kami Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 http://b1303.hizliresim.com/17/c/kz88b.jpg Şu resimdeki güzergaha gitmem gerekiyor. Bilkent Üniv. servisleriyle Armada Alışveriş Merkezinin (Bayındır Hospital) orada ineceğim. Ama oradan sonrasını nasıl gideceğimi bilmiyorum. Gideceğim yer OASIS International School - Ankara. Şu güzergahı gidebilecek otobüs/minibüs var mıdır? Varsa numarası nedir ve nereden binebilirim? Teşekkürler.
fede Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 bayındırda inip az yukarı ufuk hastanesine yürüceksin ordan da balgat karapınar dolmuşlarına bineceksin. dolmuşcuya sor ama ilerde u çektiği yerde ineceksin
calimero Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 armada'da inme, aşti sapağında in o gördüğün kavşakta. oradan keklikpınarı arabaları sanıyorum bu güzergahtan geçiyor. tam gitmese de biraz yürürsün.. edit: asıl ankaralı konuştu, benimki geçersizdir.
kami Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 fede said: bayındırda inip az yukarı ufuk hastanesine yürüceksin ordan da balgat karapınar dolmuşlarına bineceksin. dolmuşcuya sor ama ilerde u çektiği yerde ineceksin Sağolasın. U çektiği yer yaklaşık olarak nerede kalıyor haritaya göre? Bir de Bilkent Üniversitesine nasıl geri dönebilirim? http://www.bilkent.edu.tr/~transprt/ Şurada okulun servis durakları var onlardan birine ulaşsam yeterli olur. (Animations altında TM veya SM yazan linkler, direk olarak koyamadım buraya)
fede Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 o koyduğun mapte sağa döndüğü yer u çektiği yer geri dönmek için de yine u çektiği yerden kızılaya doğru giden dolmuşlara binip milli kütüphanede inip yukardaki bilkent durağına yürüceksin.
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Ne zaman gideceksin? Kentparkta 10 dakikalık bi işim olacak dönüşünde bırakayım istersen.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 gevrek boyoz gibi bişey mi u çekmek
copry Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 wastyrx said: Ne zaman gideceksin? Kentparkta 10 dakikalık bi işim olacak dönüşünde bırakayım istersen. Tam bir centilmen <3
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 En kolayı Tunus'da inip, Güvenpark'a yürüyüp, Çiğdem otobüsüne (134) binmek. Hemen önünden geçiyor.
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 copry said: wastyrx said: Ne zaman gideceksin? Kentparkta 10 dakikalık bi işim olacak dönüşünde bırakayım istersen. Tam bir centilmen <3 Yirim <3 De işte ben arkadaşın gideceği saatte babayı bırakıp yeni uyumaya gittiğim için boş bi centilmenlik oldu.
Öne çıkan mesajlar