apsingir Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 CthuLhu said: Ne biçim oyun aga bu devre arasında rıdvan falan çok iyi diyip durdu bi de baska ne demesini bekliyosun ki o adamdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 bekir halısahada defansta beklemekten sıkılıp saçmalayan adamlar gibi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 baroni sözde önüne almaya çalıştı. Nasıl bi top kontrolüyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Atmamız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 LAN CIKAR ARTIK SU KRISTIYANI LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 fenerde kim kırmızı kart gördü, 1 kişi eksik gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Cristian neden hiç sakatlanmıyor ya. O kadar maç oynuyor. Hiç daha sakatlandığını hayırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Myshkin said: bekir halısahada defansta beklemekten sıkılıp saçmalayan adamlar gibi ya Ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Odeon said: LAN CIKAR ARTIK SU KRISTIYANI LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 guizanın bile sakatlanmasını istemedim ama christian bi sakatlan sezonu filan kapat ya. allahın belası herif kanser gibi yapıstı ilk 11 e, aykut seninde allah belanı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Allahını seven şu Kuyt'ı çıkarsın oyundan. allah belanı versin ya.. Kanser etmeye programlı adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 janis said: Cristian neden hiç sakatlanmıyor ya. O kadar maç oynuyor. Hiç daha sakatlandığını hayırlamıyorum. Abi sakatlanmak icin mucadele etmek gerekiyo ondan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 janis said: Cristian neden hiç sakatlanmıyor ya. O kadar maç oynuyor. Hiç daha sakatlandığını hayırlamıyorum. Futbolcu yorulursa ya da riskli pozisyonlara girerse sakatlanır abi. Kristiyan yorulmuyor, koşmuyor çünkü. Riskli pozisyona da girmiyor, geçip giden adamı izliyor. Sakatlanır mı adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 yuruyen adam sakatlanırmı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 3 Defans mı şuan bunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 ya sokacam sowa her top ya ofsayt ya faul yapar öfff !!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 her fenerli birine sovuyor takimda :) iste bunu seviyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 ya yok sow'a sövülücek bi durum yok ama Kuyt ve Baroni resmen cinayet sebebi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 abi adam hep ofsayt ya. selcuk sana futbol lisansı çıkartanın aq ben ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Nerelerde takılır abi bu adam dışarda? Antremandan sonra gittiği fix bir mekan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Selçuk takımı hücuma çıkarıyor aboooo Bu arada ceza sahasına 1 tane daha isabetli orta gelirse Fener'in golü yiyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Selcuga bak ASDHASDFHASDFHASDFHASDF allah kahretsin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 selçuk yeminle moron ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Şu yanda yazan 2-1 ne oluyor? Soracam her maç unutuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 HAHAHAHAHHA selçuk ve kontraatak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar