screwy Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Alın burda aglayın. biz de rahat rahat simcity oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Bence bu başlık kapanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 http://i.imgur.com/zSMZ0hB.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 neden bu kadar zoruna gitti ki screwy? kaç senedir bu forumdasın. ilk defa mı böyle olan bir konu/tepki vs görüyorsun? sen de yapmışsındır eminim? eğer yeni moda ise ben de açayım her ağlamaya ayrı başlık. tartışın durun işte. istemiyorsan tartışmak oyununu oynarsın. nedir yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 rage başlıkları gibi olmuş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 buyer's remorse + butthurt = bu başlık olmuş sorry 1/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 serhati kizdirmak hayatinizda yaptiginiz en buyk hataydi arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 deniz su islerici banhammer menzilimdesin, akilli ol. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 ben de mesela bu kadar hit almasına kıl oldum o topikin. zamanım yok. üstüne oyun kötü gibi, kesin pişman olucam ama gel gör ki sizin yüzünüzden canım çekiyor. gidip tropico alıyodum az daha. zor tuttum elimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 http://meebsie.files.wordpress.com/2012/09/buyers-remorse.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 ben diger baslık upladıgından acaba kim ne yapmıs diye gormek istiyorum. DRM yazınca hayatına 3 puan ekleyenler burdan devam etsin istedim. Ben aldıgım urunden memnunum bi de RMAH olsa cok iyi olurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 adam harbi kızmış ahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 oyunun genel basliginda yardira yardira elestirin iste, ne zaman kotu elestiriler baska baslik altinda toplanmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar