Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 A money shooting penis made of chocolate.
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 KuddusiMavra said: SeaGle said: Turkiyenin neredeyse her ilinde, cok uzun yillardan beri var ki? Makine Muhendisligi diye geciyo adi. hadi leyn? B)- Ama musteri gelmiyor hic =
copry Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Sirf cirkeflik olsun diye gelemedi rpsi yaparlar diyorum . Kadin istemedikce anlayamazsin bosaldigini sonucta( fiskirmiyosa )
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 copry said: Sirf cirkeflik olsun diye gelemedi rpsi yaparlar diyorum . Kadin istemedikce anlayamazsin bosaldigini sonucta( fiskirmiyosa ) olm yok, anlarsın. güven bana ;)
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Erkeklerin çalıştığı genelevin fedaileri de erkek mi olacak?
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 bence erkek olmamalı...çünkü ayarı tutturamaz, bir vuruşta öldürürler kadınları.
Sam Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 kek said: japonyada var bunun benzerleri host club adı altında. kadın gidiyo erkekler de bunu pohpohluyor. http://www.youtube.com/watch?v=p1qddRdmeyY JUST DO IT!
barbu Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 çok efektif olmaz. kökünden kopar zor çalışma saatleri olursa.
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 copry said: Sirf cirkeflik olsun diye gelemedi rpsi yaparlar diyorum . Kadin istemedikce anlayamazsin bosaldigini sonucta( fiskirmiyosa ) Sorry gayet anlaşılıyor. Ha kadın istemezse boşalmaz o gerçek. Anlaması zor olan fake orgazm olayı kadının onu anlamak mümkün değil iyi yapıldığında.
Oguzhan06 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 burdaki saflar sanıyor kendilerini alacaklar , millet ne yapsın sizi tipsizler
pontipati Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 beyler bi iş umuduyla girdim ama ne yazık ki oraya gelecek karıların %95i klitorisi keratinleşmiş kokoş yaşlılar olacak. kalan %5 de travestiler
Killer Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 copry said: Sonra aglarlar ' omo bon golomodoooom' HAHAAASDAFSA
oldun Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 acılsın çeşitlilik olur sonra calısanlar erkek müşterilermiz de var die acıklama yaparlar olaylar gelişir
Killer Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 KuddusiMavra said: copry said: Sirf cirkeflik olsun diye gelemedi rpsi yaparlar diyorum . Kadin istemedikce anlayamazsin bosaldigini sonucta( fiskirmiyosa ) olm yok, anlarsın. güven bana ;) OLM MU ASFADAS
Killer Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 la bizm otelde kadının biri yavşamıştı bana ben de ona yavşayınca jigolo sanmıştı beni. niye bu kadar genç varken bana geliyosn diye triplerdeydi otel mi yolladı seni falan diyodu. hakaret olarak mı algılasam övünsem mi bilemedim fdsa
kek Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 barbu said: çok efektif olmaz. kökünden kopar zor çalışma saatleri olursa. arz-talep ilişkisi var tabiki.... lakin bir evde erkekleri toplamak kötü fikir. adam über king desen günde en fazla 10 posta atar. sonra ölür. ama eve servis gibi birşey olabilir. eve servis yapan genelev. en mantıklısı bu.
Öne çıkan mesajlar