Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Benim iPad tercihimin tek nedeni okumaya en uygun tablet olmasi. Manga olsun, Newsstand'dan dergi olsun, Comixology-Marvel applari olsun, Longform gibi applar olsun; en iyisi acik ara. Eger maksat dizi ve film ise Android daha iyi denilebilir ama 16:10 ekranla. Geri kalan her sey icin ama (kalem kullanimi hariz Samsung sagolsun) iOS daha iyi ama. Yani amac sadece dizi-film ise Android secin diyorum ozel olarak Samsung'un ustun kalemini istemiyorsaniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Hazır topic var sorayım.Skype'ı çok aktif kullanıyorum.Cep telefonum android ios falan değil yani mobil olarak internete girebileceğim bir cihaz yok. iPad'ten skype kullanımı ne kadar iyi ? Avantajları veya dezavantajları nelerdir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Microsoft trollemek icin yapior olsa gerek, ipad skype versionda keyboard dan enter a basinca mesaj gitmiyor, illa ekrandaki send button a basman gerekli. Ipad i bluetooth klavyeyle kullanirken sacma bi hal aliyor bu durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Bu son çıkan ipad'ler 4. nesil yoksa new ipad olarak mı geçiyorlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Yok 3. Nesile New Ipad diyorlar, 4. Nesil ipad son cikan ve retina da deniliyor sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 "Tatar Ramazan" said: Yok 3. Nesile New Ipad diyorlar, 4. Nesil ipad son cikan ve retina da deniliyor sanirim. Eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Abi teknolojiyi kendi kriterlerinize göre yüceltip yermenize ya da boş laflar etmenize anlam veremiyorum. Android neden boşa masraf hakkında ne biliyorsun ki bu kadar emin konuşabiliyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar