Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aidata.net günleri --- bayaaaa eskilerde ben

karakedi

Öne çıkan mesajlar

eh bir resmin getirdikleri götürdükleri,
19 bilemedin 20 yasında iken ben. buyrunuz efem.
(yesil-krem montlu sag arkada duran bendeniz : ) )

yıllar sonra beni bulup resmi gonderen Captain'e çok thx valla. son yarım saatimi melankoli icerisinde resme bakarak gecirdim. hey gidi günler heyyy...

kara "28 yasındaki" kedi...[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Web Site(ler)mizin Tarihçesi

[Bu mesaj karakedi tarafından 23 Kasım 2004 02:36 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
bone un sordugu sorular aklımdan geçti aynen birde tipler direk gay club lık :)
edik: bıyıklarda sanki fotoşap gibi duruyo ehe [signature][hline]regrubmah retsamdnarG
Emre Aşık Nobre nin popoya el atar...
Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki:
ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea

[Bu mesaj DynamicK tarafından 23 Kasım 2004 02:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya o bıyıkları captain lle cizmiş eskiden, suan elinde de orjinal resim yok. bir dergide cıkmıstık, tempo idi snaırım. ama yanlıs hatırlıyor olabilirim.

cekilen yerde aidata.net, bi nevi parti gibin bişi bi bulusma yapılmıştı.

ben su arkada duranım işte, suanda athea, eskiden fibula olan hanım efendinin sagındaki zatı muteremim : ) kacmasın diye sıkı sıkı tutuom ehe. uzerimde yesil ceket, krem kolları var hani el ele tutusmus ikili varya arkada işte onlardan top sakallı olan ben : ) yas 19 ehe.

pembe giysili olan alidanger nickli bi arkidiş idi, captain resmi editlemiş renkleri bozmus zamanında. ama bizde bi oynama yapmamıs bi sekilde.

[Bu mesaj karakedi tarafından 23 Kasım 2004 02:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 23 Kasım 2004 02:41 tarihinde demiş ki:
sorular
1. kedi neden hic deişmemiş
2. neden herkesin buyıgı war
3. neden 2 erkek pembe giymiş
4. nasıl oluyorda kızlar 1980lerden fırlamıs gibi
5. eger kedi 1980lerde 19 yasıdnaysa su an kac yasında

2 erkek pembe giymemis photoshop 3.0 da boyamistim bunu, fotografda 1997 cekimi filan Tempo dergisinde yayinlanmistir resmi bana athea yollamisti ozaman.[signature][hline]Tiara Satiris
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aquila, 23 Kasım 2004 02:44 tarihinde demiş ki:
baby wasnt that you last night at the gay bar...

tiara sakal,biyik takintin filan mi var herkesi boyamissin +D...

ben bu fotografi boyarken 14-15 yasinda filandim sanirim, ozaman boyle yapmak komik gelmisti[signature][hline]Tiara Satiris
Sosyal ağlarda paylaş

Karakedi elfmisin ?[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
| Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme !
|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aquila, 23 Kasım 2004 02:46 tarihinde demiş ki:
tam sorucaktim arkdaki athe mi diye,oymus.ayrica kedi elini tuttugun "adam" kim?

resme bakar bakma aklıma bu soru geldi hakkaten kim o adam[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Sosyal ağlarda paylaş

lol ya ne rezil bi foto yanniz, ben de ilk gosterdiginde kedi sok oldum ne lan bu renkler diye =p keske boyanmamisi da olsaymis yahu =]

said:
aquila, 23 Kasım 2004 02:46 tarihinde demiş ki:
tam sorucaktim arkdaki athe mi diye,oymus.ayrica kedi elini tuttugun "adam" kim?

o adam benim lol, yanimdaki beyazli kiz eliyle ondeki adamin kafasina bisi yapio, biz de kediyle inatla el tutusmaya calisioruz ehue, o yuzden ole salak bi pozisyon olmus

aaaaaaaaaaaaaaaa !!!
kedinin sagindaki kucucuk kafasi gorunen de Elminster =[[[[ ay yaaaaaa tam good old days fotosuymus =/

[Bu mesaj athea tarafından 23 Kasım 2004 11:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hey gidi hey, 10 yıl sonra da geçen haftaki buluşmanın fotolarına bakıp iç çekerim ben de.. :)

arcane boyadı ama neyse ki boyanmamışı da mevcut.. :-p

keşke elminster de aramızda olsaydı.. magelord elminster.. :hmm:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

bende de bi melankoli oldu $imdi bak :(

elminster,horselords,guilde ilk girdigim zamanlardaki guildin mage kanadının rezilligi :P

apprentice'dik elm aldı bizi, elinde yeti$tirdi, hey gidi gunleerr heyyyy...

hakoman da gozumde bayaa karizma bi elemandı ama tipi beklediim gibi diilmi$, ircTR de yalan oldu gitti heralde, aah ahh, bi aralar da raksnet sohbet odaları vardı bak, pehhh,ya$lanmı$ız,ya$lanıyoruz ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...