applev0dka Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Cumartesi aksami olan maca 1 adet eski acik bileti gerek. kiz arkadasim sehir disindan geliyor bilet tukenmis. elinde fazla bilet yada bosta kombinesi olan varsa eger gise fiyati +durum ayran teklif ediyorum. zor durumdayim help .d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Çift turnike yapın ya, bu saatten sonra zor bilet bulursun gişe fiyatına orda ikna kabiliyetinle girersiniz muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 vardir ille maca gitmeyen ya :( up (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Benim dediğimi deneyin hatıra olur hem. Giremezseniz kızı sokar dışarda beklersin efsane jest olur bi maçla neler kazanırsın belli değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 ne kazanirsin belli degil hakkaten, aksam simidi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 100e kombine aldım bugün sana 500 e bırakırım para muhabbeti yapma bana hiiiiiçç sevgili için her şey mübağ!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 ahah abi 50-60 a karaborsacılar var tonla da onlara para yedirmek istemiyorum, patiden varsa gitmicek kombinesi bos durmasin üstüne para + dürüm yani yok mu gitmeyen herkes mi gidiyor,kimsenin işi yok mu cumartesi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 ya cumartesi akşami ne işiniz var macta stadda ya :D verin bana eski acık kombinesini 40+ dürüm ayran üstüne biraya ayaklarini uzata uzata mac izleyin sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 şimdi sen bize şunu söyle. o bilet bulunamazsa kızı satıp maça gidecek misin? çünkü FEDA bunu gerektirir ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 alabilseydim dört maçlık kombineyi verirdim valla, kombinem olsa da gidemeyecektim bu maça zaten asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Sırf Ernst için gidilir be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Sen o kadar ugras sonra Pasa gelsin tokadi vursun gitsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikaya_219 Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 DeathLord said: Sen o kadar ugras sonra Pasa gelsin tokadi vursun gitsin :) Paşa tokadı ağırdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 DeathLord said: Sen o kadar ugras sonra Pasa gelsin tokadi vursun gitsin :) bro vallahi tokat mokat koymadi da, sıcan gibi ıslandık hasta olduk ya o koydu :D tokatlar gelir gecer mikroplar baki kalır sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Gecmis olsun üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar