alperozg Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Yurtdışında çalışma konusunda ciddi ciddi düşnümeye başladım. Ancak site tavsiyesiyle değil de yurtdışında yaşayan çalışanlar var ise onların tavsiyeleriyle başvurabileceğim yerler arıyorum. Makine mühendisiyim 3 yıldır otomotiv yansanayi firmasında çalışıyorum(%100 ispanyol firma) hani yurtdışında şu ülkedeyim burda güzel işler var diyecek biri var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 yurtdisi guzel ama soguk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 olsun gidicem ben kafaya koydum cv mi göndereyim hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Hemen gönder yurtdışına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 neyse ciddi cevap alırız belki beklemedeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 benim arkadaş kazakistan'da çalışıyo, üniversite inşaatı yapan bi şirkette. 6 ay oldu. geçen gün konuşuyodum yeni gitmişti burdaki 15 günlük tatilinden sora kazak diyarlara. hava nası diye sordum. ısındı dedi. he iyi falan derken -15 derece ama hissedilen -25 derece, 10 15 derece yükseldi geçen haftadan. ısınıyo yavaş yavaş dedi. burdan çıkarman gereken sonuç şu ki kazakistan'a gitme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 zor iş hacıt. adamlar göçmen sevmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 -18ler falan o kadar da dokuyormuş.. ben bunu gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 global şirkette çalışıyorum aslında 19 ülkede fabrikamız var ancak şu an bizim fabrika salmıyor malesef açılan iç ilanlara, siz bize lazımsınız göndermeyiz sizi diyorlar malesef o yüzden bi fırsat olursa gidicem. Bu saatten sonra yurtdışına gidip burger kingte garsonluk yapamam ama, mesleğimle alakalı birşeyler bulmam lazım diye düşünüyorum. Tercihim avrupa çok düşük bir ihtimalde olsa araştırmaya değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 yurtdisi ne? bunun kenyasi da var, isveci de, rusyasi da, brezilyasi da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 isveci de, rusyasi da, brezilyasi da. güzel kız işinde çalışıyor akila. bu nasıl bi listeleme lan. yoğun seks döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 bilincaltimdan onlar cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 En iyi İsveç kızlarıymış çok gezip çok gören arkadaşların yorumları.. Avrupa'da her yer olur bana hepsi aynı yabancılıkta fark etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 finlandiyaya git.. olmadı bağcılara git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 yalnız o kızlar vs bi yerden sora biticek hacı sallamamaya falan başlıcaksın =( kısa vadeli ( 6-7 aylık ya da 1 yıl ) olması iyi, gezersende hep farklı kültürler görürsün mis. ama uzadımı sakatus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 kuzey avrupaya gonder sen haci cvni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Hacı ben de gitmek istiyorum. En akıllıcası 1 yıllık profesyonel staj imkanı sağlayan yurt dışında firmalar var. Bu şekilde hepsine başvurup uzun dönem stajyer olarak gidebilirsen. Seni beğenip "devam et" deme şansları yüksek.. Fakat adamların kullandıkları tool'ları (catia,matlab,autocad vb.) iyi bilmen gerek ve toefl ile ingilizce seviyeni(85+ yeter diye düşünüyorum) önceden kanıtlaman gerek! google'a "international professional internship in engineering" yaz, gerisi gelir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 metrobustekı ortamı bırakıp nereye gıdıonuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 olm valla bisey yok yurtdisinda, tamam gidin gorun bi sure kalin da, ayni seyleri bu sefer yabanci bi yerde yasamaya baslicaksiniz ki bi yere kadar bazi haklariniz da olmicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 yurt dışında iş bulmak için başvurduğunuz firmaların "ulan ben böylesini burada bulamam, şunu işe alayım" demesi lazım. İşin özü çok önemli bir belge sertifika, iş tecrübesi vb bir şeylerin varsa yurt dışında iş bulabilirsin. Yoksa ortalama biriysen kimse seni işe almak için oturma/çalışma vizesi için bir sürü evrak prosedürle uğraşmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 hoccemama said: yurt dışında iş bulmak için başvurduğunuz firmaların "ulan ben böylesini burada bulamam, şunu işe alayım" demesi lazım. İşin özü çok önemli bir belge sertifika, iş tecrübesi vb bir şeylerin varsa yurt dışında iş bulabilirsin. Yoksa ortalama biriysen kimse seni işe almak için oturma/çalışma vizesi için bir sürü evrak prosedürle uğraşmaz. her iş için bu geçerli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 bende gitçem nası gidiyoz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 otobus, ucak, gemi, tren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 çok seviyorlar bizi, gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar