BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 yazım çizim ve tv ye bağlama amaçlı kullanacağımdan 3 özellik öne çıkıyor -9.7"-10" olması -hdmi çıkışı olması -stylus hassasiyeti şimdi samsungun son tabletini gördüm onun stylusu samsunga özel bir teknolojiymiş ki note2 de kullandıüğım gibiyse çok başarılı fakat hdmi çıkışı yoktu onun (ek bir parçayla oluyormuş) gidip 1100 TL ye samsungu mu almalı (hdmi aparatını da sonra alırım) yoksa başka bir marlkanın hdmi çıkışlı daha uygun yada penzer fiyatta bir modeline mi bakmalı? ayrıca işlemcilerde de durum farkediyor sanırsam mesela A9 için donanım haberde takılma yaptığını okumuştum tavsiye verebilecekj olan var mı? yakın bir zamanda almak istiyorum keza eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 e kalemi olan en iyi samsung galiba. başka kalemi olan iyi tablet var mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 ipadin custom kalemleri var ama ne ölçüdeler bilmiyorum. almayı düşünüyorum bende denersin bir ara :) samsungun stylus olayı note2de gayet iyi. tabletlerde de öyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Bunu kullaniyorum ben iPad ile, en iyisi diyorlar her yerde iPad icin ama epey iyi olsa da Samsung seviyesinde degil. http://adonit.net/jot/classic/ Samsung Samsung olali bir kus tutmayi becerdi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 bu kalem + ips ekranlı daha uygun fiyatlı bir tablet almam ekonomik olarak daha iyi olur mu acaba? fikri olan vsr mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Talcid fena degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Catze said: Talcid fena degil Burayı terket ve bir daha gelme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Peki:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Nolur gelim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 talcid de hap kadar ya.. her zaman daha kötüsü vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Samsung dışındakiler precise değil. Ankara'da olsan gösterirdim ama tam kaşem hissi vermiyorlar. Samsung düz kalem gibi. Bütçe uygunsa onlardan al kalem önemliyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Samsung note 10.1 al tablette çizim yapmaya niyetliysen.. Diğer styluslar bildiğin başparmak kadar pek bi incelik, hassasiyet bekleme.. Ha note da bi grafik tabletin uzağından geçmez ama skeç tarzında başarılı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 BabacumMostors said: talcid de hap kadar ya.. her zaman daha kötüsü vardır BENİMKİNİ ALL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 O benim dediğim kalem kalem inceliğinde ama başka sorunları var. Yam ucundan filan yazmıyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 capul said: Samsung note 10.1 al tablette çizim yapmaya niyetliysen.. Diğer styluslar bildiğin başparmak kadar pek bi incelik, hassasiyet bekleme.. Ha note da bi grafik tabletin uzağından geçmez ama skeç tarzında başarılı.. yok taslak, skeç zaten esasını atarım bilgisayara kaymak gibi grafik tabletimle üstünden geçerim eheh sanırsam samsung alacağım, şu bizim zamlar bi açıklanzın 2 hafta cvar daha :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 p5110 ile n8010 aasında iki fark var 1 GB ram vs 2 GB ram A8 işlemci vs A9 işlemci aralarındaki 250 tl fark değer mi bunun için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Noteun sıkıntısı bir pure android olmaması , iki update olarak nexuslerden geri kalması.. En son 2 versiyon gerideydi note10.1 herkes custom roma abanmıştı yeter diyerek.. 8005 versiyonunu (yani 3gsiz) hepsiburadadan fln 900e getirebilirsin. Nexus 10 gelinceye kadar da ucuzlamaz zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 BabacumMostors said: p5110 ile n8010 aasında iki fark var 1 GB ram vs 2 GB ram A8 işlemci vs A9 işlemci aralarındaki 250 tl fark değer mi bunun için? Galaxy Tab2 ye leş diyolar haberin olsun, menulerde bile takılma oluyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Tab degil, Note alacaksin, kalem olmaz yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 eheh evet ben de şimdi "kalemi nerde lan bunun?" diye sorgularken farkettim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 capul said: Noteun sıkıntısı bir pure android olmaması , iki update olarak nexuslerden geri kalması.. En son 2 versiyon gerideydi note10.1 herkes custom roma abanmıştı yeter diyerek.. 8005 versiyonunu (yani 3gsiz) hepsiburadadan fln 900e getirebilirsin. Nexus 10 gelinceye kadar da ucuzlamaz zaten.. hepsiburada'da 8005 i 8010 dan 200 tl daha pahalıya sattıyorlar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Tersi olmuş pardon, 8010 3g olmayan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 şu dayının yaptıklarını gördükten sonra N8010 alıp üstüne de güzel bir skeç programı sketchbook yüklemek gerektiğine karar verdim http://www.youtube.com/watch?v=ewnJdWZkS8M aslında doğru kullanıldığında düşündüğümden daha iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 skechbook pro sadece 5 dolarmış oha çok iyi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar