Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara'da Yol Tarifi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://b1303.hizliresim.com/17/c/kz88b.jpg

Şu resimdeki güzergaha gitmem gerekiyor. Bilkent Üniv. servisleriyle Armada Alışveriş Merkezinin (Bayındır Hospital) orada ineceğim. Ama oradan sonrasını nasıl gideceğimi bilmiyorum. Gideceğim yer OASIS International School - Ankara. Şu güzergahı gidebilecek otobüs/minibüs var mıdır? Varsa numarası nedir ve nereden binebilirim? Teşekkürler.
Mesaj tarihi:
bayındırda inip az yukarı ufuk hastanesine yürüceksin ordan da balgat karapınar dolmuşlarına bineceksin. dolmuşcuya sor ama ilerde u çektiği yerde ineceksin
Mesaj tarihi:
armada'da inme, aşti sapağında in o gördüğün kavşakta. oradan keklikpınarı arabaları sanıyorum bu güzergahtan geçiyor. tam gitmese de biraz yürürsün..

edit: asıl ankaralı konuştu, benimki geçersizdir.
Mesaj tarihi:
fede said:

bayındırda inip az yukarı ufuk hastanesine yürüceksin ordan da balgat karapınar dolmuşlarına bineceksin. dolmuşcuya sor ama ilerde u çektiği yerde ineceksin

Sağolasın. U çektiği yer yaklaşık olarak nerede kalıyor haritaya göre? Bir de Bilkent Üniversitesine nasıl geri dönebilirim?

http://www.bilkent.edu.tr/~transprt/

Şurada okulun servis durakları var onlardan birine ulaşsam yeterli olur. (Animations altında TM veya SM yazan linkler, direk olarak koyamadım buraya)
Mesaj tarihi:
o koyduğun mapte sağa döndüğü yer u çektiği yer

geri dönmek için de yine u çektiği yerden kızılaya doğru giden dolmuşlara binip milli kütüphanede inip yukardaki bilkent durağına yürüceksin.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
En kolayı Tunus'da inip, Güvenpark'a yürüyüp, Çiğdem otobüsüne (134) binmek. Hemen önünden geçiyor.
Mesaj tarihi:
copry said:

wastyrx said:

Ne zaman gideceksin? Kentparkta 10 dakikalık bi işim olacak dönüşünde bırakayım istersen.

Tam bir centilmen <3

Yirim <3
De işte ben arkadaşın gideceği saatte babayı bırakıp yeni uyumaya gittiğim için boş bi centilmenlik oldu.
  • Yeni Oluştur...