Cons Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 totnımı çelsiyi yenmeden alamazsınız gibi duruyo ya your argument is invalid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 bide krem tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Eternal said: Kendi söylemlerinizle sizi vurmayalım ama bundan 2-3 ay sonra Uefa'yı aldıgımızda.. plezen lazio gladbach falan dediginizde dikkat edin sdfsabi lutfen alın gelin gercekten. Aldıgınız gun gelip "BİZ DE AVRUPA FATIHIYIZ" dersen evet baskan fatihisiniz deriz. Ama elinizde kibrit copu yokken olanı tu kaka gormekten baska bisey yapmadınız su topicte daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 uefa hayalleri mi? aykut kocamanla? hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 yok hayal mayal falan da gidiyoruz kör topal, bana kalırsa eskaza lazioyu da geçicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Uefa'yı alsak bile daha Super Kupa kozunuz duruyo olm.. mümkün degil o konuda üstünüze çıkmamız anca şampiyonlar liginde bi cluj braga schalke de biz yapıp yarı final, final oynarsak.. belki. 10 yıl ligi domine edip her sene şampiyonlar liginde banko üst tur kıvamına gelsek bile.. uefakupası.jpg diceksiniz. kurtuluş yok.. kader utansın dfhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Eternal said: O dortmund , real , city'nin grubu çekip ordan da lider/ikinci çıkıp ön elemede schalke'yi degil de manu'yu eleyince olunur. gordun mu liebe cim cevap buna yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 siz uefa kupasini almadan rahat yok evet.. sl ceyrek final aryiniz vardi onu da tamamladik. ne kaldi geriye? kadikoy de galibiyet. o da 33.hafta. ee sonra? nerde ustunlk sdfhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Eternal said: Uefa'yı alsak bile daha Super Kupa kozunuz duruyo olm.. mümkün degil o konuda üstünüze çıkmamız anca şampiyonlar liginde bi cluj braga schalke de biz yapıp yarı final, final oynarsak.. belki. 10 yıl ligi domine edip her sene şampiyonlar liginde banko üst tur kıvamına gelsek bile.. uefakupası.jpg diceksiniz. kurtuluş yok.. kader utansın dfhs şimdikinin uefa sı bizim aldıgımız yıllardakı ıle arasında challange farkı var aynı kupa degıl oyuzden hıcbır zaman olmayacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 yani avrupa fatihi konusunu bilemicem yorum yapmıyorum ama ben bir önceki sayfada şansın da yanınızda olduğunu söyleyince flame on yaptınız. keşke daha da şanslı olsaydınız en azından malaga gelseydi, real barça birbiriyle eşleşip yarı finalde de karşınıza çıkmasaydı vs. ben sadece türk takımlarının avrupada başarılı olup artık o büyük 5-10 takımın yanına katılmasını istiyorum. türkiye ligi çöp olsun isterse umrumda değil yani. bunun için de olabilecek bütün şans faktörleri yanımızda olsun artık rakiplerin ayağı mı kırılır uçakları mı düşer bilemiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 escape said: siz uefa kupasini almadan rahat yok evet.. sl ceyrek final aryiniz vardi onu da tamamladik. ne kaldi geriye? kadikoy de galibiyet. o da 33.hafta. ee sonra? nerde ustunlk sdfhgceyrek finali de once biz yaptık bu arada o macı da realle oynadık taa yıllar 2001 iken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Liebe said: yani avrupa fatihi konusunu bilemicem yorum yapmıyorum ama ben bir önceki sayfada şansın da yanınızda olduğunu söyleyince flame on yaptınız. keşke daha da şanslı olsaydınız en azından malaga gelseydi, real barça birbiriyle eşleşip yarı finalde de karşınıza çıkmasaydı vs. ben sadece türk takımlarının avrupada başarılı olup artık o büyük 5-10 takımın yanına katılmasını istiyorum. türkiye ligi çöp olsun isterse umrumda değil yani. bunun için de olabilecek bütün şans faktörleri yanımızda olsun artık rakiplerin ayağı mı kırılır uçakları mı düşer bilemiyorum :Ducakları dusmesin lan sevdigimiz topcular var. mourinho baskan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 screwy said: Eternal said: O dortmund , real , city'nin grubu çekip ordan da lider/ikinci çıkıp ön elemede schalke'yi degil de manu'yu eleyince olunur. gordun mu liebe cim cevap buna yani. turkiye de o dediklerini yapabilcek bi takim olsa, her sene sampuyon olur tr de ve kasadini doldurarak alacagi oyuncularla zaten yapar. ama turkiyede buna izin verirler mi? (log tovo) . hayir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 screwy said: escape said: siz uefa kupasini almadan rahat yok evet.. sl ceyrek final aryiniz vardi onu da tamamladik. ne kaldi geriye? kadikoy de galibiyet. o da 33.hafta. ee sonra? nerde ustunlk sdfhgceyrek finali de once biz yaptık bu arada o macı da realle oynadık taa yıllar 2001 iken.kupa 1 de 1 yarı final 3 çeyrek final var işte şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 pardon daha fazlaymışta 60 lar falan siktiret UEFA Champions League: Semi-Finals (1): 1988–1989 Quarter-Finals (6): 1962–1963, 1969–1970, 1988–1989, 1993–1994, 2000–2001, 2012–2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Liebe said: yani avrupa fatihi konusunu bilemicem yorum yapmıyorum ama ben bir önceki sayfada şansın da yanınızda olduğunu söyleyince flame on yaptınız. keşke daha da şanslı olsaydınız en azından malaga gelseydi, real barça birbiriyle eşleşip yarı finalde de karşınıza çıkmasaydı vs. ben sadece türk takımlarının avrupada başarılı olup artık o büyük 5-10 takımın yanına katılmasını istiyorum. türkiye ligi çöp olsun isterse umrumda değil yani. bunun için de olabilecek bütün şans faktörleri yanımızda olsun artık rakiplerin ayağı mı kırılır uçakları mı düşer bilemiyorum :D eger gerckten turk takimlarinin avrupadaki basarisini istiyorsan o sansi da dike getirmezdin.. yani sevinirdin ki icten ice gicik oldugn icin "sanss yeeaaw" diyosun ki bizim gruplarda ilk maclardaki berbatligimiizi biliyorsun. rlyani gruptan cikamaaz dediler ama rovanslarin hepsini aldik. bu kolay bisi degil.. ustune ustuk turkiye ligi standartlarinin cok cok ustundeu bir takimi schalkeyi eledik.. bunlar hic de sans dgl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 1 yarım 4 çeyrek acılı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 screwy said: bi de sanslı kura diye laf edenler kendileri sanki chelsealeri tottenhamları eleyerek geldiler de plzene evinde 9 kisi savunma yapmıs takım cıkıp da shalke zaten ballı kura demesin. en azından oynadıgımız takımın ligi bundesliga. Aynen fener schalke gibi bir takimla oynasaydi da gorseydik keske, schalke macini gecmemiz sansli kura degil sadece sans. Plzen midir neyse o adamlarin kaptani ceza sahasina gelen topu vurup taca atmak yerine, arkasina donup topla kosmaya calisiyo. Arkasina bakmayi unutuyo ama rakip oyuncu var mi diye. Bate borisov ne lan? Schalkeye nasil laf atiyorsunuz? Ilk 11'leri belarusludan olusuyormus takim diye geziyorlar, bence kendi aralarinda toplanmis bir arkadas grubu bile olabilir. Kaptanlari 50 bin euroymus gene pahali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 yarı finaldede hagi geçmiş üstümüzden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 escape said: Liebe said: yani avrupa fatihi konusunu bilemicem yorum yapmıyorum ama ben bir önceki sayfada şansın da yanınızda olduğunu söyleyince flame on yaptınız. keşke daha da şanslı olsaydınız en azından malaga gelseydi, real barça birbiriyle eşleşip yarı finalde de karşınıza çıkmasaydı vs. ben sadece türk takımlarının avrupada başarılı olup artık o büyük 5-10 takımın yanına katılmasını istiyorum. türkiye ligi çöp olsun isterse umrumda değil yani. bunun için de olabilecek bütün şans faktörleri yanımızda olsun artık rakiplerin ayağı mı kırılır uçakları mı düşer bilemiyorum :D eger gerckten turk takimlarinin avrupadaki basarisini istiyorsan o sansi da dike getirmezdin.. yani sevinirdin ki icten ice gicik oldugn icin "sanss yeeaaw" diyosun ki bizim gruplarda ilk maclardaki berbatligimiizi biliyorsun. rlyani gruptan cikamaaz dediler ama rovanslarin hepsini aldik. bu kolay bisi degil.. ustune ustuk turkiye ligi standartlarinin cok cok ustundeu bir takimi schalkeyi eledik.. bunlar hic de sans dgl. adam resmen hazmedemiyor, beyni yandı ben galatasaray için sevindim deyince, kabullenemedi. çünkü sizin yerinizde fenerbahçe olsa senin yapacağın şeyler bunlardı. gelip yalan mı atıyorum sanıyorsun, al en daşaklı galatasaraylılardan cthulhuya sor, çocukluk arkadaşımdır. çoğu gsın avrupa maçını beraber izleriz hareketlerimde samimi miyim yoksa burda gelip götümden mi atıyorum belki o zaman birazcık inanırsın ama yine de içten içe yok ya kendini avutuyo böhehe sevinemez hiç bir fenerli buna kesin yalan diye geçiriceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 KuddusiMavra said: Ayrıca Real Madrid'de sürekli düşünülen bir oyuncunun sezon boyunca oynayacağı maç sayısı 50-60 arasıdır. ya gülmiyim diyorum ama bu ne ya sdıljfvnhdsvljksdnvlkjsdnvlskdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Liebe said: adam resmen hazmedemiyor, beyni yandı ben galatasaray için sevindim deyince, kabullenemedi. çünkü sizin yerinizde fenerbahçe olsa senin yapacağın şeyler bunlardı. gelip yalan mı atıyorum sanıyorsun, al en daşaklı galatasaraylılardan cthulhuya sor, çocukluk arkadaşımdır. çoğu gsın avrupa maçını beraber izleriz hareketlerimde samimi miyim yoksa burda gelip götümden mi atıyorum belki o zaman birazcık inanırsın ama yine de içten içe yok ya kendini avutuyo böhehe sevinemez hiç bir fenerli buna kesin yalan diye geçiriceksin. AHAHAHAHAHHA abi naptın sen, escape'i ciddiye almışsın. bi de iki nokta koyuyor sincap hala.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 killer said: galatasaray, avrupada fenere göre çok daha başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Theridone said: Liebe said: adam resmen hazmedemiyor, beyni yandı ben galatasaray için sevindim deyince, kabullenemedi. çünkü sizin yerinizde fenerbahçe olsa senin yapacağın şeyler bunlardı. gelip yalan mı atıyorum sanıyorsun, al en daşaklı galatasaraylılardan cthulhuya sor, çocukluk arkadaşımdır. çoğu gsın avrupa maçını beraber izleriz hareketlerimde samimi miyim yoksa burda gelip götümden mi atıyorum belki o zaman birazcık inanırsın ama yine de içten içe yok ya kendini avutuyo böhehe sevinemez hiç bir fenerli buna kesin yalan diye geçiriceksin. AHAHAHAHAHHA abi naptın sen, escape'i ciddiye almışsın. bi de iki nokta koyuyor sincap hala.. abv benim ya çıkıyorum dışarı ben hadi byeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Liebe said: escape said: Liebe said: yani avrupa fatihi konusunu bilemicem yorum yapmıyorum ama ben bir önceki sayfada şansın da yanınızda olduğunu söyleyince flame on yaptınız. keşke daha da şanslı olsaydınız en azından malaga gelseydi, real barça birbiriyle eşleşip yarı finalde de karşınıza çıkmasaydı vs. ben sadece türk takımlarının avrupada başarılı olup artık o büyük 5-10 takımın yanına katılmasını istiyorum. türkiye ligi çöp olsun isterse umrumda değil yani. bunun için de olabilecek bütün şans faktörleri yanımızda olsun artık rakiplerin ayağı mı kırılır uçakları mı düşer bilemiyorum :D eger gerckten turk takimlarinin avrupadaki basarisini istiyorsan o sansi da dike getirmezdin.. yani sevinirdin ki icten ice gicik oldugn icin "sanss yeeaaw" diyosun ki bizim gruplarda ilk maclardaki berbatligimiizi biliyorsun. rlyani gruptan cikamaaz dediler ama rovanslarin hepsini aldik. bu kolay bisi degil.. ustune ustuk turkiye ligi standartlarinin cok cok ustundeu bir takimi schalkeyi eledik.. bunlar hic de sans dgl. adam resmen hazmedemiyor, beyni yandı ben galatasaray için sevindim deyince, kabullenemedi. çünkü sizin yerinizde fenerbahçe olsa senin yapacağın şeyler bunlardı. gelip yalan mı atıyorum sanıyorsun, al en daşaklı galatasaraylılardan cthulhuya sor, çocukluk arkadaşımdır. çoğu gsın avrupa maçını beraber izleriz hareketlerimde samimi miyim yoksa burda gelip götümden mi atıyorum belki o zaman birazcık inanırsın ama yine de içten içe yok ya kendini avutuyo böhehe sevinemez hiç bir fenerli buna kesin yalan diye geçiriceksin. tamam da kardeşim eğer o kadar samimiysen eğer o kadar istiyorsan başarı vs dile getirmezdin diyorum şans mans vs.. biz zaten şansımızı kendimiz yarattık ŞL'de dipten çıkıp geldik. elimizi kolumuzu sallaya sallaya maç da almadık. senin çitulu ile izlediğin maçlar bu derecedeki maçlar oldugunu sanmıyorum. burda ikimizde fanatik taraftarız, tamam başarı isteriz ama içten içe kıskanır uyuz oluruz. birbirimizi kandırmaya devam edeceksek ben çok güzel yaparım bunu. bak gerçekten fenerbahçe benim umrumda değil, o klupte emre, aykut, aziz gibi adamlar oldukça da umrumda olmayacak yani bir "türk" takımı olarak ele almıcam. ama şuan ülke puanı için zart zurt galibiyet lazım. anlatabildim umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar