Karea Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 lan svriler dolaşmaya başladılar izmirde cam açmaya da gelmiyor artık üfff alorevera mıydı neydi napcaz bu sivri sivrisineklere karşı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 cama tel taktım geçen hafta evin içinde kalan sinekler benim gazabıma uğradılar artık büyük küçük herhangi bir sinek türü dolaşamıyor ortalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 ya köpek va evde balkon genelde açık malum hayvan hava almaya çıkıyor falan dışarı şimdi bi tanesini pert ettim lan yer bunnar beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 arada teargas falan sikiyorlar ama yetmiyor hep geri geliyor bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 hala sivriden nasıl korunacagını öğrenemediysen bırak yesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 http://tasarimcambalkon.com/FileUpload/tb443382/File/menteseli_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 evet köpek zaten açıp çıkıyor arkasından kapatıyor o kadar eğitimli ama ben hala tuvalet camından giren sineklerle uğraşıyorum malum duştan sonra camı kapamayı bi öğrenemedim bide habire duşa giriyoruz , resim gif paylaşanlar utansın diyorum öffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 bizim burda hiç yok lan ne güzel. yazın ortasında bile arada şu yeşillerden oluyor. iki üç senedir hiç sinek ısırmadı adeta izmirde beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Karea said: lan svriler dolaşmaya başladılar izmirde cam açmaya da gelmiyor artık üfff alorevera mıydı neydi napcaz bu sivri sivrisineklere karşı ? ilginçtir bende gördm bugün bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 abi hayatında ilk defa mı sivrilerle muhattap oluyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 (tu) SNA1L said: hala sivriden nasıl korunacagını öğrenemediysen bırak yesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 balkon kapısı için pileli sineklik yaptırıyorsun rahatlıyorsun. http://www.youtube.com/watch?v=_-4AMewrC-I iyi usta bulursan pratik bir şekilde köpeğin alttan geçebileceği delik yapar tabi hayvani boyutlarda bir köpek değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 eyvah çocukları küçülttüm filmindeki gibi bir ufaltıcı olsa, bir sniper kirala ver gece görüş dürbünü bir tane de kanas. neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar