Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Ceviri yapiyorum, acele. Takildigim bir kac kelimeyi yazacagim buraya, bilen cikar belki, geri donup duzeltirim. Yoksa en sonunda acele sekilde bir seyler bulmaya calisirim. Royal grant. Simdilik bu sadece. Kral bir kitabi basma hakkini ozel olarak bir adama veriyor iste, bunun royal granti.
Lectre Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 hmm yanlış okudum emir, yasa ya da ne bileyim ferman tarzında olabilir. King's word işte :P
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 royal grant farkli, kral verebiliyor sadece. 16. yy hakkinda makale.
Lectre Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 o zaman şu açıklamayı ekleyebilirsin yıldız atıp sayfa sonuna eklersin terimide istediğin gibi çevir, benden bu kadar çıkabiliyor :P A king's grant of land or some other benefit) to a loyal servant for faithful or exceptional service. The grant was normally perpetual and unconditional, but the servant's heirs benefited from it only as they continued their father's loyalty and service (NIV Study Bible). Old Testament Glossary
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 kraliyet izni? anlamadım ki soru ne nasıl başlık lan bu
Fin Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 önce bi türkçe'ye çevir ne demek istediğini.
Lectre Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Sparkcaster said: kraliyet izni? anlamadım ki soru ne nasıl başlık lan bu Kıral tarafından verilen bir yetki bu, ama hani dini bir yanıda var standart bir izin değil, grant eyliyor bu kişiyi buna.
Spidee Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Osmanlı'da "müsaade fermanı" diye bir şey var ama, tam karşılamayabilir.
Lectre Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 müsade fermanı işte, yapma izni ^^ yabancı bir kelime gibi yazmışsın ilk başta mind fuck oldum ahah.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Boylece bir matbaaci iki farkli yolla munhasir hak temin edebilirdi: (1) royal grant; ve (2) Kirtasiyeciler Sirketi'ne tescil ile.
Lectre Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 kıraliyet izni/Kıralın emriyle yazacaksın o zaman işte.
Öne çıkan mesajlar