Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkcell yine denyoluk peşinde


ahmd

Öne çıkan mesajlar

ObuzHapsever said:

Ben merak ediyorum bu reklamı nasıl yaptılar? Acaba Turkcell yöneticisi bunları çağırıp "Şimidi harlem mi ne varmış genşler seviyomuş onla ilgili bişey yapın hati bakayım" mı dedi? Sonra o çılgın, kural tanımaz reklamcılar da boynunu büküp bunu mu yaptı?

yok önce bir beyin fırtınası yapılmıstır sonra malın biri su aralar ne cok populer sosyal medyada demiştir kesin -cunku bok var sosyal medyada- harlem shakei gorunce aha bunu yapıstıralım demiştir. Ust tarafda amann ne yaparlarsa yapsınlar mallar zaten bir sürü reklam var arada kaynar gider demiştir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

popüler olan şeylere uyuz olan ufacık bi azınlık sizsiniz ve reklam bu açıdan baya giderli aslında

böyle bir gerçek var



Tam olarak böyle değil. Yani reklamın iyisi kötüsü olmaz felsefesi var da, bi yerde boka sarıyor o iş.


Geçen kantinde kantini işleten elemanla muhabbet ediyorduk. O ara burn ü pazarlayan eleman geldi. Ordan konu açıldı reklam panosu vs fln, işleten eleman sordu coca cola deli gibi reklam malzemesi veriyor siz ufacık bi stand koyuyorsunuz diye.


Burn özellikle istemiyor fazla göz önünde olmayı, bi yerden sonra iticiliğe dayanacağını düşünüyorlar ve asla o sınıra ulaşmak istemiyorlar. Bu kadar reklam zaten yeterli geliyor fln dedi.


Ulan sonra düşündüm, cidden her 30 sn'de bir coca cola reklamı dönüyor tv de, bi mesaj verse de izlemeden çeviriyorsun çünkü artık yıllardır bıkıyosun. Kantinde nereye kafamı çevirsem kırmızı coca cola reklamları, 4 yıldır o kadar alıştı ki gözüm, o bana dekorasyon gibi geliyor. Üstünde slogan var, fotoğraf var fln ama hatırlamıyorum çünkü ilgimi çekmemiş, bakmamışım. Turkcell aynı şekilde. Özellikle şu temsilci tipler çıkardılar ya, tarife temsilcisi ıvır zıvır fln, daha o gençtürkseel müziğini duyunca direk kanal değişimi.


Bi noktadan sonrası amacından çıkıp ters etki yaratıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

duser. reklama en fazla para yatıran sirketlerden biri coca cola. basarısının da buyuk payı reklamlarında zaten. hicbir sekilde unutturmuyorlar markayı sana.

turkcell'den abone sayısı ve dolayısı ile maddi durumu dolayısı ile bolca reklamı var. ama reklamları eskiye nazaran sıkıcı ve itici.

reklamın iyisi kotusu olmaz konusuna da katılmıyorum. o burun tıkanacak arkadas diye reklam yapan firmanın urununu sırf o reklam yuzunden almam mesela.

ayrıca burn zaten coca-cola'nın degil mi? kantindeki satıscısı sıkmıs bence goz onunde olmak istemiyor falan derken. farklı bir stratejisi vardır markanın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

NoTwisT said:

yav said:

popüler olan şeylere uyuz olan ufacık bi azınlık sizsiniz ve reklam bu açıdan baya giderli aslında

böyle bir gerçek var


POPULER OLAN SEYLERE UYUZ OLMAK POPULER OLURSA NE YAPACAKLAR COK MERAK EDIYORUM!
o zaten oluyor ara ara aptal ulkemizde
once bi vurup öldürüyorlar, sen orda kaliyorsun
sonra bi bakmissin "atiyorum" ben arabeski seviyorum.
????
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...