KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 holy'ye katılıyorum...adam uzak ara Türkiye'nin en iyi kalecisi. En az 5 sene daha kaleyi korur. Emre zaten son maçlarına çıkıyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 emre bu sene emekli yapılsın acilen.büyük ihtimal abisi hakan şükür ve okan gibi siyasete atılır büyük yerlerde yönetici felan olur zaten. şu yeşil sahalardan uzak dursunda nereye giderse gitsin pislik adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 tamam volkan iyide kalan maçlarda arkadan gelenler denenmeli daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 heee,bu turnuvada önümüzde kalan maçlar için diyorsan, bilemiyorum. onurun bu son maçta yediği gol her ne kadar semihin kazmalığının da etkisi olsa bana göre volkanın(gerçi o da saçmaladı son birkaç avrupa maçında ama iyi bir volkanı kastediyorum)yemeyeceği bir goldü. bir de milyonda 1 de olsa halen ilk 2 ye girme şansımız var. bilmiyorum,bvolkanın yerine tolga-onur olursa abuk bir gol yiyip de kılpayı kaçırırsak yine 2inciliği üzülmeyelim?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Tolga volkan'dan 2 yaş küçük, volkan emekli olduktan sonra 1-2 sene geçebilir belki kaleye. Cenk'ten cacık olmaz. Bu adama kalırsa milli takım kalesi, kapatıp gidelim zaten. Onur muhtemelen Volkan'dan kaleyi devralacak isim. Yedeği de Mert olacak işte Onur'un. 5 sene sonraki gelişimlerine göre belki as olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Onur'dan da bir bok olmaz bence de Mert'te çok feci gelecek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 iyi kaleci...bir ara rüştü>volkan>mert şeklinde fenerdelerdi...baktı forma bulamıyor,yanılmıyorsam kocaeline mi ne gittiydi....fener sonra tekrar aldı onu,gittiği takımı karıştırıyor olabilirim ama öyle bir şeydi....fiziği tam kaleci fiziği,katılıyorum harbiden bence de volkanın yerini alabilecek kaleci...onur çok köreldi trabzonda...çoktan cimbom veya beşiktaşa gelmeliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 DarKRideR said: Onur'dan da bir bok olmaz bence de Mert'te çok feci gelecek var. Mert'te gelecek var doğru fakat Onur'dan bir bok olmak demez cidden pırayzlıs. Trabzon şu rezil performansına küme düşme potasında olmasına rağmen sadece Gs, Fb, Kasımpaşa ve Eskişehir'den fazla gol yemiş. Takım takım olaydı Onur'un bu perforamnsı bir işe yarardı, gol atamıyor herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Onur elini kırmadan önce resmen tek başına otobüs çekmişti Trabzon kalesine, nasıl yok ettiniz adamı birden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Cenk'i geç de Onur net iyi kaleci şimdi. Mert'in daha baya oynaması lazım ama potansiyeli yüksek onun da. Kuddusi baya yazmış. Serdar Kulbilgeyle karıştırdı muhtemelen. Hatta onu kastettiyse bile gene yanlış, adam dönmedi FB'ye. Rüştü varken Mert daha portakalda vitamindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Abi Cenk'le aynı yolun yolcusu gözüküyor bana, Cenk'te ilk zamanlarında mükemmel diyorduk, herkes Onur gibi davranıyordu ama gelişiminin tıkandığı yerde belli. Tıkanmayı geç geriledi herif gittikçe, Onur'a o yola girdi bana kalırsa, eskiyle karşılaştırdığında yarısı etmiyor Önü alınmazsa da daha düşecek, Cenk'ten bir farkı kalmayacak. Mert'e bu kadar olumlu bakmamın sebebi de Fener'de olması, Fener'de heba olan kaleci yok gibi bir şey. Beceriyorlar yapmayı, Ha dersin GS alır, Taffarel cilalar vs. Tutar mı tutar. Bilemeyiz. Şu şartlarda Onur sadece standartın üstüne bir kaleci olmak dışında bir şey ifade etmiyor. Benim için diyelim. Tolga daha üst düzey ve güvenilir geliyor bana da mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Kaspar said: Cenk'i geç de Onur net iyi kaleci şimdi. Mert'in daha baya oynaması lazım ama potansiyeli yüksek onun da. Kuddusi baya yazmış. Serdar Kulbilgeyle karıştırdı muhtemelen. Hatta onu kastettiyse bile gene yanlış, adam dönmedi FB'ye. Rüştü varken Mert daha portakalda vitamindi. Haklisin.serdar ile karistirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 onur tosun olmuş zaten,tombik kaleci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Harbi Onur feci sismanlamis, Volkanda kilolu ama yasi var ve ayrica kilosuna ragmen atletik farkli bir yapisi var. Tolga Bjk'ya gelsin devamli oynasin milli takimda da iste en guzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 volkan tam bir azman. goril gibi kaleci mi olur lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 kaleciler sakatlıktan çıktıktan sonra ciddi bir performans düşüşü yaşıyorlar genelde Onur ve Cenk bunun en iyi örneği zaten Cenk'e volkan kadar şans verilse belki güzel birşeyler çıkabilir ancak şu anda Beşiktaş'ın hataya karşı tahammül seviyesi çok düşük bir durumda ha Mcgregor iyi mi Cenk'ten hayır değil ancak esas oynatılmasının sebebi seneye yaşanıcak olan yabancı sıkıntısı ve bu adamı elden çıkartmak peşinde olması Beşiktaş'ın. Parasal bağlamda ciddi bir Arsenal politikası izlemesi lazım bir süre ki düzlüğe çıkabilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Volkanın cüsseye baksan kaleci olduğuna inanmazsın. Refleksler yapısına göre epey iyi ama yaş geçiyor yavaştan. Formu da epey kötü şu aralar. İlerleyen yıllarda sırf FB vefakarlığı uğruna sürekli kalede kalırsa çok can yakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 souldarkorn said: Volkanın cüsseye baksan kaleci olduğuna inanmazsın. Refleksler yapısına göre epey iyi ama yaş geçiyor yavaştan. Formu da epey kötü şu aralar. İlerleyen yıllarda sırf FB vefakarlığı uğruna sürekli kalede kalırsa çok can yakar. mert'in yedeği olur belki,rüştü,bi süre volkanın yedeği olmuştu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Volkan yedekliği kabul etmez bana kalırsa. Rüştü'de o kafa vardı, mentör olarak bile kalırım diyordu. Beşiktaş'ta halen oynamak istiyordu da gönderdiler adamı mesela, 3. kaleci bile olurum diyordu. Volkan'da bariz bir şekilde ego var. Kabul etmez yedek kaleciliği, kulübe de otursa da sorun çıkartır. Mert'in mentörü de olabilecek adam değil bana kalırsa ki şuan açık ara ülkenin en tecrübeli kalecisi olmasına rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Volkan az parayida kabul etmez zaten o tarz yedek durcak olsa. Bu yaz sozlesmesi var, 3 yillik son bi imza atar sonrasi ya jubile ya ufak takim. Mertten once Kayseriye 2 yilligina verilen Ertugrul var bence kaleye aday. Begenmedigimiz Serkan bile yedek olarak fena degil. Enginden beri gelen bir yerli kaleci sansimiz var masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar