Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Şimdi format attım dün gece. windows xp pro. Driverları kurdum. 2-3 saat falan takıldım. hiç bir sorun yok. restart attım. rundll32.exe kapanmadı. zorla kapatarak restart attım windows hiç açılmadı. tekrar format attım. driverları kurdum. windows media player dan oyunlardan vs. herşey normal ses geliyor. ama browserdan ses gelmiyor. sadece kulaklıktan ses geliyor youtubeda falan. hem chrome hem firefox kullanıyorum 2sinde de aynı. Realtekde ses efektini none yerine rrom yapınca düzeliyor. ama ses yankılı geliyor gibi oluyo onda da sevmiyorum. nedir bu yardımcı olabilecek var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 browserdan ses gelmiyor ama kulaklıkta youtube'dan geliyor kısmını anlayamadım. ayrıca donanım&yazılım'a atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 default ses sistemin kulaklık olmasin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 format son çare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 sağ alttaki ses işaretine tıkla. mixer'e tıkla orada browserin ses seviyesi diğerlerinden düşük mü diye kontrol et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 xp diyor adam, mixer falan yok xp'de. bilmeden sallamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 http://www.buystocksound.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 abi 5+1 ses sistemi var. browserdayken kulaklıktan geliyor ses sadece. diğer herşeyde hoparlörden geliyor. kulaklığı çıkardım hiç bir şeyden ses gelmiyor. ses efekti room olarak takılıyorum şuan. 2008 ve 2010 yıllarında da olmuş bu tarz bir şey flash player kaynaklı. fixlenmiş falan ama çok garip ya çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar