escape Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 drogba kırılmaz ya kırar dfs seniyazdimoglum.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 ya umut tam yedek forvet,ciğersiz adam işte zor duruma düşünce sür oyuna hayvan gibi koşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis5 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 inş yenilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Memphis5 [ ÖM Gönder ] [ Arkadaş Ekle ] [ Bütün Mesajları Göster ] E-Posta: Gizlenmiş Mesaj: 2 Kayıt Tarihi: 11/03/2013 21:17 Son Hareketlilik: 12/03/2013 00:47 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Yedek oyuncu mentalitesi konusunda ciddi sıkıntı var özellikle bu forumda. Yedek oyuncu dediğin yeri gelince as oyuncunun yerine sezonda en az 10-15 maça çıkıyor. Elmander güzel bir yedek, Yekta da misal, formda olursa Engin pahalı olmasa belki Amrabat. Ama Umut, Sabri, Hakan Balta falan yedek bile olamaz. Belli bir isime sahip oldukları için ha yedeklerde bunlar da var olm diyorsunuz benchte görüp ama zamanı gelip bu herifler oynayınca fiyasko ortaya çıkıyor. Neyse bu seneyi de şampiyon atlatalım da kadro kalitesi tüm 20-22 oyuncuya sirayet edecek seneye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 sostizm said: Yalnız farkında mısınız, FB-Plezen maçında bu ortam yoktu... Galatasaray elensin diye dua eden ne çok pati var burada.kim var ki ya ? gerçekten bakmaya üşendiğimden soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis5 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 92-93 sezonu unutmadık unutmıcaz cimbombomun ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 fiyasko dediğin adamın 11 golü var ligte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 BulletRide said: Ama Umut, Sabri, Hakan Balta falan yedek bile olamaz. Yapppme be Bullet. Sen spordan futboldan anlayan adamsın. Umut ilk yarıyı ligin gol kralı olarak kapatmadı mı? Sabri'yi hala tartışıyor musunuz? hem milli takımda hem de GS'da yaptıklarıa rağmen. Kaptan sahada yokken bütün takımda düşüş görüyorum ben, belki Sabri'yi çok sevdiğim için tarafsız bakamıyorum. Balta yıllardır Milli takımın sol beki. Bu ligde "Yedek Bile Olmaz" diyeceğin adamlar bunlar mı gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 sabri ne yaptı :S bordeaux maçında son dk'da attığı gol dışında bir yararı dokunmadı şu takıma. sabri dediğin adam, şuan ortalama bir anadolu takımına gitse yedek bekler. eboue geldi rahat nefes aldık yıllar sonra. balta'da 2009'dan beri yokları oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 eboue de maçı sattı geçen gün işte. melonun dövmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Abi onun Sabri sevgisi bambaşka uğraşma boşuna shdfhsdf Ya misal Dortmund'daki Grosskreutz hayatımda gördüğüm en fanatik futbolcu, Schalke'yi hatırlattığı için ASLA mavi giymiyor, ufakken saçı ful sarı-siyah BVB logosu filan Dortmund'un Sammer'li şampiyonluğu sonrası yaşadığı ekonomik buhranda babasının ona aldığı evi satıp klube bağışlıyor parasını ki o zamanlar da amatör futbolcu geliri filan yok. 2-3 sene önce tamam ama artık Dortmund'un hedefleri doğrultusunda bir adam değil Grosskreutz ama yine de yedek işte o adam o konuda sırıtmıyor. Hani Sabri en azından o boyutta bir futbol oynasa takımda kalsın falan denir ambiyansı güzel böyle adamların bir kere ama olmuyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Evler arabalar Schalkeye.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 gruplardaki kadroyla devam edilseydi son 16 başarıydı zaten ama drogba ve sneijder takıma katılınca yarı finale kadar gitmesi lazım bu takımın bana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 uchida & farfan otoban yapacak gs'nin solunu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Uchida yerine Höger'i tercih etmeli bence Şalke, yeni çıktı sakatlıktan capon Dortmund maçında da sırıttı. Höger'i de burda kullanırsa Jones'un yokluğunda otomatik olarak Neustadter'in yanında Barnetta oynayacak ki işimize gelir. Ki bu arada Farfan kadrodaki tek forvet şu an sağlam olan Pukki'yi saymazsak, oraya kaydırabilirler. Adamların formasyonu tam oturmuşken iki kilit oyuncusu Huntelaar ve Jones'tan mahrum kaldılar iyi oldu iyi. Ohooo başlarım böyle futbola, çıkıp çakarız lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 beşiktaşlı admin/mod falan var mı? ona göre bişey yazıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 yurtdisindan izleyecek olan var mi? star yayini kesiyor da (usa), onceden girip bekleyince kesilmiyormus vs vs diye bir kehanet var dogru mudur deneyen var mi onceden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=AbUGvfEK650 hamitin bir golü var eski takımına patlasın artık 12 mart 12 drogba asar bir tane de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 gençler maçındaki kadro gayet iyiydi. maç sonuna kadar abuk subuk bir sürü gol kaçırıp, son 5 dakikada iteleriz 1 tane. maçın bitişine 2 dakika kala semih kırmızı görür ama golü önler, turu geçeriz. ben de 2-3 tane semih kaya forması alır eşe dosta dağıtırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 bu sene deplasman formumuz cok iyi. sahanın zemini de guzel. geceriz turu. ortasahaya hakim olalım yeter ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 maç sabahı çok değişiyorum ben, içimde gizli bir cimbom old boy yaşıyormuş meğersem. akşam olsun şu gün bitsin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 şalkeye basacam 5 lira ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 geçen maç böyle saçma sapan yenilmeyelim totem olsun diye 1den0 oynamıştım, bu sefer 2/2 oynayacam tam destek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar