Masticore Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 http://www.turkeycarblog.com/2013/02/mercedes-benz-cla-edition-1-almanyada-satisa-sunuluyor/ valla öyle yazmışlar... bu sitede görmedim ama aynı yazıyı kim yazdıysa diğerleri ondan copy-paste yapmış. Google'da ilk cıkan sitelerin birinde gördüm işte. Ben de gittim mercedes bayine,sordum o olayı,yalanmış meğer. Fiyatı da belli degil daha. Araba ilk olarak 2.0 gelicekmiş tr'ye. Düşük motor getirmiyorlar ilk posta da ibneler. Haziran'da da satısa cıkıcakmış temmuz'da elinizde olur dediler, daha var yani cıkmasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 WOMm yapmışlardır yalan haber üzerinden. Piyasada böyle dandik pazarlama ajansı olduğu kadar dandik işi ayırt edemeyen pazarlamacı da çok var malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 86,000 tl ye mercedes şaşırtıcı. Bi yanlışlık olsa gerek. ( forumu okumadım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 florya gülsoy cla amg için 107.000 tl fiyat verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 amg si 107 ise normali 86 dır şimdi inandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Eet fiyatlar soyle Fiyat listesi var onumde (fotokopi) 96bin en ucuzu , urban 100 bin , amg 106 bin lira hani 86 idi afsf bilemedin 92 olsun baba , simdi insan dusunuyor 3.16 mi bu mu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Pics or didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Bir de yanyana durunca cok kötü geldi gözüme ya aracın arkası arkadan bakınca güzel duruyor ama yandan ve köşeden cok cirkin duruyor http://imageshack.us/a/img819/7318/cla1u.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 F30 her turlu guzel duruyor bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Masticore said: http://www.turkeycarblog.com/2013/02/mercedes-benz-cla-edition-1-almanyada-satisa-sunuluyor/ valla öyle yazmışlar... bu sitede görmedim ama aynı yazıyı kim yazdıysa diğerleri ondan copy-paste yapmış. Google'da ilk cıkan sitelerin birinde gördüm işte. Ben de gittim mercedes bayine,sordum o olayı,yalanmış meğer. Fiyatı da belli degil daha. Araba ilk olarak 2.0 gelicekmiş tr'ye. Düşük motor getirmiyorlar ilk posta da ibneler. Haziran'da da satısa cıkıcakmış temmuz'da elinizde olur dediler, daha var yani cıkmasına. Şuna ekleme yapayım bizim bayimizde satıyor bazı merc modellerini ve şu anda ağustos eylül öncesi teslim yok tüm temmuz teslimatları doldu iyi sattı bu cla daha gelmeden ki bu bahsettiğim satışta filo satışı yok. İzin vermio merc toplu alımlara önce bireyseller deyyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Size az vermisler kota ozm. Ben florya'da sordum mayis 15 gumus renk dediler suan kapora birakirsaniz... Ve amg paketmis oncelikmis , urban fln sonra cikicakmis. Oburleri haziran gibi gelicek . Yani her hangi bir sikinti yok teslimatta. 4 mayis lansman var dedi o arkayi canli gormeden dusunmem bile araci.. Yandan bakinca cok tipsiz duruyor daha dogrusu sedan gibi durmuyor sedan,hatch arasi birsey duruyor ama aracin olayi o ztn :) Bilmiyorum on ve arka ayri ayri bakinca cok guzel ama aracin genel goruntu kotu gozukuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Masticore said: Bir de yanyana durunca cok kötü geldi gözüme ya aracın arkası arkadan bakınca güzel duruyor ama yandan ve köşeden cok cirkin duruyor http://imageshack.us/a/img819/7318/cla1u.jpg A4 ve 3 serisi artik gozde eskidigi icin bence cla daha mantikli. Fiyat acisindan da oyle olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Siyah&gumus&beyaz hangisi daha iyi gider bu arabaya sizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 kırmızı! ya da clioların mavileri var o maviden varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Gittim,gördüm galerilere gelmiş.Çok güzel olmuş araba (tek sıkıntı vites yok yani direksiyon da vites ) ^^ yalnız dikkatimi birşey cekti amg paketin tailight'ı aynen böyle http://www.mercedes-benz.de/pab/tuejj17/474/4/cc/8e4d199d82c971f0e94a14b337991cda18b70.jpg urban ve style paketlerin daha sade,basit duruyor. int. biraz araştırdım ama öyle bir opsiyon göremedim yabancı kaynaklarda,garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 taktın abi taillight a =) yandan ve arkadan nasıl duruyor araba, fotolardan beğenmemişsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2013 xenon far farkıymış o önden pek belli olmuyor ama arkadan bariz daha güzel. ^^ amg paket ftw dragon araba şahane beklediğimden güzel cıktı görüntü olarak.Arka koltuklar biraz dar,tavan basık ama tam bir spor araba görüntüsü var. Yani bildiğin adamlar gençlere yönelik bir araba cıkarmışlar. Şu anda ağustos'a kadar cla satışları bitmiş dediklerine göre. Türkiye garip bir ülke ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Esh said: A4 ve 3 serisi artik gozde eskidigi icin bence cla daha mantikli. 3 serisi daha 1 sene olmadi kasa degistireli. nesi eskidi goze? 15 gunde bir kasa mi degisecekler? e90 ve f30 un alakasi yok birbiri ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 değişen far ve stoplar. o yüzden gözde eskidi, ana hatlar duruyo arabada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 bugün binme fırsatım oldu içine. arka koltukta tavan mesafesi ayarlanamamış. 1.85 boyu olan biri arka koltukta oturamıyor. onun dışında 10 numara yapmışlar. iç dizaynı ve arkası çok hoş arabanın. amg si özellikle çok hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Esh said: değişen far ve stoplar. o yüzden gözde eskidi, ana hatlar duruyo arabada Vw ve audi ile karistiriyor olmayasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2013 arabaların kralı şimdi 320 kupe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Kim bu cla cdi 220 amg versiyonuna 200 milyar verir abi delirmişler resmen. 200 ona verceğime 20milyar daha verilip bu alınır http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-bayi-cikisli-yeni-tip-e250-cdi-4-matic-sag-sol-hafiza-cam-tavan-125783419/detay/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 bence 20 bine en kral motoru al ayağını yerden kessin 200bine de 1e 2.5 banko bi iddaa kuponu yap 500bin olsun onunla da bi ferrari çek altına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=5vGCtuzgOpc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar