BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 lüzumsuz yer kaplıyor onun yerine önceki alıntıları spoiler içine alıyoruz yada arada içinden mesaj siliyoruz göz ve nizam bozulmuyor i,nsanlık daha mutlu yaşıor
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 BabacumMostors said: lüzumsuz yer kaplıyor onun yerine önceki alıntıları spoiler içine alıyoruz yada arada içinden mesaj siliyoruz göz ve nizam bozulmuyor i,nsanlık daha mutlu yaşıor +1
sostizm Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Hay ben anlayışımı... Primat nickli biri banlandı onun sebebini soruyorsun sandım.
Masakari Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Abüü çok şeyaptıysan primat diye nick alıp banlatayım onu yane.
fede Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 düğünümde acc banlatıcam ben de. siz de düğünümde acclerinizi banlatırsanız çok bahtiyar olurum
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Ekmek said: BabacumMostors said: lüzumsuz yer kaplıyor onun yerine önceki alıntıları spoiler içine alıyoruz yada arada içinden mesaj siliyoruz göz ve nizam bozulmuyor i,nsanlık daha mutlu yaşıor +1 +1
forgiver Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 sostizm said: Hay ben anlayışımı... Primat nickli biri banlandı onun sebebini soruyorsun sandım.
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Aluriel said: Ekmek said: BabacumMostors said: lüzumsuz yer kaplıyor onun yerine önceki alıntıları spoiler içine alıyoruz yada arada içinden mesaj siliyoruz göz ve nizam bozulmuyor i,nsanlık daha mutlu yaşıor +1 +1 +1 olm yapmayin lan cok tahrik edici
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 NoTwisT said: Aluriel said: Ekmek said: BabacumMostors said: lüzumsuz yer kaplıyor onun yerine önceki alıntıları spoiler içine alıyoruz yada arada içinden mesaj siliyoruz göz ve nizam bozulmuyor i,nsanlık daha mutlu yaşıor +1 +1 +1 olm yapmayin lan cok tahrik edici şş
Riverwind Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Silphatos said: NoTwisT said: Aluriel said: Ekmek said: BabacumMostors said: lüzumsuz yer kaplıyor onun yerine önceki alıntıları spoiler içine alıyoruz yada arada içinden mesaj siliyoruz göz ve nizam bozulmuyor i,nsanlık daha mutlu yaşıor +1 +1 +1 olm yapmayin lan cok tahrik edici şş (tu)
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 4 ve sonrası düşünsün ben 3. kattayım
Fin Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Silphatos said: NoTwisT said: Aluriel said: Ekmek said: BabacumMostors said: lüzumsuz yer kaplıyor onun yerine önceki alıntıları spoiler içine alıyoruz yada arada içinden mesaj siliyoruz göz ve nizam bozulmuyor i,nsanlık daha mutlu yaşıor +1 +1 +1 olm yapmayin lan cok tahrik edici şş Ha ?
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Aluriel said: 4 ve sonrası düşünsün ben 3. kattayım piramitte kaçınca katta olduğunu en alttaki belirliycek
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Rasmon said: Aluriel said: 4 ve sonrası düşünsün ben 3. kattayım piramitte kaçınca katta olduğunu en alttaki belirliycek nasıl yani?
Cuce Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 abi bikac saattir, primata ban neden diyo okuyorum,, suraya bi bonzi buddy esprisi yapyım diyorum. allahtan cümleyi bi oturtamadımda aklımda
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Piramit patinin dogal seleksiyonu bildigin. Mal gibi banlanicaz gene o olacak.
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 sostizm said: Hay ben anlayışımı... Primat nickli biri banlandı onun sebebini soruyorsun sandım.
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Aluriel said: Rasmon said: Aluriel said: 4 ve sonrası düşünsün ben 3. kattayım piramitte kaçınca katta olduğunu en alttaki belirliycek nasıl yani? binanın zemin katından sayılmaya baslaniyor :S tepedekiler gg
Popeye Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Cuce said: abi bikac saattir, primata ban neden diyo okuyorum,, suraya bi bonzi buddy esprisi yapyım diyorum. allahtan cümleyi bi oturtamadımda aklımda bonepart, sen ve babacumun mesajlarini okurken neler cektigimizi anla iste.
Öne çıkan mesajlar