ahmd Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Gangnam style kepazeliği yetmemişti sanki
Kaliko Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Adamlarin kullanicilarinin cogu apaci, dogal olarak reklamlari da apacilere yaptiriyorlar.
fenn Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Tv de reklamlarının çokluğu türkselde çıkmamın sebeplerinden birisi desem
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Ben merak ediyorum bu reklamı nasıl yaptılar? Acaba Turkcell yöneticisi bunları çağırıp "Şimidi harlem mi ne varmış genşler seviyomuş onla ilgili bişey yapın hati bakayım" mı dedi? Sonra o çılgın, kural tanımaz reklamcılar da boynunu büküp bunu mu yaptı?
toggie Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 reklamcıya bile gerek yok, bedavaya getirmisler iste.
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Apple harlem Shake yapsa ouuuuvvv, Turkcell yapınca auuuuuuwww.
oldun Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 ObuzHapsever said: Ben merak ediyorum bu reklamı nasıl yaptılar? Acaba Turkcell yöneticisi bunları çağırıp "Şimidi harlem mi ne varmış genşler seviyomuş onla ilgili bişey yapın hati bakayım" mı dedi? Sonra o çılgın, kural tanımaz reklamcılar da boynunu büküp bunu mu yaptı? yok önce bir beyin fırtınası yapılmıstır sonra malın biri su aralar ne cok populer sosyal medyada demiştir kesin -cunku bok var sosyal medyada- harlem shakei gorunce aha bunu yapıstıralım demiştir. Ust tarafda amann ne yaparlarsa yapsınlar mallar zaten bir sürü reklam var arada kaynar gider demiştir.
Soris Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Turkcell kadar sevmediğim başka bir firma yok
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 o hattın parasını yine babası veriyor o talebelerin... neyin sevinci bu anlamadım ki...
BonePART Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 abi turkcell bildiğin 9gag fag. orda takılıp sonra reklam cekiyolar. ne zaman ki turkcell reklamı cekiyo anlıyoruz ki o olay bitmiş aslında.
yav Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 popüler olan şeylere uyuz olan ufacık bi azınlık sizsiniz ve reklam bu açıdan baya giderli aslında böyle bir gerçek var
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 yav said: popüler olan şeylere uyuz olan ufacık bi azınlık sizsiniz ve reklam bu açıdan baya giderli aslında böyle bir gerçek var POPULER OLAN SEYLERE UYUZ OLMAK POPULER OLURSA NE YAPACAKLAR COK MERAK EDIYORUM!
yav Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 abi zaten öyle biraz da hep kod bunlar toplanmış ibadet ediyo insanlar çok da rahatsız etmemek lazım aslında
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 yav said: popüler olan şeylere uyuz olan ufacık bi azınlık sizsiniz ve reklam bu açıdan baya giderli aslında böyle bir gerçek var Tam olarak böyle değil. Yani reklamın iyisi kötüsü olmaz felsefesi var da, bi yerde boka sarıyor o iş. Geçen kantinde kantini işleten elemanla muhabbet ediyorduk. O ara burn ü pazarlayan eleman geldi. Ordan konu açıldı reklam panosu vs fln, işleten eleman sordu coca cola deli gibi reklam malzemesi veriyor siz ufacık bi stand koyuyorsunuz diye. Burn özellikle istemiyor fazla göz önünde olmayı, bi yerden sonra iticiliğe dayanacağını düşünüyorlar ve asla o sınıra ulaşmak istemiyorlar. Bu kadar reklam zaten yeterli geliyor fln dedi. Ulan sonra düşündüm, cidden her 30 sn'de bir coca cola reklamı dönüyor tv de, bi mesaj verse de izlemeden çeviriyorsun çünkü artık yıllardır bıkıyosun. Kantinde nereye kafamı çevirsem kırmızı coca cola reklamları, 4 yıldır o kadar alıştı ki gözüm, o bana dekorasyon gibi geliyor. Üstünde slogan var, fotoğraf var fln ama hatırlamıyorum çünkü ilgimi çekmemiş, bakmamışım. Turkcell aynı şekilde. Özellikle şu temsilci tipler çıkardılar ya, tarife temsilcisi ıvır zıvır fln, daha o gençtürkseel müziğini duyunca direk kanal değişimi. Bi noktadan sonrası amacından çıkıp ters etki yaratıyor.
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 o burn becerememiş ki her yerde redbull shark vardı kıbrısta. türkiyeyi bilmiyorum tam
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 sunu okuyunca coca cola niye reklam yapiyor lan cidden diye dusundum. sdfs onumuzdeki 10 yil boyunca hic reklam yapmasa satislari duser mi coca colanin:D
toggie Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 duser. reklama en fazla para yatıran sirketlerden biri coca cola. basarısının da buyuk payı reklamlarında zaten. hicbir sekilde unutturmuyorlar markayı sana. turkcell'den abone sayısı ve dolayısı ile maddi durumu dolayısı ile bolca reklamı var. ama reklamları eskiye nazaran sıkıcı ve itici. reklamın iyisi kotusu olmaz konusuna da katılmıyorum. o burun tıkanacak arkadas diye reklam yapan firmanın urununu sırf o reklam yuzunden almam mesela. ayrıca burn zaten coca-cola'nın degil mi? kantindeki satıscısı sıkmıs bence goz onunde olmak istemiyor falan derken. farklı bir stratejisi vardır markanın.
Suark Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 2-3 gün önce çaktırmadan eski bakanlara veriverdiler tcell hisselerini elhamdülillah sırtı yere gelmez gari
Fistan Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 tcell reklamları sıkıcı ve itici diyenler olarak %11 falan o yuzden tcell icin problem yok
toggie Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 tcell reklamda ananızı domalttım dese bile problem olmaz merak etme. ama konu o degil.
Fistan Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 NoTwisT said: yav said: popüler olan şeylere uyuz olan ufacık bi azınlık sizsiniz ve reklam bu açıdan baya giderli aslında böyle bir gerçek var POPULER OLAN SEYLERE UYUZ OLMAK POPULER OLURSA NE YAPACAKLAR COK MERAK EDIYORUM!o zaten oluyor ara ara aptal ulkemizde once bi vurup öldürüyorlar, sen orda kaliyorsun sonra bi bakmissin "atiyorum" ben arabeski seviyorum. ????
Katibim Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 turkcellinin gücü turkcell in çekim gücü dendimi ?
Öne çıkan mesajlar