Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 dedeler strikes back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Masakari said: Eğlencelik kısmı ne bunun. Şunun karılısını koysak ban yeriz !!! forum gayliğe ve envai çeşit sapıklığa prim veriyor üstadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 ulan forum turunculu gay forumu diyoz hala şaşıran var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Fatma Bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Olay nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 iki bıyık öpüşüyor hepsi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 vay totoşlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Masakari said: Fatma Bilir hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 SİTÜPÜRÜM SİZİN ŞƏRƏFİNİZƏ.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 beklemiyordum... FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK!!!!!!!!!! arkadaşlaruın cinselliklerini yaşamalarını destekliyorum da ben görmeyeyim ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 escape said: bu ne rezillik ya... asansörde bi oğlanla güzel bir kadın yapsa fap fap iki erkek yapınca rezillik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 aynen öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 kendi ağzınla söylüyorsun hocam. -2 erkek- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Cipetpet said: forum gayliğe ve envai çeşit sapıklığa prim veriyor üstadım forum sana izin veriyo diğer sapıklıkların lafı mı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 escape said: kendi ağzınla söylüyorsun hocam. -2 erkek- bu kadar takılmayın arkadaş yapıyosa yapsın nedir sizi bu kadar geren ya sanki zorla gelip french kiss yapıyo size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 sizin gibiler yuzunden adamlar anca 2 kat arasi asansorde yasayabiliyo sadece arzularini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Ardeth said: asansörde bi oğlanla güzel bir kadın yapsa fap fap iki dayı yapınca rezillik FTFY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Ardeth said: escape said: kendi ağzınla söylüyorsun hocam. -2 erkek- bu kadar takılmayın arkadaş yapıyosa yapsın nedir sizi bu kadar geren ya sanki zorla gelip french kiss yapıyo size allah allah hahaha sanki ben dedim onlara gidin asansörde öpüşün diye. ben karışmam, umrumda da değil, ama iğrenç ve kabul edilemez birşey olduğunu düşünüyorum. içten içe ederim hakaret/küfür vs çeker giderim hiç karışmam. benim olayım bu. çıkıp yüzüne karşı hiç bir eşcinselin, hakaret falan etmem yani. ama yanımda da tutmam yani etrafımda bulundurmam varsa da çeker başka yere giderim. evet ironik oldu biraz dfsf ama anladınız beni siz hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Ardeth said: Cipetpet said: forum gayliğe ve envai çeşit sapıklığa prim veriyor üstadım forum sana izin veriyo diğer sapıklıkların lafı mı olur O dayılardan biri sensin heralde bu kadar tutkuyla savunduğuna göre sdsaad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 digeri de benim, problem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okibye Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 ben de asansörüm aybalam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 lan ne homofobiymiş arkadaş. sanırsın adamları vazelinle kovalıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 aquila said: digeri de benim, problem? Problemi sormana gerek yokki bizzat kendisisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 piriblimsissiniztirkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar