escape Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 gecenin bu saatinde savaş yanlıları kaldı galiba? sam nerde? dfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 abi saçmalamanın da bi sınırı var, sus istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 escape said: Saeros said: adama troll diyorsun da asıl troll sensin burada yok troll değilsen durum daha kötü tamam son yazdığım troll ama yani genel olarak çekik gözlü milletlerin bu dünyaya genel zararları dokunmuştur. yani emin olun israilden falan fazladır. şimdi de bu savaş çıkarsa görürüm sizi burda dfsf çekik gözlülerden daha çok biz beyaz ırkların zararı var ya adamlara bok atmayalım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 escape said: birader benim bişi vermeme gerek yok. bir zararım da yok "dünyaya" ! insanlara hayati tehklike yaratacak dfs ama onlar 1'i yetmiyor koskoca bir ülke olarka birleşip bu dünyayı her an diken üstünde tutuyor. kuzey kore güney kore ayrılıyor ucu bize dokuunyor çinliler değişik triplere giriyor ucu bize dokunuyor, japonya teknolojisiyle tehdit ediyor ucu bize(insanlara) bi kaç ekleme daha yapıcam. en basiti çin'in dünyaya yaydığı kalitesiz mallar ya herşeyin taklitlerini yapmaları falan fdsf ki kuzey güney kore dünya için israilden daha ağır bir tehdit bunu yeni yeni anlıyor insanlar ama... bir savaş çıksa kore'nin arkasından hiroşimanın intikamını almak için japonya'da sallar nükleeri... ardından amerika türkiye'yi katacak savaşa hooopp ww3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 emanet said: abi saçmalamanın da bi sınırı var, sus istersen tamam şöyle yazıp beni sinirlendirmeyin, varsa söyleyecek bişeyin de ki "bak şurda şurda saçmalıyorsun" ... ondan sonra gel havaya sıkma burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Flassh said: sen ne verdin? escape said: birader benim bişi vermeme gerek yok. bir zararım da yok "dünyaya" ! insanlara hayati tehklike yaratacak dfs ama onlar 1'i yetmiyor koskoca bir ülke olarka birleşip bu dünyayı her an diken üstünde tutuyor. kuzey kore güney kore ayrılıyor ucu bize dokuunyor çinliler değişik triplere giriyor ucu bize dokunuyor, japonya teknolojisiyle tehdit ediyor ucu bize(insanlara) senin ırkın ne verdi diyor bence. hani onlar çekik gözlü, sen neysen mesela itik gözlü ol, itik gözlüler ne verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 o değil de rusya napar acaba arada kalacak herifler. putin amerika tarafında diye keser dogalgazı falan kızları da geri çeker. kalırız şey gibi ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Xenocide said: Flassh said: sen ne verdin? escape said: birader benim bişi vermeme gerek yok. bir zararım da yok "dünyaya" ! insanlara hayati tehklike yaratacak dfs ama onlar 1'i yetmiyor koskoca bir ülke olarka birleşip bu dünyayı her an diken üstünde tutuyor. kuzey kore güney kore ayrılıyor ucu bize dokuunyor çinliler değişik triplere giriyor ucu bize dokunuyor, japonya teknolojisiyle tehdit ediyor ucu bize(insanlara) senin ırkın ne verdi diyor bence. hani onlar çekik gözlü, sen neysen mesela itik gözlü ol, itik gözlüler ne verdi he... insan gibi post atan yokki şöyle. ben ırkçılık yapmıyorum burda bakın yanlış anlıyorsunuz, ben sadece nedense bu çekik ırkların dünyaya zararları dokunuyor diyorum. ki bizim ırk(artık adı her neyse) bir sürü zararı var dünyaya evet olmuştur da, ama bunlarınki kadar evrensel bir tehdit olmadı. amerika'nın işi ortadoğu ile, oraya buraya saldırıyım dünya savaşı çıksın demedi, israil vaadedilmiş topraklar peşinde, kürtler kürdistan peşinde, türkiye valla türkiye neyin peşinde anlamadım. afrika zaten garibim açlıkla uğraşıyor, güney amerika dans ediyor sürekli, avrupa zengin zengin takılıyor. öyle yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Xenocide said: Flassh said: sen ne verdin? escape said: birader benim bişi vermeme gerek yok. bir zararım da yok "dünyaya" ! insanlara hayati tehklike yaratacak dfs ama onlar 1'i yetmiyor koskoca bir ülke olarka birleşip bu dünyayı her an diken üstünde tutuyor. kuzey kore güney kore ayrılıyor ucu bize dokuunyor çinliler değişik triplere giriyor ucu bize dokunuyor, japonya teknolojisiyle tehdit ediyor ucu bize(insanlara) senin ırkın ne verdi diyor bence. hani onlar çekik gözlü, sen neysen mesela itik gözlü ol, itik gözlüler ne verdi İlk atı biz evcilleştirdik, ilk ordu sistemini biz kurduk taaam mı ? Birrrbir1111111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 escape said: emanet said: abi saçmalamanın da bi sınırı var, sus istersen tamam şöyle yazıp beni sinirlendirmeyin, varsa söyleyecek bişeyin de ki "bak şurda şurda saçmalıyorsun" ... ondan sonra gel havaya sıkma burda. bak şurda saçmalıyorsun diyemiyorum çünkü şu konuya attığın bütün postlar saçma, resmen konunun seviyesini aşağı çektin. "çekik gözlüler sırf zarar ziyan" gibi saçma salak bi iddianın neyini tartışabilirim ki? umarım troll veya sarhoşsundur, yoksa şu kafa yapısıyla tükettiğin o2 bile "çekik gözlülerin" dünyaya verdiği zarardan daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 ninja san uyuma, ırçına sahip çık. adam ecdadına sövüyor burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 ben gerçek neyse onu diyorum. eğer gerçekten birileri yanlış bişiler yaptıysa bunu söylerim çekinmem. ya çekik gözlüler derken umarım 3 4 milyar nufuslu çekik insanları kasdettiğimi düşünmediniz? ben devletlerden ülkelerden bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 searosun feyki o dfsgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 escape said: birader benim bişi vermeme gerek yok. bir zararım da yok "dünyaya" ! insanlara hayati tehklike yaratacak dfs ama onlar 1'i yetmiyor koskoca bir ülke olarka birleşip bu dünyayı her an diken üstünde tutuyor. kuzey kore güney kore ayrılıyor ucu bize dokuunyor çinliler değişik triplere giriyor ucu bize dokunuyor, japonya teknolojisiyle tehdit ediyor ucu bize(insanlara) Japonya ne gibi bir tehditte bulundu teknolojisi ile Turkiye ye ? Sizlerin asil tehditi Din yonundeki tehdittir. Yoksa Japonya`nin asla ve asla Turkiye ile sorunu bulunmamaktadir. Ayrica Ulkenizden cok sayida gelen Islamist kisilerde Quran yayip tasimaktakilerine ragmen birsey denmeyim dokunulmuyor. Yanlis yerlerde yanlis dusmanlar ariyorsunuz Escape san. Ama asya dusmani isenizde birsey diyemem cunku herkesin kendi yolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 aha geldi. ama okumadan geldi dfsd hadi bi daha oku yazdıklarımı bekliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 ne dini ne türkiyesi abi abwww tamam okkibbye ya öööffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 escape said: escape said: birader benim bişi vermeme gerek yok. bir zararım da yok "dünyaya" ! insanlara hayati tehklike yaratacak dfs ama onlar 1'i yetmiyor koskoca bir ülke olarka birleşip bu dünyayı her an diken üstünde tutuyor. kuzey kore güney kore ayrılıyor ucu bize dokuunyor çinliler değişik triplere giriyor ucu bize dokunuyor, japonya teknolojisiyle tehdit ediyor ucu bize(insanlara) bi kaç ekleme daha yapıcam. en basiti çin'in dünyaya yaydığı kalitesiz mallar ya herşeyin taklitlerini yapmaları falan fdsf ki kuzey güney kore dünya için israilden daha ağır bir tehdit bunu yeni yeni anlıyor insanlar ama... bir savaş çıksa kore'nin arkasından hiroşimanın intikamını almak için japonya'da sallar nükleeri... ardından amerika türkiye'yi katacak savaşa hooopp ww3 Hiroshima ve Nagazaki nin intikami diye bir kavramimiz yok. Sadece hatalarimizdan ders cikarmak var. Ayrica eger bir ucuncu dunya savasi cikarsa buna en son katilanlar arasinda yer aliriz cunku savasin ne turlu bir kiyim getirdigini en iyi bilenlerdeniz Escape san. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Su konuda 3-5 mesaj okufum. Escape gene kalitesizligini konusturmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 escape :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Adam öyle bir konuyu katlettiki, şu olay Dünya tarihini değiştirse, 20 30 50 100 yıl sonra insanlar bunu arayacaklar ve ne yazıkki escape in mesajları ile karşılacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Ninja said: escape said: escape said: birader benim bişi vermeme gerek yok. bir zararım da yok "dünyaya" ! insanlara hayati tehklike yaratacak dfs ama onlar 1'i yetmiyor koskoca bir ülke olarka birleşip bu dünyayı her an diken üstünde tutuyor. kuzey kore güney kore ayrılıyor ucu bize dokuunyor çinliler değişik triplere giriyor ucu bize dokunuyor, japonya teknolojisiyle tehdit ediyor ucu bize(insanlara) bi kaç ekleme daha yapıcam. en basiti çin'in dünyaya yaydığı kalitesiz mallar ya herşeyin taklitlerini yapmaları falan fdsf ki kuzey güney kore dünya için israilden daha ağır bir tehdit bunu yeni yeni anlıyor insanlar ama... bir savaş çıksa kore'nin arkasından hiroşimanın intikamını almak için japonya'da sallar nükleeri... ardından amerika türkiye'yi katacak savaşa hooopp ww3 Hiroshima ve Nagazaki nin intikami diye bir kavramimiz yok. Sadece hatalarimizdan ders cikarmak var. Ayrica eger bir ucuncu dunya savasi cikarsa buna en son katilanlar arasinda yer aliriz cunku savasin ne turlu bir kiyim getirdigini en iyi bilenlerdeniz Escape san. haha sen kimsin buna karar verebiliyorsun? devletler hükümetler neyin peşinde nasıl bir strateji izler sana sorarlar mı sanıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Ben nefretiniz karsisinda ve savas olsun tavriniza sadece uzuldugumu belirtmek istiyorum sizin adiniza uzuldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Bundan 100 yil sonra insanlar escapetrn kalanlar uzerinde deney yapicaklar ne ictigini ogrenebilmek icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Abi bu Ninja eğer rol yapmıyorsa cidden çok iyi adam lan. Metanetini koruması falan şu forumda özlediğimiz özellikler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 ben savaş olsun mu dedim? yok yok siz kesin beni başka tarafınızla okuyorsunuz. eğer "çekik gözlüler" hakkında "gerçek" bir tespit yaptığım için başarısız diyorsanız bana oke kardeş başarısız oliyim ben. ama burda durup sizin anime izleeye izleye sempatizanı olanlarla da daha fazla konuşmuyorum lan! çünkü şu savaş çıkarsa, şu dünyada o adamlar yüzünden YAKIN TARİHTE bir darbe daha yiyecek tüm insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar