var kalisiler ağlamasın valla yalan degil adamin dedigi "He slew the dragon Urrax by approaching the beast behind his shield so the dragon only saw its own reflection, Serwyn then speared Urrax through the eye" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 pope oha lan verdiğin spoilera. ejder ölüyor yani? eski ejder mi yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 valla azcık okudum baktım spo okumadım gerisini ayıp ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 evet daenerysin urrax ismindeki ejderhasinin gozune mizragi sokacaklar ileride. edit: dalga geciyorsunuz sandim ama huun ciddi yazmis galiba. elbette eski olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 şimdiki ejderlerin isimleri farklı ztn biri piç abisi biri ölen abisi biride khal drogodan esinlenilmiş fln.okuduydum biyerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 ben dizide bahsetmislerdi diye hatirliyorum isimleri. bahsetmedilerse siyah olan en edepsizi iste Drogon. Digerleri Viserion ve Rhaegal (kardeslerinin isimleri dannynin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 kitaptan spoiler var ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 yuregime iniyodu lan tepedeki mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 allahtan ingilizcem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Oha pop oldu olacak drogonun jorah mormont ve barristanı yediğini de yazsaydın. İnsan spoilera alır şöyle şeyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 barristani sindiremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 İçine atmayacaksın, ağlayacaksın geçecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 duvarı nem ejderi gam bitirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 şöförsen bas gaza, ejdersen ver gazı çak çakmağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 verirsin öğüt alırsın friendzone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar