LordVithar Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 barnacle said: fener yenilirse akşama telegolü açar keyfime bakarım ehueh Bunun keyfi ayrı gercekten, adamlar fener yenilince, felaket senaryolari bazinda her hafta bir oscar aliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 drogba postaciymis eskiden. adrese teslim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 ft soyunm odasına gitmiyor 2. yarılarda motivasyon düşük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 @saykoleo, hakem takdirleri, hataları nedense hep gs lehine oluyor. fenerin lehine hatırladığım bi hata trabzonun ortashaadan verilmeyen golü var. onu da yakalayan hakeme madalya verilir zaten. geçen haftaki drogbanın penaltısı, gökhanın kırmızı kartının dany sakatlanınca 1 maça indirilip ertelenmesi falan filan işler üstüste binince insan nedense altında bişe arıyo. nedense.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Bu hafta cezası bitiyomu fatih terim'in 3 maç mıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Şu pozisyonda neye faul verdi allahaşkına ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 İvme kimin yanındaysa hakemler her zaman o tarafa toleranslı olur. Malesef nedense olayı yok bu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 fizban said: gökhanın kırmızı kartının dany sakatlanınca 1 maça indirilip ertelenmesi nedense..bu gecen sene bizim karsı cıktıgımız ama yine de konulan madde sayesinde oluyor feneri kurtarma maddesi. hayır istiyosanız gokhanın cezası dursun sizi lig dusurelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 fizban said: @saykoleo, hakem takdirleri, hataları nedense hep gs lehine oluyor. fenerin lehine hatırladığım bi hata trabzonun ortashaadan verilmeyen golü var. onu da yakalayan hakeme madalya verilir zaten. geçen haftaki drogbanın penaltısı, gökhanın kırmızı kartının dany sakatlanınca 1 maça indirilip ertelenmesi falan filan işler üstüste binince insan nedense altında bişe arıyo. nedense.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 fizban said: @saykoleo, hakem takdirleri, hataları nedense hep gs lehine oluyor. fenerin lehine hatırladığım bi hata trabzonun ortashaadan verilmeyen golü var. onu da yakalayan hakeme madalya verilir zaten. geçen haftaki drogbanın penaltısı, gökhanın kırmızı kartının dany sakatlanınca 1 maça indirilip ertelenmesi falan filan işler üstüste binince insan nedense altında bişe arıyo. nedense.. hakkinizda sike davasi surerken biey aramadiniz da, simdi mi akliniza geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 screwy said: fizban said: gökhanın kırmızı kartının dany sakatlanınca 1 maça indirilip ertelenmesi nedense..bu gecen sene bizim karsı cıktıgımız ama yine de konulan madde sayesinde oluyor feneri kurtarma maddesi. hayır istiyosanız gokhanın cezası dursun sizi lig dusurelimişte onun için adaletin bekçileri diye dalga geçiyoruz ya. işinize geldi mi OOO ADALET NERDE, işinize gelmedi mi "omo sözö dö yöpöyörlör", hakem lehinize yanlış karar verdi mi "tişikirrlir sipirmin". nese kaçtım işim var, maçtan sonra özette izlerim kalan 5 golü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 aquila said: hakkinizda sike davasi surerken biey aramadiniz da, simdi mi akliniza geldi. this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 siz yiyince iyi biz yiyince kotu. OH PASAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Sneijder showa başladı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Antalya macinda fenerin aleyhinde birseyler olursa, Huseyin Gocek in gs formali resimleri hemen spamlanir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 fizban said: screwy said: fizban said: gökhanın kırmızı kartının dany sakatlanınca 1 maça indirilip ertelenmesi nedense..bu gecen sene bizim karsı cıktıgımız ama yine de konulan madde sayesinde oluyor feneri kurtarma maddesi. hayır istiyosanız gokhanın cezası dursun sizi lig dusurelimişte onun için adaletin bekçileri diye dalga geçiyoruz ya. işinize geldi mi OOO ADALET NERDE, işinize gelmedi mi "omo sözö dö yöpöyörlör", hakem lehinize yanlış karar verdi mi "tişikirrlir sipirmin". nese kaçtım işim var, maçtan sonra özette izlerim kalan 5 golü. Fizban aç bizim maçın topicini öle kaç hadi totem olsun sen aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 fizban said: @saykoleo, hakem takdirleri, hataları nedense hep gs lehine oluyor. fenerin lehine hatırladığım bi hata trabzonun ortashaadan verilmeyen golü var. onu da yakalayan hakeme madalya verilir zaten. geçen haftaki drogbanın penaltısı, gökhanın kırmızı kartının dany sakatlanınca 1 maça indirilip ertelenmesi falan filan işler üstüste binince insan nedense altında bişe arıyo. nedense.. Webonun penaltı var daha en sıcağından. Maç aldıran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 valla yetemeyip federasyona bok atmak iş değil ya. biz ezseydik gsliler yapacaktı aynısını, yıllardır aynı düzen. kaybedenin hep bir bahanesi oluyor. o yüzden boş yani. çıkıp çatır çatır oynayacaksın, gerekirse hakemi de içeri sokacaksın o kaleden. tabi aykut kocamanla hayal bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 fizban said: @saykoleo, hakem takdirleri, hataları nedense hep gs lehine oluyor. fenerin lehine hatırladığım bi hata trabzonun ortashaadan verilmeyen golü var. onu da yakalayan hakeme madalya verilir zaten. geçen haftaki drogbanın penaltısı, gökhanın kırmızı kartının dany sakatlanınca 1 maça indirilip ertelenmesi falan filan işler üstüste binince insan nedense altında bişe arıyo. nedense.. abi ben de diyorum ki kız adama. kız da, hatalı kararında kız. selçuğun sarısına kız. 3 dakika önceki semihin sarısına kız. bildiğin sarı kart bence de onlar. hatta selçuğunki turuncu denen tarzdandı. ha gökhan için de şunu düşünüyorum. saçma sapan birşey zaten o kart erteleme olayı. direk yönetmeliğe karşıyım ben. ama yönetmelik böyleyken de gs'nin yararlanmasına kızamıyorum açıkçası. iki takım ötede lualua'nın, uche'nin mi ne cezası ertelenirken gökhan'ınki de ertelenmeli bence. ha caner'in de ertelenmeli, emre belözoğlu'nun da(isimleri salladım bu arada, kırmızı gördüler de ertelenmedi mi falan bilmiyorum direk). gökhan'ın da allah belasını versin o hareketi yaptığı için, öküz herif. ceza versinler demiştim zaten ilk gördüğümde. keşke oynayamasaydı yani bana kalırsa. yıldırım demirören'in bok yemesi işte, saçma sapan şeyler eklersen yönetmeliğe böyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Ulan maç inanılmaz sıkıcı oldu allah cezanı versin bobo gibi.. Ne güzel bastırıyodu falan arada kayseri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 aquila said: hakkinizda sike davasi surerken biey aramadiniz da, simdi mi akliniza geldi. crit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 >60. dakika >Takım 3-0 önde >Rakip 10 kişi ..... ve drogba geliyor sağ bekde defansa yardım ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 sneijder cıkmasaydı ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Kayseri gelemiyor bile ya. 10 kişi olmak fena etkiledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar