Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blizzard.de'den EU sunucuları hakkında sevindirici haber

Mirage

Öne çıkan mesajlar

ahoy ahoy ahoy

demin eu için şubata kadar nasıl beklerim diye çatlarken yine her gün yaptığım gibi blizzard.com'a girdim. sonra aklıma geldi, dedim amerika sitesinde eu hakkında çok bilgi olmaması doğaldır, çünkü bilmem kaç ay önce ingiltere ve almanya için site wow siteleri açılmıştı.

her neyse, blizzard.de'ye girdim ve bugün açıklanmış olan çok sevindirici bir haberle karşılaştım. c/p:

Blizzard freut sich bekannt geben zu können, dass World of Warcraft Anfang 2005 in Europa erscheint. Der Start des Spiels wird der finalen Phase des Betatests folgen, die vorraussichtlich im Dezember 2004 startet.

Am Tage der Veröffentlichung wird das Spiel in zwei Versionen erhältlich sein: Standard und Collectors Edition. Der empfohlene Verkaufspreis für die Standard-Box beträgt 44.99€ , für die Collectors Edition 69.99€. Beide Versionen beinhalten einen kostenlosen Monat Spielzeit. Nachdem dieser Freimonat abgelaufen ist, können die Spieler unter drei verschiedenen Abonnementmöglichkeiten wählen. Ein 1-Monats Abo wird 12.99€ kosten, ein 3-Monats Abo 11.99€ pro Monat und ein 6-Monats Abo 10.99€ pro Monat.

(Alle angegebenen Preise beinhalten bereits Mehrwertsteuer.)

Mehr Informationen über die Pläne für den europäischen Start erfahren Sie in der aktuellen Pressemeldung.

-

türkçe olarak özetleyecek olursam:

Avrupa versiyonu 2005 başında çıkıyor! Final beta test aralıkta başlayacak ve hemen arkasından tam versiyon gelecek. Normal versiyon 45 euro, CE 70 euro olacak.

aylık fiyatlar ise KDV dahil olarak şu şekilde:

aylık ödeme için 12.99 euro
3 aylık ödeme için 11.99 euro
6 aylık ödeme için 10.99 euro

burda ise fransada yapılmış basın açıklamasının almanca bir versiyonu var. heycandan tam okuyamadım bile, hemen bunu yazdım. yanlış bir şey varsa özür dilerim.

yuppieee[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu

[Bu mesaj Mirage tarafından 22 Kasım 2004 21:21 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Mirage tarafından 22 Kasım 2004 21:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

İngilizcesi:
Blizzard is pleased to announce that World of Warcraft will release in Europe in early 2005. This will follow a final beta test, which is currently scheduled to start in December 2004.

At launch the game will be available in two versions: standard and collector's edition. The suggested retail price for the standard box is 44.99€, and for the collector's edition is 69.99€. Both versions include a free one-month subscription to the game.

After the initial free one-month subscription ends, players will be able to continue playing under one of three different subscription plans. The month-to-month subscription plan will cost 12.99€ per month, the three-month plan will cost 11.99€ per month, and the six-month plan will cost 10.99€ per month. All of the announced European prices include VAT.

For more details about the European launch plans click here to read the press release.

Buradan detaylı ingilizce basın açıklamasını okuyabilirsiniz.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Şu anda eu da oynamayi düsündüm o kadar us us diye hazirlamistim kendimi de en gec 1 aya kadar beta test açicaklar ondan sonra da oyun çikicak . Yolumdan döndürdünüz beni ya =)[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c

CoH : Cursus Novatron
Xaenin Aurion
Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki:
O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Basın açıklamasından önemli notlar;

said:
Alternatively, players are recommended to pre-order the European version of the game to guarantee a box copy on the day of launch—as well as guaranteed access to the European Final Beta Test.

Ülke ayrımı yapmadığına göre bizde en geç 1-2 gün sonra elimize alırız kutuyu.

said:
For those European gamers still wishing to play with their American friends on the North American servers, and vice versa, Blizzard will provide a means to make this possible after the European launch.

Bir güzellik düşünüyorlar ama açıklama yok : Sanırım EU çıktıktan sonra yabancı serverlarda oynayabilicez. Yani US alanlar EU'ya geçebilecek gibi görülüyor ama ilk paragraflarda da tam ters yönde açıklama var. Geçişi paralı yapma ihtimalleri ve oyunun betasının aralıkta başlayacak olması nedeniyle US box almayı gereksiz görüyorum yinede..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b]

[Bu mesaj Qui tarafından 22 Kasım 2004 21:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bence mümkün olduğunda erken çıkarırlar. işin ucunda para da var. 1 hafta erken çıkarsalar bile dünyanın parasını alırlar.

sonuçta aralığın sonuna doğru son beta başlasa, 1 ay sürse en geç ocağın sonuna doğru çıkar.

herhalde ya yılbaşında, ya da 23 ocak'ta falan çıkar. sevindirik oldum ya.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu CE'den çıkan pet'leri rahatlıkla stable edebiliyoruz ve istediğimiz zaman geri alabiliyoruz di mi? peki herhangi bir şekilde ölme ya da yok olma ihtimalleri var mı, bütün oyun boyunca yanımızda taşıyabilecek miyiz?[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

hayır onda "ayın sonlarına doğru" gibisinden açık bir ifade kullanıp 31. de mi ne başlatmışlardı. sonuçta ay sonunda çıkardılar mı çıkardılar ama fıtık ettiler insanı.

şimdi de aralık başı falan dememişler yani. yine 30 aralıkta çıkartma gibi bir ihtimalleri de var. ama düşünmek istemiyorum. :)[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu

[Bu mesaj Mirage tarafından 22 Kasım 2004 21:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada cidden değişen birşey yok. 2005 in başlarında diyor orada. Ocak da demiyor dikkat ederseniz :)

Aralıkda closed beta başlayacak. Sonunda başlar, ocak sonu biter. Şubat 20-25 gibi open beta biter. Şubatın sonunda da release olur.[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslinda blizzard uzun bi close beta yapmayabilir yada open beta en fazla 1 hafta olur.Çunku US da zaten gerekli herseyi halletmislerdi.EU da close betada bisi yapmicaklar open betadada serverlari kontrol ederler.Yani erken çikar gibime geliyo.[signature][hline]Wake up time to die...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...