Spidee Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Cehalet elemental herif resmen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 hahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Saeros said: escape said: dfs o yaştaki iki insanın "kişisel tercih, özgür irade" ile onu yaptığına inanıyorsunuz ya hala... yani bu bağlamda bunun bir hastalık olduğunu anlayamamak, o yaşta çıkan.. üniversite okumuş koskoca adamlarsınız yahu! allah bilir çocukları hatta torunları vardır o adamların. bize gönderme yapıyor bi de "insanlık ayıbı" diye. ayıbı biz yapıyoruz evet eyvalla. yav said: çok ilginç ya ben ki o kadar açıkfikirli sanırım kendimi sanki hep böyle bakımlı tüysüz erkekler anca sevişirmiş gay olurmuş gibi sanırdım hahah garip bi ders oldu bu video evet çünkü hastalık(nolursa olsun) denilen şey, insanı her yaşta yakalayabilir. bi önceki gün mü gay olmuşlar izledin mi adamları gay olurken gelip sana "bugün gay oluyoruz" mu dediler teklif ettiler mi sana da kıt umrumda değil ne bok olurlarsa olsunlar. demekki ergenliğin o cinsel kimlik arayış dönemlerinde(erkeklerin %95'ine olmuştur) gay olma eğilimi olabiliyor. o kimliği iyi oturtması gerekiyor kendisi veya ailesi. demek o dönemlerinde bir bozukluk ve bu hastalık o yaşa kadar gelmiş. ne diyim allah rahmet eylesin... 5 sene sonra da ölürler. dediğim gibi 1 gram umrumda değil, yanımda ölseler dönüp bakmam bile. cinsiyet denilen "özel" şeyin içine sıçtıkları için. şimdi "özel" derken ne dediğimi anlamayanlar olacak cahil cahil saldırıcaklar. dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Spidee said: Cehalet elemental herif resmen ya AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Spidee said: Cehalet elemental herif resmen ya ya herhalde bu kadar güzel anlatılabilir sadfgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Sen de zeka denen özel şeyin içine sıçıyosun mesela. 3 milyar yıllık evrime azcık saygın varsa sus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Spidee said: Cehalet elemental herif resmen ya ADSİLŞFLSDFASDSDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 escape o kadar kıt bir mantıkla yaklaşıyor ki olaya niye tepki aldığınıda algılayamıyor kutu kafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Spidee said: Cehalet elemental herif resmen ya çok iyi lan, özetgeçkiş piç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Spidee said: Cehalet elemental herif resmen ya abi asdkjhasdkas çok iyi bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 önce düzgün konuşun hakaret etmeden. sonra karşınızdaki insanın fikirlerine abuk subuk sıfatlarla cevap vermeden konuşmayı da öğrenin. yani kapasiteniz bu kadar galiba? kutu kafa denmiş algılamıyor denmiş, bi de spideın ergenvari bok atmasına şakşakçılık edenler çıkmış birsürü. ne diyim, inşallah çocuğunuz bu hastalığa tutulur yüreğinize oturan o öküzle ömür boyu yaşarsınız. babacum şikayet ettim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 escape gay misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 adam abuk subuk sıfat takmayın diyor sonra milletin cinsel hayatına hastalık diyor. toplum içersinde ve kamusal alanda ne kadar cinselliğe izin verilmeli ayrı bir konu. ama heteroseksüellere ne kadar izin veriliyorsa homoseksüellere de o kadar izin verilmeli bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 sipeyskeyk said: escape gay misin? yok kızlarla cinsel ilişkiye girmekten başka bir cinsel tercihim yok hiç dfsf yani eğer gay olsaydım geçen sene aldattığım kızdan tokat yemezdim sanırım. çünkü elinde belgeler vardı dsf neyse ben kimsenin yüzüne karşı bişi dedim mi? sadece benim için öyle insanların değeri 0 dır dedim. bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Gay olmamanın kanıtı sevgilinizi aldatmakmış beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 bakın bir erkekle bir kadının sevişmesi doğal bir olaydır. ama bir kadınla bir kadının bir erkekle bir erkeğin sevişmesi sapıklıktır. buraya kadar anladıysanız bişi daha söylicem dfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 monoscope said: Gay olmamanın kanıtı sevgilinizi aldatmakmış beyler he bu kadar da anlama kapasitem yok diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 2 kadın 1 erkek sevişirse ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 doğalı neye göre tanımlıyon birader ya erkek insana hallenen eşşekler var. doğada bir hayvan yeterince azarsa saldırmayacağı nefes alan canlı yoktur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 dehşet olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Ardeth said: doğalı neye göre tanımlıyon birader ya erkek insana hallenen eşşekler var. doğada bir hayvan yeterince azarsa saldırmayacağı nefes alan canlı yoktur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 neyse ben yemek yiyim geliyim pazar da çalışıyoruz biz dfs stajyer kız ısmarlıcakmış bakarsınız skor olur he dfsf gelirim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 nasıl beceriyor yav bu kadar yetersiz olmayı :/ adamın gay oldugu anlaşılmış diye surekli karılarla takılıyorum imajı vermeye calısıo son mesajlarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Johnny Depple bir erkeğin yaşadığı ilişki gay ilişkiye girmiyomuş diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 ee çiftleşme içgüdüsü nerden geliyor sanıyorsun? eşek de hayvan sen de hayvansın ben de hayvanım. gerçi eşek sağda solda dolaşıp geçen sene de kız arkadaşımı aldattım diye cinsel hayatını forumda insanlara kanıtlamaya çalışmıyor o doğasına göre hareket ediyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar