vermillion Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Last'ın o spliti (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Arkadaş bir maç izletmediler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 mlg cok les ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 siz ilk mlgleri bilmiyonuz tabiki. baya 20 saat botyunca 3 mac izlediğimizi biliriz. gerisi HOTBUNS!! ve DR PEPPER IS CHERY! falan o blackeyepeesin kadnın reklamı dönüyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 bossotss bombera karsı oynuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Cuce said: siz ilk mlgleri bilmiyonuz tabiki. baya 20 saat botyunca 3 mac izlediğimizi biliriz. gerisi HOTBUNS!! ve DR PEPPER IS CHERY! falan o blackeyepeesin kadnın reklamı dönüyodu Aman aman...Nereden hatırlatıyorsun şöyle leş şeyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Hannibal44 said: önce mc'nin yenmesine sevindim sonra çocuğu görünce bastım eksiyi.. Güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 abi oracela a cılgın nerf gelcek herkes aglıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 İki stream ve recover game olmasaydı batmıştı turnuva. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 bust dısında combatta o kadar fifi olmasa nerflesinler direk dic3em ama, timewarp'u aldıklarından berı oracle'dan combata sokamıyolar oracle'ları. direk eriyo alet. ama bu haliylede öküz gibi işci kesiyo tabi. hos o kada tehdit yaratıcak bı unite olmasa yine anlamsız olucak skytoss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Abi niye bu kadar takılıyıor hakketen yaw, sene 2013 100k izleyen Hani ciddi reklamlar alınmaya başlıcak yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 boss toss cılgın ezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 _Spartacus_ said: İki stream ve recover game olmasaydı batmıştı turnuva. ben bilerek cökeritoylar diye dusnuyoerum artık oyunları. daha 1 hafta once iem'de bunun ıkı katı mac oynandı 1 kez recover gerekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 MC adamın dibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 ben bi uyuz oluyorum mcye ama neden bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 mc gözüne gözüne vurma usuliyle oynuyo. terran bi rahat edemiyoki drop kassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 said: bust dısında combatta o kadar fifi olmasa nerflesinler direk dic3em ama, timewarp'u aldıklarından berı oracle'dan combata sokamıyolar oracle'ları. direk eriyo alet. ama bu haliylede öküz gibi işci kesiyo tabi. Revelation da baya işe yarıyor. Drop yapmasını bile tamamen engelleyebilir iyi bir Protoss onu kullanarak. said: daha 1 hafta once iem'de bunun ıkı katı mac oynandı 1 kez recover gerektiMLG hep böyle ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 abi bronze generalde direk yılların intikamı alınacak o droplarla unitelerimi kesen terranların annesini aglatıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Seele said: ben bi uyuz oluyorum mcye ama neden bilmiyorum. abi BossToss resmen efsane ya en iyi toss bence super komik bi adam bide tombalak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 life'ta tam bir yellow junior ya, mini stormzerg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 cok arogant sanirim belki ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 ahaha life saka gibi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 ahahaha life gitti. koşarak gitti çocuk ya hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 meğerse ondan abanıyomus cocuk, stormzerglüğünden değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 oha mc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar